mantzoup Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Εχω το g2 εδω και 2 μηνες και παρα τη θηκη καταφερα να σπασω το γυαλι με αποτελεσμα να μην απανταει το touch. Η επισκευη βρηκα να κοστιζει 120 ως 150 ευρω και την οθονη σαν ανταλλακτικο τη βρηκα 90. Οπως ομως εχω καταλαβει η αλλαγη ολοκληρης της οθονης για σπασιμο ειναι κοροιδια και το απλο γυαλι το βρισκεις με 10 ευρω. Εγω ομως δεν εχω τις γνωσεις και το χρονο να το αλλαξω. Μπορει καποιος να με βοηθησει προτεινοντας καποιο γνωστο μαγαζι σε αθηνα η θεσσαλονικη που να δεχτει να αλλαξει μονο το τζαμι; επειδη ξερω οτι απαγορευεται η διαφημιση παρακαλω στειλτε μου ενα pm. Ευχαριστω πολυ! 1
Superuser Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δύσκολο και μπορεί να μην γίνει σωστά διότι το τζαμί,digitizer,panel είναι κολλημένα όλα μαζί μεταξύ τους Αφού δεν πιάνει η αφή, θες και digitizer.. Καλύτερα να πάρεις το επίσημο service της lg και να ρωτήσεις πόσο έχει η αλλαγή οθόνης.. Το να αλλαχτεί η οθόνη του g2,σε σχέση με αλλά τηλέφωνα είναι απο τα πιο δύσκολα, και το πιο δύσκολο είναι να κολληθει σωστά.Η οθόνη κολλιέται στα εργοστάσια με μηχανήματα και έχει ειδικό πάχος ώστε να έρθει στην ευθεία με το frame και να μην υπάρχει διάχυση φωτός. Αν πας να την βγάλεις φθηνά μπορεί να μην την κολλήσουν σωστά να έχεις light bleeding. Έχουν καεί σέρβις και σέρβις από αξιολογήσεις χρηστών μετά από αλλαγή οθόνης του g2 μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο.. Όπως η κοπέλα μου που μετά το σέρβις το ξανα έστειλε πίσω, και επειδή μετά δύσκολα ξεκολλάει,αυτοί απλώς γέμισαν τα κενά μπακαλίστικα..Εγώ της είπα να το ξαναστειλει για τρίτη φορά, αλλά δεν ήθελε.. Δες βίντεο στο YouTube για Lg G2 screen replacement και θα καταλάβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα