headbanger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 έχοντας το Νοτε4 από την 2η εβδομάδα κυκλοφορίας εδώ, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Μετάβαση απο ΝΟΚΙΑ 1020 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητό και λειτουργικό, απλά είχε ένα ατύχημα και παπαλα) και πιο πριν είχα το ΝΟΤΕ2. Αν τα έχεις και σου αρέσει η κατηγορία, χτύπα το. από smoothness/Μπαταρία και ταχύτητα ανταπόκρισης, τίποτα δεν νικάει ως τώρα το ΒΒ Q5 που έχω σαν work phone. να τα λέμε και αυτά
leonidas_fs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ημουν πολύ κοντά στο να πάρω το BB Z30 LTE αλλα τελικά πήρα το Samsung Galaxy Alpha. Φοβήθηκα οτι το BB είναι μονο για e-mail και spreadsheet. Γενικά εχω διαβάσει οτι εχει τρομερά ελλειπές market...ισχύει;
headbanger Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 αν το συγκρίνεις με android/apple φυσικά και ισχύει. βέβαια πλέον τρέχει android apps με εξομοίωση.... το προτιμούν οι εταιρείες για την κρυπτογράφηση και την διαχείρηση emails. αλλά ειναι γρήγορο, αξιόπιστο και η μπαταρία στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι άπεχτη.
Grumandel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 αξίζει ομως η αναμονή για το lg g note; εδω σας θελω..γιατι ανάμεσα στην σαμμι και την λτΖ..πιστευω η λτζ ειναι πιο αξιόπιστη..και δεν κολλάει.. 1
StigmaX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μετα απο 5 χρόνια σε iPhone (απο 4s πήγα σε 5, και μετά σε 6) αγόρασα χθες το Samsung Alpha. Πολύ ωραία και τίμια συσκευή. Θα έπερνα το Note 4 αλλα για κάποιον λόγο δεν ήθελα να δωσω πάλι 600+ ευρω για μια συσκευή. Το Android που λες είναι πολύ καλό, αλλα δεν συγκρινεται με iOS. Οπότε αν δεν σ'αρεσουν τα κολλήματα, μην πάρεις Android γιατι σε 4-5-6 μήνες θα αρχίσει να έχει κάποια ψιλοκολλήματα η οποιαδήποτε συσκευή τρέχει Android. Δεν εχει να κάνει με τον κατασκευαστή, έχει να κάνει με το λειτουργικό. Όταν λες περιορισμένο το iPhone τι εννοείς; Δηλαδή τι χρειάστηκε να κάνεις και ένιωσες οτι σε περιορίζει; Αυτο το λες μετά από μια μέρα εμπειρία με Android? Γιατί όπως ο ίδιος λες, τα τελευταία 5 χρόνια ios δουλεύεις. Μάθε πως δουλεύει το καινούριο σου εργαλείο, και κάνε κριτική του λειτουργικού μετά.
leonidas_fs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αυτο το λες μετά από μια μέρα εμπειρία με Android? Γιατί όπως ο ίδιος λες, τα τελευταία 5 χρόνια ios δουλεύεις. Μάθε πως δουλεύει το καινούριο σου εργαλείο, και κάνε κριτική του λειτουργικού μετά. Εντάξει εγω όντως εχω λίγες μέρες Android, αλλα ο πατέρας μου εχει Samsung Galaxy S4, η μητέρα μου Samsung Galaxy S3, ο γαμπρός μου LG G3 και ο κολλητός μου Samsung Galaxy S3 mini. Βελτιώθηκε πάρα πολύ το Android αλλα σίγουρα δεν συγκρίνεται με iOS, BB, Windows Phone κτλ.
StigmaX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εντάξει εγω όντως εχω λίγες μέρες Android, αλλα ο πατέρας μου εχει Samsung Galaxy S4, η μητέρα μου Samsung Galaxy S3, ο γαμπρός μου LG G3 και ο κολλητός μου Samsung Galaxy S3 mini. Βελτιώθηκε πάρα πολύ το Android αλλα σίγουρα δεν συγκρίνεται με iOS, BB, Windows Phone κτλ. Αναφέρεις τρεις συσκευές σαμσουνγκ, και ίσως τη χειρότερη περσινή υλοποίηση, το g3. Δες το λειτουργικό στην καθαρή του μορφή, σε μια συσκευή Nexus, η moto X. Η ακόμα και σε σοβαρή Custom ηλοποιηση όπως το sense ui της HTC. Πιστεύω ότι θα αναθεωρησεις την άποψή σου περί Lag και Android.
