Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χαλασε το ανεμιστηρακι στο λαπτοπ μου. Το φτηνοτερο που βρηκα απο ελληνικο καταστημα ειναι στα 18 ευρω και μαζι με τα μεταφορικα μου βγαινουν 24. Στο amazon.co.uk ποσο ειναι τα μεταφορικα; Γιατι το βρηκα στα 8 ευρω αλλα διαβασα καπου οτι τα μεταφορικα ειναι 25 ευρω. Ξερετε τι γινετε με το amazon; Ξερετε μηπως κανενα αλλο φτηνο μαγαζι με ανταλακτικα;

Δημοσ.

Βασικά πρώτα στο ebay πρέπει να κοιτάξεις πιθανόν να το βρείς σε καλή τιμή και χωρις μεταφορικά αλλα θα αργήσει αμα ειναι απο κίνα η αμερική , δες εδώ http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XG560+fan.TRS0&_nkw=G560+fan&ghostText=&_sacat=0

Δημοσ.

βάλτο στο καλάθι και θα στα υπολογίσει. Αν έχουν 5€ διαφορά, πάρτο από Ελλάδα για να έχεις και εγγύηση

Δημοσ.

Πολυ ωραιες οι τιμες στο e-bay αλλα ενας μηνας μου πεφτει πολυ. Στο amazon το εβαλα και το καλαθι και προχωρησα και μεχρι εκει που βαζεις τον αριθμο της καρτας σου αλλα δεν μου εγραψε επιπλεον χρεωση. Αυτο ειναι το ανεμιστηρακι απ' το amazon

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ενα compaq κατι πειραξα στο bios και σταματησε να λειτουργει το ανεμιστηρακι

Μπορει να φταιει οτι το ρουφηξα απο κατω με σκουπα

Τι να κανω? να φυςηξω με πιςτολακι στο κρυο? στο bios καμια αλλαγη? αλλαγη ανεμιστηρακι τιμη ποσο θα παει εξω?

Δημοσ.

Μπορεί με την σκούπα να έγινε ζημιά , καλύτερα άνοιξε το και δές αν γυρίζει τι γίνεται γενικά αλλιώς μετα για αλλαγή απο το ebay δεν θα σου πάει ακριβά

Δημοσ.

Σε ενα compaq κατι πειραξα στο bios και σταματησε να λειτουργει το ανεμιστηρακι

Για αρχή: Τι πείραξες?

και μετά: για κανέναν λόγω μην το φυσήξεις. Το μόνο που θα καταφέρεισ είναι να ανακατέψεις τις τρίχες/σκόνες/κ.α. με το ανεμιστηράκι(δεν έχουν να πάνε αλλού). Επίσης όταν το ανεμιστηράκι γυρίζει(λόγω πίεσης αέρα) στέλνει τάση προς την μητρική

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα τον καθαριζα με cleaner κτλ επειτα με σκουπα

Εβαλα να κανει και ενημερωσεις και ξαφνικα εκλεισε

Πατησα esc να μπω βοηθητικο μενου και μετα bios setup

Μια ρυθμιση απο οχι την εβαλα ναι αλλα στο τελος πατησα επαναφορα αρχικων ρυθμισεων του bios

Τωρα δε γυρναει καν το ανεμιστηρακι

Λογικα το χαλασα με τη σκουπα

Να τα ξεβιδωσω ολα πισω και να δω? αλλος λεει παιζει αν κατσει σε βαση να κρυωνει και χωρις ανεμιστηρα?

Δημοσ.

Όχι σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσεις χωρίς ανεμιστηράκι ακομα και κατω απο aircondition θα είναι .... άνοιξε το δες τι γίνεται με το ανεμιστηράκι και στην χειρότερη αγοράζεις ενα αλλο και το αλλάζεις

Δημοσ.

Κάνε επαναφορά δεν θα κάνει καμία ζημιά αλλα λογικά το πρόβλημα σου δεν ειναι απο εκει

Δημοσ.

Μιας και κρατατε ζωντανο το topic, να πω οτι τελικα παρηγγειλα ανεμηστηρακι απ' το e-bay και δεν ηρθε ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...