GianniSM Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Έλεος! το Note 4 είναι μακράν το καλύτερο andoid που μπορεί να πάρει κανείς. Αν τον απογοητεύσει αυτό τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τον ικανοποιήσει κανένα τηλέφωνο
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 <p>Έλεος! το Note 4 είναι μακράν το καλύτερο andoid που μπορεί να πάρει κανείς. Αν τον απογοητεύσει αυτό τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τον ικανοποιήσει κανένα τηλέφωνο</p> Κανένα android τηλεφωνο εννοείς!!
kataramenos32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παιδιά μην το κουράζουμε το θέμα. Το Note 4 είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Android και από τα καλύτερα στο κόσμο των smartphone οπότε σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει. Αν το πάρει θα ικανοποιηθεί πλήρως. Δυστυχώς η ευτυχώς στην κατηγορία phablet παίζει μόνο του ακόμα
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Υπάρχει και το Nokia Lumia 1520 με 6'αρα οθόνη!
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Υπάρχει και το Nokia Lumia 1520 με 6'αρα οθόνη! Στην Ελλαδα εισαι που οτιδηποτε αλλο εκτως Android απλα δεν υπαρχει/δεν αξιζει/ειναι μαπα κλπ
Grumandel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το κινητό κάνει πολλά πράγματα. ..δεν θα κάτσω τώρα να τα αναφέρω ένα ένα. ..Υπάρχουν άπειρα review στοτο YouTube .... το θέμα είναι αν αξίζει να πάω σε αντροιντ από αιοσ....με τρελαίνει να κολλάει η συσκευή. ..
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το κινητό κάνει πολλά πράγματα. ..δεν θα κάτσω τώρα να τα αναφέρω ένα ένα. ..Υπάρχουν άπειρα review στοτο YouTube .... το θέμα είναι αν αξίζει να πάω σε αντροιντ από αιοσ....με τρελαίνει να κολλάει η συσκευή. .. Αυτο που δεν φενεται να μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι αν ειχε ολα αυτα τα πραγματα που λες που σου χρειαζονται πραγματικα που δεν μπορει να τα κανει πχ το Iphone 6 τοτε θα ειχες παει ηδη πριν καν ανοιξεις το θεμα. Οσον αφορα το Lag και αναλογα την χρηση,δεν ειναι αδυνατον να πετυχεις περιπτωσεις μικρων καθυστερησεων-lag. Αν ψαξεις στο Google θα δεις πχ οτι αρκετα ατομα εχουν πετυχει τετοια συμβαντα.
Grumandel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το ότι ανοίγω ένα θέμα σημαίνει ότι θέλω την γνώμη από άτομα που ξέρουν. .ασχέτως το που έχω καταλήξει εγώ. .Αυτό που με κρατάει στο να μην πάρω το κινητό είναι επειδή είναι σαμσουνγκ. .και ξέρω ότι έχει αρκετά λαγκ το TouchWiz (δεν μου αρέσει να κατεβάζω launchers). μου αρέσει πολύ και το LG g3 αλλά έχω ακούσει αλλά προβλήματα από εκεί υπερθέρμανση και μικρή ζωή μπαταρίας όσον αφορά το iPhone δεν έχω ούτε ένα λαγκ από την ημέρα που το άνοιξα...με ενόχλει όμως που είναι τόσο περιορισμένο...
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το ότι ανοίγω ένα θέμα σημαίνει ότι θέλω την γνώμη από άτομα που ξέρουν. ..άσχετος το που έχω καταλήξει εγώ. .Αυτό που με κρατάει στο να μην πάρω το κινητό είναι επειδή είναι σαμσουνγκ. .και ξέρω ότι έχει αρκετά λαγκ το TouchWiz (δεν μου αρέσει να κατεβάζω launchers). μου αρέσει πολύ και το LG g3 αλλά έχω ακούσει αλλά προβλήματα από εκεί υπερθέρμανση και μικρή ζωή μπαταρίας όσον αφορά το iPhone δεν έχω ούτε ένα λαγκ από την ημέρα που το άνοιξα...με ενόχλει όμως που είναι τόσο περιορισμένο... Καθολου λαγκ οντως δεν εχουν τα Iphone(εκτως αν ειναι το τελευταιο Ios που παιρνει η συσκευη οπως πχ με το Iphone 4 και το Ios 7)ή στο Iphone 4s Με το Ios 8,και τα Windows Phone. Μπορεις αν θες να περασει και απο καποιο καταστημα να πιασεις και εσυ ο ιδιος να δουλεψεις μερικα κινητα Android να δεις αν οντως πετυχεις καθολου Lag.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μετα απο 5 χρόνια σε iPhone (απο 4s πήγα σε 5, και μετά σε 6) αγόρασα χθες το Samsung Alpha. Πολύ ωραία και τίμια συσκευή. Θα έπερνα το Note 4 αλλα για κάποιον λόγο δεν ήθελα να δωσω πάλι 600+ ευρω για μια συσκευή. Το Android που λες είναι πολύ καλό, αλλα δεν συγκρινεται με iOS. Οπότε αν δεν σ'αρεσουν τα κολλήματα, μην πάρεις Android γιατι σε 4-5-6 μήνες θα αρχίσει να έχει κάποια ψιλοκολλήματα η οποιαδήποτε συσκευή τρέχει Android. Δεν εχει να κάνει με τον κατασκευαστή, έχει να κάνει με το λειτουργικό. Όταν λες περιορισμένο το iPhone τι εννοείς; Δηλαδή τι χρειάστηκε να κάνεις και ένιωσες οτι σε περιορίζει;
