Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,θα ηθελα να μαθω αν καποιος ξερει για κομβους vdsl στη λαρισα(σε ειδα και λαχταρισα :-P )..πιο συγκεκριμενα στην περιοχη καραθανου και σκουφα..γιατι θα αλλαξω απο φορθνετ και νοβα σε οτε και οτε tv και λεω αν αξιζει να παω σε vdsl με λιγα παραπάνω,γιατι τωρα πιανω κανα 15 mbps κατα το ρουτερ αλλα σχεδον ποτε τοσα..και εχω και λιγο προβλημα σε παιχνιδια που ειμαι στο 110-120 ping πολλες φορες(γυρω στο 55 στο speedtest.net)...γενικα ειναι χαμηλοτερο στο vdsl η μονο οι ταχύτητες αλλαζουν?ευχαριστω...

Επεξ/σία από Karamol3golas
Δημοσ.

αν δεν υπαρχουν kv και πας σε οτε δεν θα κερδισεις κατι σε ταχυτητα (μαλλον θα χασεις λογω 9 Margin αντι για 6 της forthnet εκτος αν δεν σου εχουν 6 για χ ψ λογο) και επισης δεν θα δεις ουτε καμια τρελλη διαφορα στο Ping.αν εχεις μεγαλο Ping ζητα fast path. αν επισης δεν υπαρχουν Kv και παιζεις στα 15 μαλλον το ξεχνας το vdsl γιατι λογικα εισαι πιο μακρυα απο ενα χιλιομετρο απο στο αστικο κεντρο.αλλα για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να σηκωσεις το attenuation της γραμμης σου για να δουμε ποσο εχεις.αν βεβαια εισαι κοντα τοτε ειτε forthnet ειτε οτε ενα και το ιδιο αφου και οι 2 θα μπορουν να σου δωσουν vdsl απο το αστικο κεντρο.δεν σημαινει οτι το Ping στo vdsl ειναι μικροτερο.το fast path θα κανει καλυτερο το Ping σου.απλα στο vdsl θα κερδισεις σε ταχυτητα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση αλλα αυτό που εννοουσα ειναι αν εχει κάποιος εμπειρια vdsl στην περιοχη.. Γιατι όντως δεν εχει παρει το ματι μου καινουριους κομβους..

Δημοσ.

Τώρα ξεκίνησαν να περνάνε καμπίνες Vdsl στη Λάρισα, έχω δει μόνο στην συνοικία Πυροβολικά και νομίζω τώρα σκάβουν στην συνοικία Αβέρωφ

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν δεν δεις καμπινες να αλλαζουν αλλα το βασικο αν δεν δεις διαθεσιμοτητα μεσα στο site τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι.η καμπινα οταν θα εισαι κοντα αν ακους θορυβο σημαινει οτι εχει παρει ρευμα.επισης πολλες φορες φαινονται και τα σκαψιματα για την ινα

• 3 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Απο πατρα ειναι αναλογα τον εργολαβο εμενα εδω εκαναν ενα εξαμινο πρωτα ο οτε και μετα η αλλες αιτεριες..καλη αναμονη..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η Wind έχει ολοκληρώσει ταχύρυθμα την τοποθέτηση των Καμπινών της. Λογικά μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε.

OTE και Vodafone το ίδιο.

Δημοσ.

μην ξεχνατε οτι πρεπει να δωθουν ρευματα ,τερματισμα οπτικης ινας κτλ οπως και εργασιες απο την πλευρα του καθε παροχου για να παρει vdsl .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...