lefi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οσοι μπενουν και κατακρινουν το video δεν απεδειξαν οτι δεν ισχυουν αυτα που λεει. πρεπει να υπαρξη αποδεδειγμενη αποψη γιατι με αυτο το τροπο μεθαυριο θα μπορουμε με τεσερεισ μπαλαντεζεσ και τεσερα αεροθερμα να ζεστανουμε ολοκληρο σπιτι. τα φαινομενα δεν ειναι παντα αυτο που βλεπουμε κι εδω μπορει να ισχυουν οι νομοι της ενεργειασ. Υπάρχουν διάφορα βίντεο που ξεφυτρώνουν τώρα τελευταία με τσάμπα ενέργεια, ότι έχει να κάνει με μαγνητισμό με βλέπει ανοικτό προς θεωρητική συζήτηση ή πειραματισμό αλλά ενέργεια από ένα σπινθήρα όχι. Θες να το δοκιμάσεις κάνε το, αλλά εγώ είμαι ηλεκτρολόγος και θα ένιωθα εντελώς ηλίθιος για να κάνω ένα τέτοιο πείραμα και βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι το βίντεο (στο πρώτο ποστ με την μπαλαντέζα) είναι πλαστό.
NT1G Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μόνο εμένα μου φαίνεται οτι τρολάρει με αυτό το κείμενο; οσοι μπενουν και κατακρινουν το video δεν απεδειξαν οτι δεν ισχυουν αυτα που λεει. πρεπει να υπαρξη αποδεδειγμενη αποψη γιατι με αυτο το τροπο μεθαυριο θα μπορουμε με τεσερεισ μπαλαντεζεσ και τεσερα αεροθερμα να ζεστανουμε ολοκληρο σπιτι. τα φαινομενα δεν ειναι παντα αυτο που βλεπουμε κι εδω μπορει να ισχυουν οι νομοι της ενεργειασ. Γιατί απαντάτε σοβαρά.
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μόνο εμένα μου φαίνεται οτι τρολάρει με αυτό το κείμενο; Γιατί απαντάτε σοβαρά. Μπορεί να τα πιστεύει αυτά που γράφει, ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε...
lefi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε... Για όλα υπάρχει ένα τραγούδι
status Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 οσοι μπενουν και κατακρινουν το video δεν απεδειξαν οτι δεν ισχυουν αυτα που λεει. πρεπει να υπαρξη αποδεδειγμενη αποψη γιατι με αυτο το τροπο μεθαυριο θα μπορουμε με τεσερεισ μπαλαντεζεσ και τεσερα αεροθερμα να ζεστανουμε ολοκληρο σπιτι. τα φαινομενα δεν ειναι παντα αυτο που βλεπουμε κι εδω μπορει να ισχυουν οι νομοι της ενεργειασ. LOL
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ποσοι απο εμας εχουν κανει πραξη αυτα που λεει η βιβλιογραφια ? Δεν εχει μονο θεωριτικη γνωση αλλα και πρακτικη. Πχ δες εδω τι εκανε ο τυπος !!! https://www.youtube.com/watch?v=ztV7jXsE9Z4 Επειδή ξέρω τι σημαίνει ο σχεδιασμός με ηλεκτρονικά ισχύος είναι πολύ αξιόλογο αυτό που έχει φτιάξει. Δεν κάνει κάτι μαγικό όμως, ή κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από κανέναν. Όλα αυτά που λέει είναι γνωστά και πολύ καλά τεκμηριωμένα. Μάλιστα βρίσκω την χρήση τόσο χαμηλής τάσης "λάθος". Επίσης σε έναν pure sine inverter των 20 kWatt δεν θα συνδέσεις 700 watt για να δείξεις πως δεν χαλά το ημίτονο. Για παράδειγμα και το παρακάτω inverter του κώλου δεν "χάνει" το ημίτονο σε "φόρτωση" 20%. https://alexkaltsas.wordpress.com/2014/09/01/dc-to-ac-converters/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα