Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Τον Ιουνιο αγορασε ο αδερφος μου απο ενα μαγαζι που δεν θυμαται ενα laptop hp που εχει ενα χρονο εγγυηση. Το λαπτοπ χαλασε και πηγα σε ενα μαγαζι που μας ειπαν οτι αν εχω την εγγυηση η hp θα το αντικαταστησει με καινουριο κατα πασα πιθανοτητα. Το θεμα ειναι πως ουτε θυμαται ο αδερφος μουυ το μαγαζι, ουτε εγω βρισκω την εγγυση τη γραπτη αλλα καπου ειδα πως μπορω να βρω την εγγυηση στο site της hp, αμα βαλω τον σειριακο αριθμο. Τον αριθμο αυτο που μπορω να τον βρω;;

Δημοσ.

Μόνο αν το έχεις δηλώσει στην HP μπορεί να γίνει αυτό και νομίζω πως δεν έχει δήλωση η HP, μόνο στις επεκτάσεις εγγύησης. Χωρίς απόδειξη λιανικής είναι αδύνατο να στο αντικαταστήσουν, τουλάχιστον δεν έχει τύχει με την HP. ¨Άλλες εταιρίες όπως πχ η DELL λένε ότι το μοντέλο κυκλοφόρησε τότε, άρα έχεις 2 χρόνια +3μήνες εγγύηση (3 μήνες και καλά ο μέγιστος χρόνος που χρειάζεται για να το πουλήσει ένα κατάστημα λιανικής) και στο καλύπτουν χωρίς απόδειξη λιανικής.

Δεν θέλω να φανώ είρωνας αλλά πως είναι δυνατόν να ξέχασε από που το πήρε;

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι δέν πάει καλά φίλε στα όσα λες...

Παρόλα αυτά...

Η HP δίχνει να είναι πολύ καλή στο θέμα του aftersale.

Το laptop εφόσον δέν είναι refurbishment product και βρίσκετε στην ευρώπη έχει 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Δέν χρειάζετε απόδειξη για να στο αντικαταστήσουν, παραμόνο ενεργή εγγύηση.

Αυτό τουλάχιστον ίσχυε στην δικιά μου περίπτωση όταν είχα κάνει αντικατάσταση ένα Monitor, δέν μου είχανε ζητήσει απόδειξη τότε.

Δημοσ.

Η HP στα laptops έχει 1 χρόνο εγγύηση και δίνει επέκταση στα 3 με κάποιο χρηματικό ποσό (νομίζω είναι κοντά στα 90€).

Μιλάς για ενεργή εγγύηση; Τι εννοείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...