Grumandel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 στο να κατεβάσω κάνα widget,πρέπει να πληρώσεις για τις περισσότερες εφαρμογές, αν θέλω να στείλω κάνα τραγούδι σε κάνα φίλο....το πληκτρολόγιο με ενόχλει αφάνταστα. Το 6 απλά είναι το 5 με μεγαλύτερη οθόνη , έχω προσέξει ότι γενικά στα updates του ios δεν υπάρχουν και τρομερές αλλαγές..τουλάχιστον λένε πως διορθώνουν bugs ενώ στο αντροιντ σε γράφουν ολίγον. Επίσης με ενόχλει να θέλω να βάλω μια φωτο στο εξώφυλλο και να έχω όλα αυτά αππ μπροστά. .. Η μπαταρία φεύγει αστραπιαία αυτό το πράγμα με τα iTunes έχει καταντήσει εκνευριστικό τέλος , οόπως είπα μου αρέσει πολύ που τα Android "ππαιζουν" με τις εφαρμογές ..μΜπορείς να κάνεις multitasking κ.λ.π . Εγώ λέω να πάρω το νοτε. .και αν με απογοητεύσει γυρνάω πάλι σε iPhone.. και το τραγικοτερο με τα iPhone? δεν συμβαδίζουν με άλλα ακουστικά ή φορτιστές , πρέπει να δίνεις 30€ αν σου χαλάσει από καταστήματα Apple ...εεντάξει έλεος
GianniSM Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 στο να κατεβάσω κάνα widget,πρέπει να πληρώσεις για τις περισσότερες εφαρμογές, αν θέλω να στείλω κάνα τραγούδι σε κάνα φίλο....το πληκτρολόγιο με ενόχλει αφάνταστα. Το 6 απλά είναι το 5 με μεγαλύτερη οθόνη , έχω προσέξει ότι γενικά στα updates του ios δεν υπάρχουν και τρομερές αλλαγές..τουλάχιστον λένε πως διορθώνουν bugs ενώ στο αντροιντ σε γράφουν ολίγον. Επίσης με ενόχλει να θέλω να βάλω μια φωτο στο εξώφυλλο και να έχω όλα αυτά αππ μπροστά. .. Η μπαταρία φεύγει αστραπιαία αυτό το πράγμα με τα iTunes έχει καταντήσει εκνευριστικό τέλος , οόπως είπα μου αρέσει πολύ που τα Android "ππαιζουν" με τις εφαρμογές ..μΜπορείς να κάνεις multitasking κ.λ.π . Εγώ λέω να πάρω το νοτε. .και αν με απογοητεύσει γυρνάω πάλι σε iPhone.. και το τραγικοτερο με τα iPhone? δεν συμβαδίζουν με άλλα ακουστικά ή φορτιστές , πρέπει να δίνεις 30€ αν σου χαλάσει από καταστήματα Apple ...εεντάξει έλεος ΔΕΝ θα σε απογοητεύσει το note. Αν συμβεί αυτό σημαίνει πως απορρίπτεις το android.
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 στο να κατεβάσω κάνα widget,πρέπει να πληρώσεις για τις περισσότερες εφαρμογές, αν θέλω να στείλω κάνα τραγούδι σε κάνα φίλο....το πληκτρολόγιο με ενόχλει αφάνταστα. Το 6 απλά είναι το 5 με μεγαλύτερη οθόνη , έχω προσέξει ότι γενικά στα updates του ios δεν υπάρχουν και τρομερές αλλαγές..τουλάχιστον λένε πως διορθώνουν bugs ενώ στο αντροιντ σε γράφουν ολίγον. Επίσης με ενόχλει να θέλω να βάλω μια φωτο στο εξώφυλλο και να έχω όλα αυτά αππ μπροστά. .. Η μπαταρία φεύγει αστραπιαία αυτό το πράγμα με τα iTunes έχει καταντήσει εκνευριστικό τέλος , οόπως είπα μου αρέσει πολύ που τα Android "ππαιζουν" με τις εφαρμογές ..μΜπορείς να κάνεις multitasking κ.λ.π . Εγώ λέω να πάρω το νοτε. .και αν με απογοητεύσει γυρνάω πάλι σε iPhone.. και το τραγικοτερο με τα iPhone? δεν συμβαδίζουν με άλλα ακουστικά ή φορτιστές , πρέπει να δίνεις 30€ αν σου χαλάσει από καταστήματα Apple ...εεντάξει έλεος Για τον φορτιστη οκ ειναι λιγο καπως το καλωδιο που εχουν αν και ειναι κατι που πρεπει να γνωριζεις πριν αγορασεις αλλα για τα ακουστικα τι εννοεις??? Ειχα Ipod Touch και επαιρνε ολα τα ακουστικα,που ειχα σπιτι μεχρι και Headset επαιρνε κανονικα.
Grumandel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εγω του συνδέω ακουστικά σαμσουνγκ..και δεν μπορω να ακούσω ήχο..ουτε τις λειτουργίες τον ακουστικών πραγματοποιεί
@ngelos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Έχω note 3, αξίζει να το δώσω και με (περίπου) +150 ευρώ να πάω σε note 4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα