floyd89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Εχω εναν samsung 840 evo με 120gb που τρεχουν τα windows και πρεπει ο υπολογιστης να εχει γυρισει σε IDE mode γιατί μου βγάζει μήνυμα το magician στο system information και οταν μπηκα στα bios (advansed->storage configuration->sata operation mode[iDE]) αν το καταλαβα καλα. Επισης εχω και εναν δευτερο(HDD).Στην διαχειρηση δισκων ως δισκο 0 μου βγαζει τον D και ως δισκο 1 τον C. 1)Παιζει ρολο το τελευταιο; 2)Πως μπορω να γυρισω σε AHCI mode; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το τελευταίο σημαίνει οτι έχεις τον ssd στη 2η θύρα της μητρικής αντί στην 1η, δεν έχει σημασία. Για το ahci μπαίνεις στα windows και 1. Startup "Regedit2. Open HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlset / Services3. Open msahci4. In the right field left click on "start" and go to Modify5. In the value Data field enter "0" and click "ok"6. exit "Regedit" και μετά το αλλάζεις απο το bios.
floyd89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ το έκανα κι τωρα δουλεύει μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα