Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια...εχω ενα προβλημα...ποτε δεν ειχα σταθερο ιντερνετ.εφερα τεχνικο και παλι τα ιδια...εκανε συχνα επανασυνδέσεις..δλδ εδειχνε οτι εχω ιντερνετ αλλα δεν εμπαινε κολλουσε και μετα εβγαζε το θαυμαστικο.το προβλημα δεν ηταν τοσο συχνο...τωρα το κανει πιο συχνα και ειναι σπαστικο.κωδικους δεν εχω αλλαξει δεν ξερω εαν αυτο ειναι προβλημα... αλλα γενικοτερα τι να κανω για το τσεκαρω; και πως μπορω να αλλαξω τον  κωδικο...;

εχω hol...το μοντεμ ειναι το NetFaster Wlan 3

Δημοσ.

Καλησπερα, και εγω HOL εχω με τα ιδια προβληματα!Θα ξαναπαρεις τηλ να τους πεις οτι το προβλημα παραμενει.Μην ντρεπεσαι τους πληρωνεις για να εχεις Internet, θα στειλουν τον ΟΤΕ να σου αλλαξει την γραμμη απο το καφαω εως το σπιτι σου.Αν το προβλημα παραμεινει τους ξανακαλεις και κλεινουν ραντεβου για τεχνικο ελεγχο μαζι HOL και ΟΤΕ. Εντωμεταξυ εσυ ζητα να σου στειλουν καινουργιο ρουτερ.Τωρα δινουν το Techicolor TD536v2 το οποιο ειναι με realtech chipset και ειναι ενα αξιοπρεπες ρουτερακι.

Επισης δες τι attentuation εχεις.Αν ειναι μεγαλο τοτε ενα μοντεμ ρουτερ με broadcom chipset θα σε σωσει.Συμβουλη, παρε κατι φθηνο μην κανεις τα δικα μου λαθη.Για οικιακη χρηση δεν χρειαζομαστε ιδιαιτερα πραγματα. Αυτα....

Διορθωση εννοω TD5136v2.Συγνωμη.

Δημοσ.

οι αποσυνδεσεις μπορει να μην ειναι στο ιντερνετ αλλα να ειναι στο wireless,εκει αλλαζεις καναλι για δοκιμη ή δοκιμαζεις με καλωδιο να δεις αν εισαι ενταξει.αν πεφτει το ιντερνετ περα οτι θα δεις καποια λαμπακια να σβηνουν θα το αναφερει και στο Log του ρουτερ.και ακομα και να ειναι αποσυνδεση πρεπει να δεις αν υπαρχει παντου φιλτρο πχ στον συναγερμο ,να μην ιεναι αναποδα,να μην εχεις πριζακια του οτε ή μεγαλα καλωδια.και μετα παει βλαβη στον παροχο ή και στον οτε.ο οτε δεν αλλαζει τοσο ευκολα ζευγαρια ουτε ο καθε παροχος θα δηλωσει βλαβη στον οτε αμα δεν δουν οτι ειναι σιγουρα προβλημα του χαλκου.μπορει να ειναι του ρουτερ μπορει να ειναι και θεμα εσωτερικης καλωδιωσης του σπιτιου μπορει και απλα προβλημα της ασυρματης καρτας στο pc.θελει σταδιακες δοκιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...