Grumandel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 καλησπέρα παιδια..εχω σκοπό να αγοράσω ενα νοτε 4 απο ενα σκρουτζομαγαζο ... θελω να μου πειτε αν ξέρετε μια περίληψη για το νοτε.. τι εννοω; εχει καλη μπαταρια ; κολλάει; η κάμερα του πως ειναι σε σχέση με τα iphone ? βγαζει προβλήματα γενικα; π.χ το ταμπλετακι νοτε 10.1 που εχω ..μου βγαζει προβλήματα με τον ήχο που και που..
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν κολλάει εννοείται, η κάμερα του σπέρνει(δες και review να επιβεβαιώσεις) η μπαταρία αρκετά καλή για εμένα αλλά εξαρτάται από τη χρήση και προβλήματα δεν έχω δει ούτε ακούσει κάποια
maddoctor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν διαβάσεις ένα θέμα από πάνω... http://www.insomnia.gr/topic/563460-%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B5-4-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/
Samsung69 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι ότι είναι τεράστιο αλλά αν σε βολευει το μέγεθος οκ
kataramenos32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν διαβάσεις ένα θέμα από πάνω... http://www.insomnia.gr/topic/563460-%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B5-4-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/ Από σκρουτζομαγαζο καινούριο θα αγοράσει ο άνθρωπος όχι μεραχειρισμένο από αγγελία
maddoctor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Από σκρουτζομαγαζο καινούριο θα αγοράσει ο άνθρωπος όχι μεραχειρισμένο από αγγελία Ναι σωστός, δικό μου λάθος. Άλλο θέμα θυμόμουνα και νόμιζα ότι ήταν για note 4, αλλά ήταν για το lg g3 που γράφανε μέσα σχόλια. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλα οσον αφορα το Lag και για τις ναυαρχιδες της Samsung λενε οτι δεν παρουσιαζει καθολου Lag,αλλα τωρα με την προσφορα που επαιξε με το Galaxy s5 που πηρανε πολλοι,βλεπω και γραφουν μερικοι οτι εχουν πετυχει σημεια να κολλαει λιγο το κινητο,παρα τα δυνατα του Specs,μια απο τα ιδια θυμαμαι πιο παλια και για το Note 3. Δεν μιλαμε βεβαια σε σημειο να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο αλιμονο,αλλα δεν μπορεις στην καμια περιπτωση να πεις οτι ειναι 100%χωρις Lag.
Chris_85 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Σχεδόν κανένα κινητό δεν είναι χωρίς λαγκ, εκτός ίσως απο τα iphone 6 και 5s που δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Grumandel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 το θέμα ειναι οτι θα πρεπει να παρατήσω το 5s που εχω για το νοτε 4..και απλα δεν θελω να με απογοητεύσει...γιατι υο αντίστοιχο ταμπλετακι το εχει κανει ειδη..
kataramenos32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 το θέμα ειναι οτι θα πρεπει να παρατήσω το 5s που εχω για το νοτε 4..και απλα δεν θελω να με απογοητεύσει...γιατι υο αντίστοιχο ταμπλετακι το εχει κανει ειδη.. Δεν προκειται να σε απογοητευσει.Αν δεν εχεις προβλημα να πας απο τις 4" στις 5.7" δεν θα εχεις κανενα θεμα
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 καλησπέρα παιδια..εχω σκοπό να αγοράσω ενα νοτε 4 απο ενα σκρουτζομαγαζο ... θελω να μου πειτε αν ξέρετε μια περίληψη για το νοτε.. τι εννοω; εχει καλη μπαταρια ; κολλάει; η κάμερα του πως ειναι σε σχέση με τα iphone ? βγαζει προβλήματα γενικα; π.χ το ταμπλετακι νοτε 10.1 που εχω ..μου βγαζει προβλήματα με τον ήχο που και που.. Εγω παντως απο τα παραπανω αναρωτιεμαι για ποιο ακριβως λογο θες να πας αποκλειστικα σε Note 4 και οχι σε καποιο αλλο ??
Grumandel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 γιατι εχω ερωτευτεί το πενάκι.. και επιπλέον κανει πραγματα που κανενα αλλο κινητο δεν μπορει.. επισης εχει μια αξιοπρεπή κάμερα
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 γιατι εχω ερωτευτεί το πενάκι.. και επιπλέον κανει πραγματα που κανενα αλλο κινητο δεν μπορει.. επισης εχει μια αξιοπρεπή κάμερα Πενακι μπορεις να αγορασεις και ξεχωριστα δεν εχει να λεει κατι αυτο. Οσο για το οτι κανει πραγματα που κανενα αλλο κινητο δεν μπορει μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Οσο για την καμερα παλι δεν εχει να λεει κατι αυτο καθως μιλαμε για κινητο 600κοντα ευρω.
leo06 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πενακι μπορεις να αγορασεις και ξεχωριστα δεν εχει να λεει κατι αυτο. Οσο για το οτι κανει πραγματα που κανενα αλλο κινητο δεν μπορει μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Οσο για την καμερα παλι δεν εχει να λεει κατι αυτο καθως μιλαμε για κινητο 600κοντα ευρω. ποια άλλα κινητά έχουν wacom digitizer?
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 καλησπέρα παιδια..εχω σκοπό να αγοράσω ενα νοτε 4 απο ενα σκρουτζομαγαζο ... θελω να μου πειτε αν ξέρετε μια περίληψη για το νοτε.. τι εννοω; εχει καλη μπαταρια ; κολλάει; η κάμερα του πως ειναι σε σχέση με τα iphone ? βγαζει προβλήματα γενικα; π.χ το ταμπλετακι νοτε 10.1 που εχω ..μου βγαζει προβλήματα με τον ήχο που και που.. γιατι εχω ερωτευτεί το πενάκι.. και επιπλέον κανει πραγματα που κανενα αλλο κινητο δεν μπορει.. επισης εχει μια αξιοπρεπή κάμερα ποια άλλα κινητά έχουν wacom digitizer? Εγω με βαση τα παραπανω σχολιασα που πουθενα δεν φενεται συγκεκριμενη χρηση του note που να χρειαζεται το πενακι. Εχω γνωστο που μου ελεγε και αυτος τα ιδια με το πενακι του Note 4,το αγορασε το κινητο(αρκετα καλο μπορω να πω)και η χρηση που κανει τωρα ειναι τηλεφωνα,Internet και λιγο τα Mails. Επισης ειμαι σιγουρος οτι αν οντως ηθελε καποιες συγκεκριμενες λειτουργιες του Note 4 θα το ειχε ηδη παρει καθως οντως ειναι ψιλο μονοπωλιο σε αυτα που κανει το Phablet ακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα