Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.μετα απο πολυ καιρό λέω να στήσω ένα νεο pc ,οικονομικό με την χρήση του να ειναι για ταινίες ,Ίντερνετ κ μουσική.καρτα γραφικών υπαρχει οπως και κουτί.αυτο που ψάχνουμε ειναι ένας σκληρός αποκλειστικά για λειτουργικό ,επεξεργαστή ,τροφοδοτικό κ μνήμες.ελεγα να πάω σε i5 για να μπορω στο μέλλον να είμαι οκ.το budget ειναι γύρω στα 300 με 350€ .

Δημοσ.

γιατι να θες i5 για browing,ταινιες και μουσικη? και ενας pentium μια χαρα την κανει την δουλεια του και θα σε καλυψει πληρως ακομα και στο μελλον για αυτα που θες 

Δημοσ.

Θελω i5 ωστε αργότερα να μην δίνω παλι λεφτά για επεξεργαστή .θεωρω οτι ειναι μια καλη επιλογή για τα επόμενα 5 χρονια που σκέφτομαι να το κρατήσω .

Δημοσ.

για τα πραγματα που κανεις σε υπερκαλυβει ενας pentium ... εαν σκοπευεις να το γυρισεις και σε gaming η σε video editing τοτε ναι παρε i5 ...

δεν θα δεις διαφορα αναμεσα στον ι5 και στο pentium σε αυτα που κανεις ...

αν θες παρε εναν ssd  και θα δεις δραματικες διαφορες απο εναν hdd 

Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρω αν θα εχω άλλες αναγκες γιαυτο λέω να παρω i5 .δισκο μονο για λειτουργικό οποτε δεν με χαλάει να ειναι sad.

Δημοσ.

τι να σου πω ρε φιλε ... εμενα μου φαινετε υπεβολικο ο i5 αν δεν εχεις απετησεις ... θα μπορουσες να πας σε i3 που ειναι σχετικα καλητερος (στο gaming οχι και τοσο) απο τον pentium

μπορεις να μου πεις αναλυτηκα το συστημα σου ...

Δημοσ.

350 με επεξεργαστη I5, μνημες, τροφοδοτικό, δίσκο και να φανταστώ και μητρική; Δεν βγαίνει μαθηματικά. 

Σκέψου ο πιο φθηνός Ι5 είναι στα 180€. Πως θα τα χωρίσεις μετά;

Αυτή τη στιγμή  η καλύτερη αναβάθμιση-επένδυση είναι ένας SSD. Θα δεις μια μεγάλη διαφορά στην απόδοση σου.  

Δημοσ.

overkill ο i5 πραγματικα, δωσε τωρα 40 ευρω να παρεις ενα pentium και οσα χρηματα περισεψουν κρατατα στην ακρη. Στη θεση σου δεν θα πηγαινα καν σε καινουριο. ενας q6600 κανει ανενετα για media center pc. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...