leonidasetsi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Specs 2011-Price 2014=ΑΠΑΤΟ! Simple Mathematics
thanos_gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 έλα ντε.. και μάλιστα σε αυτή την τιμή! Το j1 θα μπορούσε να είναι το Z1 compact με άλλο όνομα και με υποστήριξη. Έχω διαβάσει ότι το Z1 compact δεν θα πάρει android 5.0 και δεν ξέρω τον λόγο (το z1 το κανονικό θα πάρει) αλλά ίσως ο λόγος να είναι το j1. Καινούριο όνομα, ίδιο προϊόν αλλα πουλάμε υποστήριξη. Το έχει κάνει πανπολλες φορές η samsung. Πουλάει για χρόνια το Galaxy S advanced ή το SII με άλλα ονόματα και με περισσότερες αναβαθμίσεις ώς πιο νέο, εγκαταλείποντας το αρχικό μοντέλο να χαθεί (ουσιαστικά σε βάζει να το ξανα-αγοράσεις ή τελος πάντων να μην πάρεις το παλιό ως μεταχειρισμένο). Βέβαια ακόμα και με αυτή την υπόθεση η αρχική τιμή διάθεσης είναι απαγορευτική και άρα μάλλον πλασματική (θα πρέπει να πέσει σε κάτω από το μισό αλλιώς δεν έχει ελπίδα). Βασικά, τo J1 είναι το πρώτο ξεκλείδωτο (από παρόχους) κινητό της Sony στην Ιαπωνία. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν τα πράγματα σε εκείνη τη χώρα, αλλά αυτός είναι ίσως ένας (σημαντικός) λόγος για να το επιλέξει κάποιος εκεί. Εδώ, και να ερχόταν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρει κάποιος. Specs 2011-Price 2014=ΑΠΑΤΟ! Simple Mathematics E, όχι και specs 2011...Το LG G2 που ήταν από τα πρώτα -αν όχι το πρώτο- με snapdragon 800 κυκλοφόρησε Φθινόπωρο του 2013. 1
exor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 παντως μπορει πια iphone να μην εχω για χαρη samsung μπορει να τα θεωρω πλεον κινεζιες χειροτερα απο μειζου αλλα εχουν επηρεασει σα design ολους τα iphonia .. και τη sony απο οτι βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα