AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 καλησπερα, Σημερα ηρθε το καινουργιο συστημα που ειχα παραγγειλει. το βαζω στην πριζα το αναβω και μετα απο λιγα δευτερολεπτα σβηνει χωρις να δειχνει κατι στην οθονη. αναβει και σβηνει μονο του καθε λιγα δευτερολεπτα. τι μπορει να ειναι? ελενξα την ψυχτρα και δειχνει καλα κουμπωμενη.
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 δεν εχει σχεση η ψυκτρα θα αναβε και χωρις καθολου ψυκτρα. πες μας απο τι αποτελειται το συστημα!
xalkiadakis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 μαλλον φταινε τα bios ... ειχα και εγω αυτο το προβλημα μετα απο αναβαθμιση του επεξεργραστη στο pc μου και μου εκανε το ιδιο πραγμα ... καi αφου τα εκανα update ολα καλα πες μας αναλυτηκα ,οπως ειπε και το παιδι απο πανω, το συστημα σου
AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 corsair cx750m gigabyte z97x gaming 5 i5 4460 corsair vengeance 8gb την καρτα γραφικων δεν την εχω βαλει. την πηρα απο αλλλου και την εχω στο κουτι της. το pc εγινε απο το eshop και ηρθε ετοιμο. πως να κανω update χωρις να ανοιγει?
xalkiadakis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 αυτο ειναι το θεμα ... οτι δεν μπορεις να κανεις χωρις να το ανοιξεις αλλα εμενα με παραξενευουν 2 πραγματα οτι σου δωσανε υποτιθετε τον υπολογιστη ετοιμο και δεν ελενξανε αν ανοιγει και οτι συνηθως απο την στιγμη που η μητρικη ειναι 90 series και οχι 80 εχει τα bios για την καινουργια γενια ωστε να μπορει να ανοιξει
AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 πρεπει να κανω cmos? πως γινεται? παιδια μου κανει μεγαλη εντυπωση και εμενα. μηπως απλα καμια μητρικη δεν δουλευει και την γι αυτο δεν ανοιγει? πειτε μου να δοκιμασω οτιδιποτε.
leonidasetsi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε τα παρακάτω κατα σειρά: 4) Βγάλε την μπαταρία CMOS προσεκτικά και ξανα βάλτην για να γίνει RESET στο BIOS 2) Αν έχεις πάνω από μια RAM αφαίρεσε τις άλλες και άσε μόνο μία στην πρώτη θέση. 1) Δες αν όλα τα καλώδια είναι σωστά κουμπομένα και δεν έχει βγει κάποιο από την θέση του. (Σε περίπτωση που δεν ξέρεις που πάει το κάθε καλώδιο δες από τα ενχυρίδια βιβλιαράκια ή στο ίντερνετ) 3) Δες αν το ανεμιστήρι του επεξεργαστή είναι συνδεδεμένο Γράψε μας τα χαρακτηριστικά του PC σου μήπως και δούμε το πρόβλημα κατευθίαν από εκεί.Μπορεί να μην επαρκούν τα Watt που δίνει το τροφοδοτικό σου σε όλο το σύστημα και να κλείνει. Edit: Έγραφα πολύ ώρα και ήδη προχώρησε το θέμα 1
aekoupoli Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 μπορει να κανει και χωρις να ανοιγει αναλογα την μητρικη.Aπο τι βλεπω εδω http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4953#ov γινεται.Σε εμενα οταν δεν ανοιγε εκανα cmos και εφτιαχνε αλλα ηταν απο αποτυχημενο O/C Eixe ενα πλαστικο η μητρικη που οταν του αλλαζα θεση εκανε cmos
leonidasetsi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 βγάλε αυτό που βλέπεις στο βίντεο και ξαναβάλτο από την μεριά που ήταν αν δεν έχεις το πλαστικό που υπάρχει στο video. youtube.com/watch?v=sSAVAVdGKXs πρόσεξε να κρατάς πριν κάθε ενέργια με τα χέρια σου κάτι μεταλικό ώστε να μην δώσεις καταλάθος στατικό ηλεκτρισμό μέσα στο PC.
veteranos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 καλησπερα, Σημερα ηρθε το καινουργιο συστημα που ειχα παραγγειλει. το βαζω στην πριζα το αναβω και μετα απο λιγα δευτερολεπτα σβηνει . Αύριο μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά πήγαινε τον πίσω αφού λογικά έχεις εγγύηση. Αν στο καπάκι έχουν βάλει ταινία ασφαλείας μόλις το ανοίξεις θα κοπεί και θα χάσεις την εγγύηση. 6
leonidasetsi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αύριο μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά πήγαινε τον πίσω αφού λογικά έχεις εγγύηση. Αν στο καπάκι έχουν βάλει ταινία ασφαλείας μόλις το ανοίξεις θα κοπεί και θα χάσεις την εγγύηση. αυτό.
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 πρεπει να κανω cmos? πως γινεται? παιδια μου κανει μεγαλη εντυπωση και εμενα. μηπως απλα καμια μητρικη δεν δουλευει και την γι αυτο δεν ανοιγει? πειτε μου να δοκιμασω οτιδιποτε. αν δεν ποσταρει καθολου εγω θα κοιταζα bios... 1. μια σκεψη ειναι να σου εχει ερθει με F5 bios και οχι με F3 γιαυτο και δεν ποσταρει... 2. παιξει με μια ραμ και δοκιμασε σλοτ (οπως σου ειπαν πανω) Για να τσεκαρεις το Νο1 πρεπει να βρεις εναν αλλον επεξεργαστη που δουλευει με F5 bios για να δεις αν θα ποσταρει. Εμενα μου φαινεται το πιθανοτερο σεναριο. 3. μηπως εχεις πεσει σε αστοχια υλικου μητρικης ή τροφοδοτικου και εχουν εξ αρχης προβλημα. Για ρωτα το e-shop γιατι εμενα κατι μου βρωμαει!!! καλωδια κοιταξες? τους εχω ικανους να μην τα εχουν βαλει
AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 λοιπον αλλαξα θεση την ram αλλα τιποτα. οτι καλωδια ειχε τα κουμπωσα ξεκουμπωσα. αλλα τιποτα. προσπαθησα να κανω cmos αλλα δεν εχω Jumper μεσα. εχω τρελαθει. τοσα λεφτα μηχανημα και δεν ανοιγει... πες μου τι μπορω να κανω αλλο και θα το δοκιμασω..
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 λοιπον αλλαξα θεση την ram αλλα τιποτα. οτι καλωδια ειχε τα κουμπωσα ξεκουμπωσα. αλλα τιποτα. προσπαθησα να κανω cmos αλλα δεν εχω Jumper μεσα. εχω τρελαθει. τοσα λεφτα μηχανημα και δεν ανοιγει... διαβασε το πανω ποστ μου λιγο . αν υπαρχει θεμα με καλωδιο το πιθανοτερο ειναι να μην το εχουν κουμπωσει καθολου πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα