Προς το περιεχόμενο

Ζητείται ομάδα για Battlefield...

Jaco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω έναν scout μαζί μου και μάλλον θα έρθω για μια αναγνωριστική την Κυριακή... Όμως να μου πεις στα σίγουρα ότι θα είστε εκεί...

Όσο για να μαζευτούμε όλοι μέσα... Οι παπούδες μπορούν γενικά το Σάββατο το μεσημέρι 4 -5...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν... Τι έγινε, ξεχαστήκαμε μου φαίνεται...? Θα γίνει καμιά συνάντηση...? Να κανονίσουμε τόπο και χρόνο...

Δημοσ.

loipon tin proigoumeni kyriaki ade geia giati eixe ta prokrimatika gia to CPL. emeis pantos 8a pame 4 meli tis Vergeben kai alloi filoi mas bnb glyfadas to savvatokyriako 8-9 noemvriou. stay in touch! 8a sas enimerosoume entos imerwn!

Δημοσ.

Date: 16(Kyriakh)/11/03

Hour: 17:00

Game: Battlefield 1942

Osoi pistoi prosel8ete.

Elpizw na mazeytoume arketa atoma wste na ginei ena kalo lanaki!!!

Ews twra eimaste gyro sta 10 atoma! Alla perimenoume k alla!!

CyA on the Battlefield!!!

V | |2iO7

Vergeben Network Leader!

Δημοσ.

Την Παρασκευή (χθές), πέχτηκε ένα lan στο υπόγειο... ε... στο bnb Παγκρατίου, οπότε δεν ξέρω αν θα μαζέψω πάλι την ομάδα να έρθουμε να σας γλεντήσουμε, γιατί προβλέπω διαζύγια ορίζοντα... Σκέψου να είσαι παντρεμένος και να πηγαίνεις σχεδόν δυο μέρες σερί και χαλβαδιάζεις στο BF...

Το επόμενο Σαβ/κο θα οργανώσουμε ένα BF με πολύ κόσμο ή με clan... :twisted:

Δημοσ.

Lipon pantos opos eipe k o clawhammer opios pistos as prosel8i k ton endiaferi pragmatika to BF ...i k akoma as ftiaksi kamia clan k na pesoume clanwars mia sto toso. Online kyrios. An k gia lan den nomiso pos 8a exoume big problem.

Δημοσ.

Ναι, μάλλον αυτή την Κυριακή θα κατεβάσω και τους υπόλοιπους αν τα καταφέρω, αλλά αν είστε μόνο 10 άτομα βρέστε άλλα τόσα για να είναι δίκαιο το παιχνίδι... Μην κάνουμε και περίπατο στο δάσος.... :twisted: :D :D

Για να μην λέω πάλι τα ίδια μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο topic για το Lan meeting περί φερέτρων κ.τ.λ... :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Date: 21(Kyriakh)/12/03

Hour: 17:00

Game: Battlefield 1942

Osoi pistoi prosel8ete.

Elpizw na mazeytoume arketa atoma wste na ginei ena kalo lanaki!!!

Ews twra eimaste gyro sta 10 atoma! Alla perimenoume k alla!!

CyA on the Battlefield!!!

V | |2iO7

Vergeben Network Leader!

Δημοσ.

Πάντως' date=' ομολογώ ότι με συγκίνησε το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με BF και όχι με το ΑHS-FPS (Always-Head-Shot FPS) counter strike...

[/quote']

file Jaco mporeis na mou peis ti einai BF kai ti ΑHS-FPS???

Δημοσ.

Riot, αν το ξέραμε νωρίτερα θα κανονίζαμε... μίλησα με τους άλλους αλλά είναι όλοι για ψώνια και καφέδες...

Viperman, BF : BattleField, AHS-FPS : AlwaysHeadShot-FirstPersonShooter...

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...