gamingmania-13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, πρίν λίγο καιρό αγόρασα ένα Site: τροφοδοτικό από τα e-shop. Αφού το δούλεψα μια εβδομάδα περίπου το πήγα πίσω λόγο οτι μου παρουσίασε πρόβλημα ο ανεμιστήρας. Σήμερα είδα στο site της XFX οτι πρέπει να κάνεις product registration. Και αφού έδωσα τροφοδοτικό για επισκευή εδώ και 3 εβδομάδες και μόλις εχθές μου έστειλαν μήνυμα από τα eshop το οποίο έλεγε οτι το τροφοδοτικό θα είναι έτοιμο σε 30 εργάσιμες μέρες (έλεος), δεν μπορώ να κάνω product registration διότι δεν έχω το serial number από το τροφοδοτικό! Και θέλω να ρωτήσω, δηλαδή τώρα έχασα την πενταετή μου εγγύηση; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
frozex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Χαχαχαχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο τροφοδοτικό. Έλεγξε την απόδειξη αγοράς νομίζω γράφει το serial. Αν και γνώμη είναι πίστωση και αγορά άλλου, όχι αντικατάσταση με το ίδιο.
Silenzio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εγώ δε το ήξερα οτι σε ενα μήνα πρέπει να το κάνεις register για την πενταετή εγγύηση, όταν το μαθα κάνα εξάμηνο μετά μπήκα στο site και τους εξήγησα οτι δε το ήξερα και μου άνοιξαν τη φόρμα και το δήλωσα (και μάλιστα όχι μόνο ένα), πάντως το 650w version έχει όντως θέμα με το θόρυβο (ειτε το core ειτε το ts series) το 450 και 550 δεν έχουν θέμα.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εφόσον σου γράφει 5ετή εγγύηση 99% είναι ενεργοποιημένη απ το eshop. Σε αντίστοιχη περίπτωση είχα διαβάσει ότι σου δίνει 1 χρόνο εγγύησης το κατάστημα και αν το κάνεις register παίρνεις τα 5 έτη απο το εργοστάσιο. Προσωπικά δεν έχω κάνει και ΔΕΝ θα κάνω registration εφόσον το eshop έχει 5έτη στο site της και στην απόδειξη μου εμφανίζεται η ημερομηνία αγοράς. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εφόσον σου γράφει 5ετή εγγύηση 99% είναι ενεργοποιημένη απ το eshop. Σε αντίστοιχη περίπτωση είχα διαβάσει ότι σου δίνει 1 χρόνο εγγύησης το κατάστημα και αν το κάνεις register παίρνεις τα 5 έτη απο το εργοστάσιο. Προσωπικά δεν έχω κάνει και ΔΕΝ θα κάνω registration εφόσον το eshop έχει 5έτη στο site της και στην απόδειξη μου εμφανίζεται η ημερομηνία αγοράς. Ακριβως αυτο γιατι και σε αλλα τροφοδοτικα το διαβαζα αυτο(βλεπε Evga κλπ)απο την στιγμη που στο Site αναγραφεται η κανονικη ολοκληρη η εγγυηση τοτε εννοειται οτι δεν λεει Ενα παραδειγμα αυτου που λεει ο Χρισταρας http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200024199 1 χρονος εγγυηση(βεβαια στο κουτι γραφει πανω για 5 χρονια) http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31714&cat=17 5 χρονια εγγυηση οσα και εχει κανονικα Και ενα αλλο πιο αστειο παραδειγμα ειναι στο παρακατω τροφοδοτικο http://www.computerbeast.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=267889&Itemid=0 μολις 2 χρονια εγγυηση το καταστημα http://www.e-shop.gr/evga-supernova-750-g2-power-supply-750w-p-PER.64144710χρονια εγγυηση οσα φυσικα και εχει κανονικα. 1
gamingmania-13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 άρα λέτε οτι λογικά με καλύπτει το e-shop? και ευχαριστώ όλους
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν θες παρε τους και τηλεφωνο να σιγουρευτεις ή αν τυχει να περασεις ποτε για να αγορασεις κατι αλλο ρωτα τους.
gamingmania-13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν θες παρε τους και τηλεφωνο να σιγουρευτεις ή αν τυχει να περασεις ποτε για να αγορασεις κατι αλλο ρωτα τους. αυτο σκοπεύω να κάνω όταν θα πάω να πάρω το τροφοδοτικό.
nikos1982 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, πρίν λίγο καιρό αγόρασα ένα Site: τροφοδοτικό από τα e-shop. Αφού το δούλεψα μια εβδομάδα περίπου το πήγα πίσω λόγο οτι μου παρουσίασε πρόβλημα ο ανεμιστήρας. Σήμερα είδα στο site της XFX οτι πρέπει να κάνεις product registration. Και αφού έδωσα τροφοδοτικό για επισκευή εδώ και 3 εβδομάδες και μόλις εχθές μου έστειλαν μήνυμα από τα eshop το οποίο έλεγε οτι το τροφοδοτικό θα είναι έτοιμο σε 30 εργάσιμες μέρες (έλεος), δεν μπορώ να κάνω product registration διότι δεν έχω το serial number από το τροφοδοτικό! Και θέλω να ρωτήσω, δηλαδή τώρα έχασα την πενταετή μου εγγύηση; ευχαριστώ εκ των προτέρων. περαστικα σου με το e-shop. το e-shop δεν αγωραζει τα προιοντα της xfx απο την ιδια αλλα απο αλλον εισαγωγέα που ειναι στην γερμανια ( το ξερω γτ μου το ειπαν οι ιδιοι οταν ειχα θεμα με xfx r9 270x ).στέλνει το ελαττωματικο προιον στον εκει προμηθευτή του και απο εκει απ'οτι καταλαβα στο στελνουν xfx. αυτα τράβηξα και εγω για μια xfx r9 270x και στο τελος δεν εσταλει ποτε γτ πολυ απλα μου ελεγαν ψεματα οτι θα φυγη και θα φυγη. σου εύχομαι καλο ξεμπερδεμα με το μαγαζακι. στην θεση σου θα το έστελνα μονος μου στην xfx για να μην εχω θεματα ..
gamingmania-13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 περαστικα σου με το e-shop. το e-shop δεν αγωραζει τα προιοντα της xfx απο την ιδια αλλα απο αλλον εισαγωγέα που ειναι στην γερμανια ( το ξερω γτ μου το ειπαν οι ιδιοι οταν ειχα θεμα με xfx r9 270x ).στέλνει το ελαττωματικο προιον στον εκει προμηθευτή του και απο εκει απ'οτι καταλαβα στο στελνουν xfx. αυτα τράβηξα και εγω για μια xfx r9 270x και στο τελος δεν εσταλει ποτε γτ πολυ απλα μου ελεγαν ψεματα οτι θα φυγη και θα φυγη. σου εύχομαι καλο ξεμπερδεμα με το μαγαζακι. στην θεση σου θα το έστελνα μονος μου στην xfx για να μην εχω θεματα .. ναι όντος το κατάλαβα και εγώ, 2 εβδομάδες το psu καθόταν στα e-shop, αφού τους πήρα ένα τηλ. μου έστειλαν το εξής μηνυμα "σας ενημερώνουμε οτι το προιόν θα σταλθεί στην αντιπροσωπεία με εκτιμώμενο χρόνο αναμονής 30 εργάσιμες μέρες" το τροφοδοτικό για να πάρω μια απάντηση καθόταν στα e-shop για 17 μέρες + 30 εργάσιμες + τις κυριακές με βλέπω να ξάνα λειτουργήσω το pc το 2016 (μ'αρέσει που πίστευα οτι θα μου έπερνε καμία εβδομάδα)
nikos1982 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ειναι απαραδεκτο σε αυτο το θεμα το μαγαζακι αυτο. αν μπορεις να το στείλεις μονος στην xfx καντο και σου ειναι ευκολο.γτ και απο το service τους να κανουν διαγνωση οτι οντος εχει προβλημα δεν θα σου το αλαξαουν αν δεν το στείλουν στον προμηθευτή τους. 1
Silenzio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 και για πες μας ρε φίλε ποιο μαγαζάκι εσένα θα στο αλλάξει σε μια μέρα ? όχι για να το ξέρουμε και εμείς γιατί εγώ που το είχα πάρει από digital-master που το προτείνετε εδώ μέσα έκανα 4-5 μήνες να βγάλω άκρη οπότε μη λέμε ότι θέλουμε
nikos1982 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 το ρε πρωτα να το λες στους κανονικους σου φιλους και οχι σε εμενα. να αγοραζεις απο το περιπτερο της γειτονιας σου. (η καλυτερη απαντηση που μπορω να σου δώσω στο στιλακη που μου την λες απο πανω)
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 και για πες μας ρε φίλε ποιο μαγαζάκι εσένα θα στο αλλάξει σε μια μέρα ? όχι για να το ξέρουμε και εμείς γιατί εγώ που το είχα πάρει από digital-master που το προτείνετε εδώ μέσα έκανα 4-5 μήνες να βγάλω άκρη οπότε μη λέμε ότι θέλουμε Το Digital Master το προτειναμε εδω μεσα οπως λες γιατι πιο παλια ειχε στα περισσοτερα πραγματα για υπολογιστη τις χαμηλοτερες τιμες και δωρεαν μεταφορικα.Κανενας δεν το προτεινε για το αψογο After sales support,ή λογω της εμπειριας που ειχε απο το Service. Και για τα Xfx τροφοδοτικα που λες ειχαν και αυτα το καλο οτι ηταν απο γνωστη εταιρια και στα χρηματα τους ειχαν ενα καλο πακετακι Watt-5χρονια εγγυηση και τιμης.
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν το πάρεις από κάποιον που έχει αντιπροσώπευση στην Ελλάδα τότε τα πράγματα είναι πιο γρήγορα. Προφανώς περιμένει το eshop να μαζέψει και άλλα πράγματα για να γλυτώσει μεταφορικά. Από τέτοιες συναλλαγές το eshop χρωστάει κάτι εκατομμύρια σε δημόσιο και προμηθευτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα