hackerW32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 δεν εχει σχεση η ψυκτρα θα αναβε και χωρις καθολου ψυκτρα. πες μας απο τι αποτελειται το συστημα! οχι δεν θα προλαβει να μπουταρει, ουτε το bios να φορτωσει, θα σβήνει απο υπερθέρμανση μεσα σε λιγα sec εκτως εαν ειναι κανενας cpu που τραβαει 10-15watt το εχω δοκιμάσει με p4 και athlon x4 635
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 σημερα το πρωι το πηγα στο eshop point. και φοβαμαι πολυ οτι τωρα ξεκιναει το τρεξιμο των εγγυησεων και των καυγαδων με το καταστημα. ο υπολογιστης ειναι σε doa ειπαν και οτι θα αντικαταστησουν το ελλατωματικο εξαρτημα. πιστευεται οτι διορθωθηκε το eshop και δεν θα εχω προβληματα που παλαιοτερα ειχαν αρκετοι? Μια χαρά θα είσαι απλά κάνε λίγο υπομονή γιατί καμια φορά είναι αργοί...
AETOLOFITIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 λοιπον. σημερα με πηρε ο ΤΕχνικος του eshop και μου ειπε οτι το pc δουλευει κανονικα και το προβλημα ειναι οτι δεν πατουσε καλα η ψυχτρα. την εβγαλε και την ξαναεβαλε και ολα κομπλε. το μονο θεμα ειναι οτι μεσα σε ολα αυτα που διαβασα ηταν και το οτι δεν παταει η ψυχτρα και την εβγαλα και την ξαναεβαλα και εγω. πατουσε μια χαρα. οποτε μαλλον ηταν κατι που δεν επρεπε να μαθω. μολις θα ερθει ξανα πισω θα ενημερωσω αν δουλευει ή οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα