Karamol3golas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας,θα ηθελα να μαθω αν καποιος ξερει για κομβους vdsl στη λαρισα(σε ειδα και λαχταρισα :-P )..πιο συγκεκριμενα στην περιοχη καραθανου και σκουφα..γιατι θα αλλαξω απο φορθνετ και νοβα σε οτε και οτε tv και λεω αν αξιζει να παω σε vdsl με λιγα παραπάνω,γιατι τωρα πιανω κανα 15 mbps κατα το ρουτερ αλλα σχεδον ποτε τοσα..και εχω και λιγο προβλημα σε παιχνιδια που ειμαι στο 110-120 ping πολλες φορες(γυρω στο 55 στο speedtest.net)...γενικα ειναι χαμηλοτερο στο vdsl η μονο οι ταχύτητες αλλαζουν?ευχαριστω... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2015 από Karamol3golas
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 αν δεν υπαρχουν kv και πας σε οτε δεν θα κερδισεις κατι σε ταχυτητα (μαλλον θα χασεις λογω 9 Margin αντι για 6 της forthnet εκτος αν δεν σου εχουν 6 για χ ψ λογο) και επισης δεν θα δεις ουτε καμια τρελλη διαφορα στο Ping.αν εχεις μεγαλο Ping ζητα fast path. αν επισης δεν υπαρχουν Kv και παιζεις στα 15 μαλλον το ξεχνας το vdsl γιατι λογικα εισαι πιο μακρυα απο ενα χιλιομετρο απο στο αστικο κεντρο.αλλα για να ειμαστε σιγουροι πρεπει να σηκωσεις το attenuation της γραμμης σου για να δουμε ποσο εχεις.αν βεβαια εισαι κοντα τοτε ειτε forthnet ειτε οτε ενα και το ιδιο αφου και οι 2 θα μπορουν να σου δωσουν vdsl απο το αστικο κεντρο.δεν σημαινει οτι το Ping στo vdsl ειναι μικροτερο.το fast path θα κανει καλυτερο το Ping σου.απλα στο vdsl θα κερδισεις σε ταχυτητα.
Karamol3golas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω για την απάντηση αλλα αυτό που εννοουσα ειναι αν εχει κάποιος εμπειρια vdsl στην περιοχη.. Γιατι όντως δεν εχει παρει το ματι μου καινουριους κομβους..
Dimitris19 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τώρα ξεκίνησαν να περνάνε καμπίνες Vdsl στη Λάρισα, έχω δει μόνο στην συνοικία Πυροβολικά και νομίζω τώρα σκάβουν στην συνοικία Αβέρωφ
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 αν σκαβουν τωρα εχει μελλον η κατασταση μπροστα.να περαστει ινα να αλλαχτει καφαο να δωθει ρευμα.
Black Flag Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το θέμα; Περιμένω πως και πως. Μένω στο ΑΤΑ.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αν δεν δεις καμπινες να αλλαζουν αλλα το βασικο αν δεν δεις διαθεσιμοτητα μεσα στο site τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι.η καμπινα οταν θα εισαι κοντα αν ακους θορυβο σημαινει οτι εχει παρει ρευμα.επισης πολλες φορες φαινονται και τα σκαψιματα για την ινα
lefteris210 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το θέμα; Περιμένω πως και πως. Μένω στο ΑΤΑ. βλέπω να αργούμε εμείς γείτονα ! 1
Black Flag Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό βλέπω, αν και είχα ακούσει από τεχνικό για κάλυψη το καλοκαίρι του 2016...
gkarabid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Βλεπω καινουργια καφαο σε περιοχη Φιλιππούπολη......Λες να εχουμε προσεχως Vdsl
panos30x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Απο πατρα ειναι αναλογα τον εργολαβο εμενα εδω εκαναν ενα εξαμινο πρωτα ο οτε και μετα η αλλες αιτεριες..καλη αναμονη..
Black Flag Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Η Wind έχει ολοκληρώσει ταχύρυθμα την τοποθέτηση των Καμπινών της. Λογικά μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε. OTE και Vodafone το ίδιο.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 μην ξεχνατε οτι πρεπει να δωθουν ρευματα ,τερματισμα οπτικης ινας κτλ οπως και εργασιες απο την πλευρα του καθε παροχου για να παρει vdsl .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα