Punker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εχω αυτό το BSOD !Ξερει κανεις τι παιζει?(Μου έπεσε το laptop πριν 2 μερες αλλα εχθες μου επαιζε μια χαρα ολα τα παιχνίδια,σήμερα στο CS GO μου το βγάζει μετά από καμια ωρα παιχνιδιού!!) Είναι η κάρτα γραφικών σίγουρα ,GTX 660m έχω!Λέτε να ειναι από την πτώση?Αυτό φοβαμαι περισσότερο,σας παρακαλώ δώστε μου την άποψη σας άμεσα γιατί αρχίζω και τρομοκρατούμαι ...:/Ευχαριστώ εκ των προτέρων
David20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εχω αυτό το BSOD ! Ξερει κανεις τι παιζει?(Μου έπεσε το laptop πριν 2 μερες αλλα εχθες μου επαιζε μια χαρα ολα τα παιχνίδια,σήμερα στο CS GO μου το βγάζει μετά από καμια ωρα παιχνιδιού!!) Είναι η κάρτα γραφικών σίγουρα ,GTX 660m έχω!Λέτε να ειναι από την πτώση? Αυτό φοβαμαι περισσότερο,σας παρακαλώ δώστε μου την άποψη σας άμεσα γιατί αρχίζω και τρομοκρατούμαι ...:/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων Διαβασε εδω : http://www.pcsteps.gr/450-analiste-ta-sfalmata-tis-mple-othonis-me-to-whocrashed/
fixxxer29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Διαβασε εδω : http://www.pcsteps.gr/450-analiste-ta-sfalmata-tis-mple-othonis-me-to-whocrashed/ Τι λινκάρεις το who crashed? Αφού φαίνεται ξεκάθαρα τι κράσαρε. Ο display driver. Μην πανικοβάλεσαι. Το ότι έγινε μια φορά είναι πιθανόν να είναι και τυχαίο. Αν το ξακάνει πέστο. Επίσης αν θέλεις προληπτικά τσέκαρε τι θερμοκρασίες πιάνει το σύστημα όταν παίζεις παιχνίδια.
dimitrisrs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 και σε αυτο http://www.computerhope.com/issues/ch001268.htm η λυση θα βρεθει
David20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τι λινκάρεις το who crashed? Αφού φαίνεται ξεκάθαρα τι κράσαρε. Ο display driver. Μην πανικοβάλεσαι. Το ότι έγινε μια φορά είναι πιθανόν να είναι και τυχαίο. Αν το ξακάνει πέστο. Επίσης αν θέλεις προληπτικά τσέκαρε τι θερμοκρασίες πιάνει το σύστημα όταν παίζεις παιχνίδια. Κι αν του εδωσα link ,τι μ αυτο; Θα γινει καμια καταστροφη αν το διαβασει ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Διαβασε εδω : http://www.pcsteps.gr/450-analiste-ta-sfalmata-tis-mple-othonis-me-to-whocrashed/ Ή να παμε εδω διπλα, σε διπλανο section του forum, για πολυ πιο λεπτομερης αναλυση.
David20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ή να παμε εδω διπλα, σε διπλανο section του forum, για πολυ πιο λεπτομερης αναλυση. Σωστο κι αυτο !!
Punker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις!Το θέμα είναι ότι μου το βγάζει κάθε φορά φίλε μου...Φοβάμαι μην είναι απ'την πτώση!Θα διαβάσω όλα τα links που μου παραπέμψατε !Ευχαριστώ και πάλι!
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εφόσον χτυπάει ο driver της nvidia, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να το αφαιρέσεις. Αφαίρεσε τον από τον πίνακα ελέγχου και τα υπολείμματα με το DDU. Κατέβασε καινούργιους και πέρνα τους (προχτές συγκεκριμένα βγήκαν καινούργιοι). Αν σου κάνει τα ίδια, πάνε σε format. Αν συνεχίσει, αντίο κάρτα!
WalkerSW Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγω παλι μετα απο πτώση το πρώτα πραγμα που θα έλεγχα ειναι ο σκληρός δίσκος με hard disk sentinel.... Μετα θα τσεκαρα θερμοκρασιες μην κουνήθηκε καμια ψυκτρα με την πτώση και μετα βλέπουμε!!
Punker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εφόσον χτυπάει ο driver της nvidia, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να το αφαιρέσεις. Αφαίρεσε τον από τον πίνακα ελέγχου και τα υπολείμματα με το DDU. Κατέβασε καινούργιους και πέρνα τους (προχτές συγκεκριμένα βγήκαν καινούργιοι). Αν σου κάνει τα ίδια, πάνε σε format. Αν συνεχίσει, αντίο κάρτα! Δυστυχώς τώρα είμαι στην φάση του Format,θα δοκιμάσω μετά ένα τεστ της Furmark 1.9.2 ...Αν μου πετάξει και εκεί κανα BSOD όπως πριν το φορματ πάνω στο Test,τότε το πάω με την ελπίδα να το σώζει η εγγύηση ...
dimitrisrs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγω παλι μετα απο πτώση το πρώτα πραγμα που θα έλεγχα ειναι ο σκληρός δίσκος με hard disk sentinel.... Μετα θα τσεκαρα θερμοκρασιες μην κουνήθηκε καμια ψυκτρα με την πτώση και μετα βλέπουμε!! Tο επαθα εγω μετα απο πτωση τον πηρε η κατω βολτα απο υγεια οχι απο drivers ομως.
Punker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καμιά βοήθεια?Το πρόβλημα υπάρχει ακομα και μετά το Format,όποτε ανεβάζει θερμοκρασία κλείνει,γίνεται να φτιάξει??Ευχαριστώ!
dimitrisrs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ε ποση θερμοκρασια ντε? Και γιατι την ανεβαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα