Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαλαρα απλα πήγαινε τον πίσω μην καθεσε και σκας, σε λίγες μέρες θα στον έχουν έτοιμο

Δημοσ.

ετσι θα κανω. απλα ρε γμτ νομιζω οτι ειναι κατι απλο. εχω συνδεμενο ποντικι και δεν του δινει ρευμα εστω και για λιγο που αναβει. το μονο που θα με στεναχωρεσει ειναι να ειναι κατι απλο και τσαμπα να μεινω χωρις pc...

Δημοσ.

Υπομονή φίλε.Κάτι μου λέει ότι είναι το τροφοδοτικό ή BIOS.Μόλις μάθεις ενημέρωσέ μας για να μαθαίνουμε και εμείς τίποτα παραπάνω ;P

Δημοσ.

καλησπερα,

Μια σχεδον παρομοια περιπτωση αντιμετωπιζω και εγω και ειμαι πανω απο μηνα χωρις pc, καινουρια κομματια ολα απο το eshop , και το pc μου ειναι 1 στις 10 να αναψει.... κατι τρεχει με αυτους....

• Like 2
Δημοσ.

ειναι μεγαλη κοροιδια. τους εδωσα 700 και κατι για τον υπολογιστη και δεν μπηκαν καν στον κοπο να το βαλουν στην πριζα να δουν αν δουλευει? ελπιζω μονο στο doa 7 ημερων να μου αντικαταστησουν γρηγορα. ειχε κανενας καμια παρομοια εμπειρια να μου πει ποσο του το αργησαν?

Δημοσ.

Και γω τα ίδια αντιμετώπισα όταν αγορασα το σύστημα της υπογραφής. Το πρόβλημα στη περιπτωσή μου ήταν ότι δεν είχα περάσει το τελευταίο BIOS στη μητρική, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει τον 860κ που είναι kaveri. Η τελευταία έκδοση της μητρικής προσέθετε υποστήριξη για τετραπύρηνους kaveri. Το ίδιο θα συμβαίνει και σε σένα αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω από intel πλατφόρμα να σε βοηθήσω περαιτέρων.

Δημοσ.

Βγάλε τη μητρική έξω απ'το κουτί και κούμπωσε μόνο cpu, cooler, 1 dimm ram και δες αν ανοίγει.

Αν ανοίγει, καπου κάτι βραχυκυκλώνει μέσα στο κουτί. Κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ εδώ.

Δημοσ.

σημερα το πρωι το πηγα στο eshop point. και φοβαμαι πολυ οτι τωρα ξεκιναει το τρεξιμο των εγγυησεων και των καυγαδων με το καταστημα. ο υπολογιστης ειναι σε doa ειπαν και οτι θα αντικαταστησουν το ελλατωματικο εξαρτημα. πιστευεται οτι διορθωθηκε το eshop και δεν θα εχω προβληματα που παλαιοτερα ειχαν αρκετοι?

Δημοσ.

σημερα το πρωι το πηγα στο eshop point. και φοβαμαι πολυ οτι τωρα ξεκιναει το τρεξιμο των εγγυησεων και των καυγαδων με το καταστημα. ο υπολογιστης ειναι σε doa ειπαν και οτι θα αντικαταστησουν το ελλατωματικο εξαρτημα. πιστευεται οτι διορθωθηκε το eshop και δεν θα εχω προβληματα που παλαιοτερα ειχαν αρκετοι?

αφου σ ειπαν και οι ιδιοι οτι θα αντικατασταθει γτ να εχεις θεμα?μην το σκεφτεσαι ολα θα πανε καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...