Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 23 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το Carmageddon: Reincarnation, όπως ανακοίνωσε η Stainless Games. Ο τίτλος που είναι ήδη διαθέσιμος μέσω του προγράμματος Early Access του Steam, ξεκίνησε ως πρότζεκτ του Kickstarter το καλοκαίρι του 2012.Το ποσό που απαιτείτο για να προχωρήσει η ανάπτυξη ήταν $400.000 και με δεδομένο ότι ο στόχος επετεύχθη ($625.143 ήταν τελικά οι συνεισφορές των μελών της crowdfunding κοινότητας), όλα κύλησαν με αργούς ρυθμούς αλλά ομαλά.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενό του, το Carmgeddon: Reincarnation θα έρχεται με multiplayer (με τη συμμετοχή έως και 8 παικτών) και career mode το οποίο με τη σειρά του θα αποτελείται από 16 κεφάλαια και 50 events 6 διαφορετικών τύπων. Τα οχήματα που θα περιλαμβάνονται σε πρώτη φάση στο παιχνίδι είναι 25 (το ένα θα δοθεί αποκλειστικά σε όσους είχαν στηρίξει τον τίτλο στο Kickstarter) ενώ οι χάρτες φτάνουν τους 9. Ο τίτλος είναι προγραμματισμένος συν τοις άλλοις να διατεθεί τόσο σε Xbox One όσο και σε PS4.

Η σειρά Carmageddon μετρά συνολικά τρεις κυκλοφορίες: το αρχικό παιχνίδι το 1997, το Carmageddon II: Carpocalypse Now έναν χρόνο αργότερα και το Carmageddon TDR 2000 που έκανε την εμφάνισή του το 2000. Το Carmageddon 4 επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2005, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και έτσι έπρεπε να περιμένουμε 15 χρόνια για το τέταρτο επεισόδιο της σειράς!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντάξει οι παλιοί λόγο νοσταλγίας και πρωτοπορίας τότε, λένε οτι ήταν καλό.

Εγω όμως βλέπω απλά ένα μαλακοραλλάκι που πατάει ανθρώπους. Το φοβερό που είναι;

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει οι παλιοί λόγο νοσταλγίας και πρωτοπορίας τότε, λένε οτι ήταν καλό.

Εγω όμως βλέπω απλά ένα μαλακοραλλάκι που πατάει ανθρώπους. Το φοβερό που είναι;

πως πατας ανθρωπους. duhh

και τα cool οπλα στα αμαξια

• Like 5
Δημοσ.

βλεπω φτωχα textures και physics κατευθειαν απο το πρωτο παιχνιδι της σειρας.... 

ευτυχως το multi θα σωσει την κατασταση

τα physics ηταν που κανανε το original τοσο εθιστικο.

• Like 6
Δημοσ.

Ναι μπορούσες να πατήσεις κόσμο πριν το gta (αν και εν είναι τόσο ωραίο όπως στην πραγματικοτητα)

Στάλθηκε απο το νέο μου αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν το πρώτο μου πειρατικό παιχνίδι που αγόρασα σε cd μαζί με το Blood 1,ποπό θυμάμαι κόστιζαν 5 χιλιάδες δραχμές απτούς αγιογδύτες των εξαρχείων Thomas shop και εγκέφαλος κομπούτερ λολ,ωραίες εποχές

• Like 6
Δημοσ.

Ωραία χαχαχαχ.πλάκα έχει.

Το πρώτο carmageddon δε το χα παίξει παρόλο που ήμουν 14 χρονών τότε

παντως στο steam γραφει οτι θα κυκλοφορησει 27 μαρτίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...