Grumandel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ναι κοιτα φιλε μου ομως ..η κανουμε δουλειά η δεν κανουμε...θες να μου πεις δηλαδη οτι για να εχω ενα καλο κινητο android πρεπει να εχω σόι και καλα ενα Moto x η nexus ; απο σαμμι δηλαδη τα αντροιντ δεν ειναι καλα; η απο λτζ ; σε αυτο κερδίζει η αππλε..δεν χρειάζεται να πεις "χμμμ ποιο δεν θα κολλήσει..το 4s η το 5;" θεωρώ μεγάλη αποτυχία να θες να παρεις ενα κινητο και να το σκέφτεσαι επειδη πιστεύεις οτι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με το λαγκ.. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ναι κοιτα φιλε μου ομως ..η κανουμε δουλειά η δεν κανουμε...θες να μου πεις δηλαδη οτι για να εχω ενα καλο κινητο android πρεπει να εχω σόι και καλα ενα Moto x η nexus ; απο σαμμι δηλαδη τα αντροιντ δεν ειναι καλα; η απο λτζ ; σε αυτο κερδίζει η αππλε..δεν χρειάζεται να πεις "χμμμ ποιο δεν θα κολλήσει..το 4s η το 5;" θεωρώ μεγάλη αποτυχία να θες να παρεις ενα κινητο και να το σκέφτεσαι επειδη πιστεύεις οτι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με το λαγκ.. Σε αυτο κερδιζουν τα Windows Phone βασικα που δεν χρειαζεται να χρησοπληρωνεις το κινητο για αλαγκαριστη εμπειρια,και κανονικα στην ΕΛλαδα της κρισης επρεπε να βλεπουμε και παραπανω προτασεις σε Windows Phone απο οτι σε Iphone(αλλωστε οι περισσοτεροι οπως παραδεχονται κανουν απλη χρηση Internet,τηλεφωνα,φωτογραφιες και Email)αλλα δυστηχως δυσκολα αλλαζουν τα μυαλα των ανθρωπων.
Grumandel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 συμφωνώ σε αυτο..ios και windows κινητά ειναι πιο πολυ για τους επαγγελματίες..που θελουν να γινεται η δουλειά τους γρήγορα και απλα..τωρα αν κάθεσαι να ψάχνεσαι και να μετακινεις εικονίδια απο δω και απο κει..παρε αντροιντ.. σωστό επισης αυτο που ειπες..οι άνθρωποι δεν θα κάτσουν να ακούσουν την άποψη σου..ειδικά ο κλασικός ελληναρας 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 συμφωνώ σε αυτο..ios και windows κινητά ειναι πιο πολυ για τους επαγγελματίες..που θελουν να γινεται η δουλειά τους γρήγορα και απλα..τωρα αν κάθεσαι να ψάχνεσαι και να μετακινεις εικονίδια απο δω και απο κει..παρε αντροιντ.. σωστό επισης αυτο που ειπες..οι άνθρωποι δεν θα κάτσουν να ακούσουν την άποψη σου..ειδικά ο κλασικός ελληναρας Δεν καταλαβες. Γουσταρω και εγω τα Android,κυριως γιατι εχουν ποικιλια και δεν σε περιοριζουν ουτε πχ οπως στα Iphone που αναγκαστικα πας σε Iphone 6 και πανω,ουτε σε Windows phone που κυριως η Nokia-(Microsft τωρα)ειναι μονο στον χωρο και ουσιαστικα πανω απο 730 αξιζουν μονο. Αλλα και παλι δεν ειναι μονοδρομος οπως σχεδον ολοι εδω στο Insomnia τα παρουσιαζουν.Σιγουρα εχουν το πιο πολυ Customize και απειρες λειτουργιες,και αν οντως θελει συγκεκριμενα πραγματα που μονο το Android δινει σε σχεση με τον ανταγωνισμο,go for it. Αλλα οταν διαβαζω για χρηση Internet,καμια φωτογραφια και τηλεφωνα και βλεπω μονο προτασεις πανακριβως κινητων,ε οσο να ναι χτυπαει ασχημα στο ματι. 1
GianniSM Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 To BB παίρνει εφαρμογές android μέσω του amazon store, οπότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, και είναι πολύ ποιοτικές συσκευές. Σαν 2η χρησιμοποιώ μια παλιά δική τους, αλλά είναι μόνο για τηλς μηνύματα και να διαβάζω μέηλς
Grumandel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 παιδια ...αξίζει να περιμενω το lg g note;
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 παιδια ...αξίζει να περιμενω το lg g note; Το αν αξιζει να περιμενεις κατι ειναι σχετικο. Αρχικα του ποσο πολυ πρεπει να περιμενεις,του ποσο θα κοστιζει και τι Specs θα εχει και τι αλλο ταυτοχρονα βγαινει τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα