Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, έχω ένα προβλημα τις τελευταίες 2 μέρες σε ένα λάπτοπ. Ενω το πληκρολογιο δούλευε κανονικά, τις τελευταίες 2 μέρες, οταν πατάω τα κουμπιά, γράφω με μεγάλη δυσκολία. Για παράδειγμα αν ανοίξω ένα αρχείο word και γραψω φυσιολογικά, μπορει να μην εμφανιστεί τίποτα.

Αν πιέσω τα πλήκτρα με δύναμη, θα καταφέρω να γράψω, αλλά με μεγάλη δυσκολία και καθυστέρηση. Αν πατήσω πχ το γράμμα α πατημένο θα εμφανηστούν τα γράμματα με καθυστέρηση 5-6 δευτερολέπτων. το ίδιο συμβαίνει και οταν πληκτρολογω τον κωδικο προσβασης στην εκκινηση των windows.

Ελεγξα στον πινακα ελεγχου τα drivers για το πληκτρολογιο και είναι όλα ενημερωμένα. Δεν μου έχει συμβει σε κανεναν αλλον υπολογιστή δεν είναι λίγο περίεργο ετσι στα ξαφνικά; να δοκιμάσω καμία επαναφορά συστηματος; δεν έχω κάνει καμία εγκατάσταση τις τελευταίες 2 εβδομαδες. Μπας και μουέχουν βάλει κανένα keylogger? :P

Δημοσ.

ή δοκίμασε σε safe mode η σε κάποιο linux live , μήπως και κολλάει το pc και δεν το καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

τελικα δοκιμασα εξωτερικο πληκτρολογιο και δουλευε κομπλέ. οπότε δεν είναι θέμα κολλήματος του λαπτοπ. κοιταξα drivers κτλ ενημερωσεις windows και τα σχετικα και ειναι ολα κομπλε. εφαρμογες δεν εχω κανει εγκατασταση τελευταια να πεις οτι φταιει κατι τετοιο, οποτε πιθανότατα ειναι μηχανικό το θεμα υποθέτω. Επειδη υπαρχει προιστορια με προβλημα, μεσα σε λιγους μηνες απο την αγορα, ειχα προβλημα και μου αλλαξαν την μητρικη, θα το παω στο καταστημα μιας και ειναι μεσα στην εγγυηση ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...