kabouras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 καλησπερα! να ξεκινησω λεγοντας οτι ξερω ελαχιστα απο προγραμματισμο (ξερω απο αλγοριθμους απλα τελεφταια φορα π ασχοληθηκα με καποια γλωσσα προγραμματισμου ηταν πριν 10 χρονια) θελω να φτιαξω ενα ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ αλλα χρηστικο αππ οπου ο καθε χρηστης θα συνδεεται μεσω φβ, και θα μπορει να κανει μια επιλογη απο ενα drop down menu η οποια θα ειναι ορατη απο ολους τους χρηστες. στην ουσια δηλαδη το αππ θα εχει δυο "σελιδες" μια που θα βλεπεις τις επιλογες των αλλων χρηστων και μια που θα μπορεις αν θελεις να κανεις και εσυ μια επιλογη (την οποια θα μπορουν να δουν ολοι οι υπολοιποι) εχει καποιος την καλοσυνη να μου εξηγησει το absolute minimum αυτων που χρειαζομαι? νομιζω παιζουν και τροποι να φτιαξεις ενα αππ γραφοντας ελαχιστο κωδικα (η οχι? ) επισης απο τη στιγμη που θα εχει δυνατοτητα να ανεβασει ο καθενας την επιλογη του υποθετω οτι θα χρειαζομαι και καποιο χωρο στο ιντερνετ οπου να αποθηκευεται αυτη η επιλογη (για να γινεται μετα ορατη στους υπολοιπους) αν καποιος θελει να βοηθησει θα ημουν υποχρεος!! το αππ θα ειναι φρεε και αναλογα το κοστος που χρειαζεται για να λειτουργει ενδεχομενως να εχει διαφημησεις... οι εκτιμομενοι χρηστες ειναι ειναι περιπου στις 10.000, με περιπου 1000 να το χρησιμοποιουν σε καθημερινη βαση ευχαριστω εκ των προτερων
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω πόσο κώδικα χρειάζεται να γράψεις, δεν μου ακούγετε και πολύ εύκολο, αλλα για να το υλοποιήσεις πρέπει να εχει δικο σου online server προκείμενου να κάνουν login οι χρηστες και να έχουν την μεταξύ τους επικοινωνία που αναφερεις
kabouras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 το οποιο υποθετω μπορει να νοικιαστει σχετικα φτηνα?? οπως το εχω υπολογισει περα απο τα στοιχεια του λογκ ιν, το μεγεθος των δεδομενων που πρεπει να αποθηκευονται ειναι ελαχιστο αφου ο καθε χρηστης που θελει να "ανεβασει" κατι στην ουσια κανει επιλογη απο drop down menu οποτε απλα διαλεγει 1,2,3,4,.. κτλπ, εναν αριθμο ουσιαστικα. ευχαριστω για την απαντηση παντως!! αναμενω κ αλλες!!
MeTaXaS4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) off- topic. <Spoiler> ... γραφοντας ελαχιστο κωδικα ... να βάλω 2 κιλά κώδικα καλά είναι; </Spoiler> Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από MeTaXaS4 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καταρχήν που θες να γίνει αυτό το app? Να είναι ένα site? μια εφαρμογή για smartphones? desktop application? Πάντως για όπου και να το θες ένα server τον χρειάζεσαι σίγουρα για να βάλεις τη βάση σου, καθώς και κάποιες γνώσες σε SQL για να δημιουργήσεις/επεξεργαστείς τη βάση.
kabouras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 σαν εφαρμογη για σμαρτ φονες το εχω στο μυαλλο μου και ηλπιζα σε καποια σουιτα που να αυτοματοποιει τις διαδικασιες της δημιουργιας της εφαρμογης
ALLisCHAOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Νομίζω υπάρχουν κάτι τέτοια εργαλεία -αυτοματοποίεισης(δημιουργείς app με drag and drop ) αλλά σε περιορίζει αρκετά και δε νομίζω πως θα σε βολέψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα