Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτό το BSOD !
Ξερει κανεις τι παιζει?(Μου έπεσε  το laptop πριν 2 μερες αλλα εχθες μου επαιζε μια χαρα ολα τα παιχνίδια,σήμερα στο CS GO μου το βγάζει μετά από καμια ωρα παιχνιδιού!!)

Είναι η κάρτα γραφικών σίγουρα ,GTX 660m έχω!Λέτε να ειναι από την πτώση?
Αυτό φοβαμαι περισσότερο,σας παρακαλώ δώστε μου την άποψη σας άμεσα γιατί αρχίζω και τρομοκρατούμαι ...:/
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-252417-0-15495800-1426783315_thumb.jpg

post-252417-0-02764300-1426783559_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω αυτό το BSOD !

Ξερει κανεις τι παιζει?(Μου έπεσε  το laptop πριν 2 μερες αλλα εχθες μου επαιζε μια χαρα ολα τα παιχνίδια,σήμερα στο CS GO μου το βγάζει μετά από καμια ωρα παιχνιδιού!!)

Είναι η κάρτα γραφικών σίγουρα ,GTX 660m έχω!Λέτε να ειναι από την πτώση?

Αυτό φοβαμαι περισσότερο,σας παρακαλώ δώστε μου την άποψη σας άμεσα γιατί αρχίζω και τρομοκρατούμαι ...:/

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαβασε εδω :

http://www.pcsteps.gr/450-analiste-ta-sfalmata-tis-mple-othonis-me-to-whocrashed/

Δημοσ.

Τι λινκάρεις το who crashed?

Αφού φαίνεται ξεκάθαρα τι κράσαρε. Ο display driver.

Μην πανικοβάλεσαι. Το ότι έγινε μια φορά είναι πιθανόν να είναι και τυχαίο. Αν το ξακάνει πέστο.

Επίσης αν θέλεις προληπτικά τσέκαρε τι θερμοκρασίες πιάνει το σύστημα όταν παίζεις παιχνίδια.

Δημοσ.

Τι λινκάρεις το who crashed?

Αφού φαίνεται ξεκάθαρα τι κράσαρε. Ο display driver.

Μην πανικοβάλεσαι. Το ότι έγινε μια φορά είναι πιθανόν να είναι και τυχαίο. Αν το ξακάνει πέστο.

Επίσης αν θέλεις προληπτικά τσέκαρε τι θερμοκρασίες πιάνει το σύστημα όταν παίζεις παιχνίδια.

Κι αν του εδωσα link ,τι μ αυτο;

Θα γινει  καμια καταστροφη αν το διαβασει ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις!
Το θέμα είναι ότι μου το βγάζει κάθε φορά φίλε μου...Φοβάμαι μην είναι απ'την πτώση!
Θα διαβάσω όλα τα links που μου παραπέμψατε !Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

εφόσον χτυπάει ο driver της nvidia, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να το αφαιρέσεις. Αφαίρεσε τον από τον πίνακα ελέγχου και τα υπολείμματα με το DDU. Κατέβασε καινούργιους και πέρνα τους (προχτές συγκεκριμένα βγήκαν καινούργιοι). Αν σου κάνει τα ίδια, πάνε σε format. Αν συνεχίσει, αντίο κάρτα!

Δημοσ.

Εγω παλι μετα απο πτώση το πρώτα πραγμα που θα έλεγχα ειναι ο σκληρός δίσκος με hard disk sentinel....

Μετα θα τσεκαρα θερμοκρασιες μην κουνήθηκε καμια ψυκτρα με την πτώση και μετα βλέπουμε!!

Δημοσ.

εφόσον χτυπάει ο driver της nvidia, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να το αφαιρέσεις. Αφαίρεσε τον από τον πίνακα ελέγχου και τα υπολείμματα με το DDU. Κατέβασε καινούργιους και πέρνα τους (προχτές συγκεκριμένα βγήκαν καινούργιοι). Αν σου κάνει τα ίδια, πάνε σε format. Αν συνεχίσει, αντίο κάρτα!

Δυστυχώς τώρα είμαι στην φάση του Format,θα δοκιμάσω μετά ένα τεστ της Furmark 1.9.2 ...Αν μου πετάξει και εκεί κανα BSOD όπως πριν το φορματ πάνω στο Test,τότε το πάω με την ελπίδα να το σώζει η εγγύηση ...

Δημοσ.

Εγω παλι μετα απο πτώση το πρώτα πραγμα που θα έλεγχα ειναι ο σκληρός δίσκος με hard disk sentinel....

Μετα θα τσεκαρα θερμοκρασιες μην κουνήθηκε καμια ψυκτρα με την πτώση και μετα βλέπουμε!!

Tο επαθα εγω μετα απο πτωση τον πηρε η κατω βολτα απο υγεια  οχι απο drivers ομως.

Δημοσ.

Καμιά βοήθεια?Το πρόβλημα υπάρχει ακομα και μετά το Format,όποτε ανεβάζει θερμοκρασία κλείνει,γίνεται να φτιάξει??Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...