SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Το οτι δεν ήρθε ειναι οτι λογικά δεν ηταν καλός ο πωλητής ή χάθηκε καπου το δέμα οπως και να έχει ομως ελπίζω να πήρες τα χρήματα σου πίσω καθώς καλύπτεσαι απο το ebay και το paypal
Stakis4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μπορω να λειτουργω λαπτοπ με σταματημενο ανεμιστηρακι αν βαζω απο κατω βαση με ανεμιστηρακι?
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μπορω να λειτουργω λαπτοπ με σταματημενο ανεμιστηρακι αν βαζω απο κατω βαση με ανεμιστηρακι? Μπορείς αλλα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σου μείνει το laptop στα χέρια και ετσι δεν στο προτείνω , το κανονικό ειναι να έχει ανεμιστηράκι μέσα και οι βάσεις έρχονται για extra προστασία
mitsus Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Tracking number είχε ο πωλητής? Πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές item να κάνει και 1,5 μήνα να έρθει. Άνοιξες case στο ebay?
Jason 93 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Tracking number είχε ο πωλητής? Πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές item να κάνει και 1,5 μήνα να έρθει. Άνοιξες case στο ebay? Στο αυτοματο e-mail που μου σταλθηκε οταν εκανα την παραγγελια ειχε ενα πλαισιο που εγραφε Receipt Number: 2604-4141-2424-3196, βοηθαει αυτο;
Jason 93 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τελικα το ανεμιστηρακι ηρθε απλα πολυ καθυστερημενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα