Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, βλέποντας το dying light να μην ειναι σταθερά τα fps στο pc μου έβαλα να τρεξω το passmark στο σύστημα μου και όπως το περίμενα ειδα χαμηλά 3d scores, έβαλα και το firestrike και εκεί χαμηλή βαθμολογία σε σχέση με το σύστημα που βρήκα επίσης με gtx 970 αλλα χειρότερη cpu απο την δικιά μου. Ουσιαστικά έχω περίπου 30-40% χειρότερη απόδοση απο οτι θα έπρεπε να έχω, επειδή το pc είναι καινούργιο, εχω βάλει απο games το witcher 2 το οποίο τρέχει καλά δεν θέλω παραπάνω απο 60 fps, αλλά στο dying light που ειναι σαφώς ποιο βαρύ εχω frame drops και δεν τρέχει ομαλά το game. Τα specs ειναι: msi gtx 970-h 97 mobo- i5 4690k -8 gb ram - samsung ssd 250 gb. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? απο drivers σύμφωνα με το nvidia app εχω την τελευταία έκδοση.

post-272668-0-15092300-1426774865_thumb.jpg

post-272668-0-30242300-1426774940_thumb.jpg

post-272668-0-98028900-1426775004_thumb.jpg

post-272668-0-71479200-1426775082_thumb.jpg

post-272668-0-70411400-1426775124_thumb.jpg

post-272668-0-54001300-1426775172_thumb.jpg

<CALayer: 0x170a91b0>

Δημοσ.

13700 gpu score στο firestrike είναι κανονικό,τόσο έπιανε και η δικιά μου(14 κάτι στα 1555Mhz)

Τώρα το dying light δεν έχει σταθερό frame rate λόγω της vram,μόλις περνάει τα 3500MB ξεκινάει το stuttering και πέφτει το usage.

τα ίδια προβήματα είχα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι.

edit:

Τι ανάλυση παίζεις?

Δημοσ.

<p>13700 gpu score στο firestrike είναι κανονικό,τόσο έπιανε και η δικιά μου(14 κάτι στα 1555Mhz)</p> <p> </p> <p>Τώρα το dying light δεν έχει σταθερό frame rate λόγω της vram,μόλις περνάει τα 3500MB ξεκινάει το stuttering και πέφτει το usage.</p> <p> </p> <p>τα ίδια προβήματα είχα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι.</p> <p> </p> <p> </p> <p>edit:</p> <p>Τι ανάλυση παίζεις?</p>

<p>13700 gpu score στο firestrike είναι κανονικό,τόσο έπιανε και η δικιά μου(14 κάτι στα 1555Mhz)</p> <p> </p> <p>Τώρα το dying light δεν έχει σταθερό frame rate λόγω της vram,μόλις περνάει τα 3500MB ξεκινάει το stuttering και πέφτει το usage.</p> <p> </p> <p>τα ίδια προβήματα είχα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι.</p> <p> </p> <p> </p> <p>edit:</p> <p>Τι ανάλυση παίζεις?</p>

Ναι αμα τα έφτανα θα ήταν :P για να το διευκρινίσω η εικόνα με τα 10.000 score ειναι απο συστημα που βρήκα στο google με gtx 970 και χειρότερη cpu απο το δικό μου , εγώ φτάνω τα 7.000 score με i5 4690k ειναι κανονικό? γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με benchmarks. Παιζω σε 1080p

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πόσο είναι το gpu score?

edit:

ναι το είδα είναι πολύ χαμηλότερο από όσο θα έπρεπε

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις τους drivers πλήρως?

πλήρως εννοώ πρώτα από το control panel και μετά χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα με το όνομα "display driver uninstaller" μέσω safe mode 

Αφού το κάνεις αυτό μετά ξαναπαιρνάς του πιο καινούργιους driver

Δημοσ.

δόκιμασε το κ δες

Το πρόγραμμα μόλις το τρέξεις θα σου συζητήσει να κάνεις restart σε safe mode,είναι πολύ εύκολο(δε είμαι στο πσ για να σου βάλω λινκ κατέβασε το από το guru3d)

Δημοσ.

Λοιπόν τους εγκατέστησα καινούργιους, με τα deafault settings στο control panel μου έβγαλε 12.000 και οταν ανέβασα το antialaising settings σε 8x κτλπ μου έβγαλε 8.000 μεγάλη διαφορά... Εσυ σε τι settings εχεις στο control panel? οταν μπορέσεις πες μου να βάλω τα ίδια να δω ποσό θα βγάλω. Gtx 970 έχεις σωστά?

Δημοσ.

Βάζεις 8x anti aliasing στα global settings ??

Αν ναι τότε εκει οφείλεται το "low performance" που λες. Ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό?

Τα global settings άστα default και αν τυχόν θέλεις κάπου extra anti aliasing βάλε το μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν τους εγκατέστησα καινούργιους, με τα deafault settings στο control panel μου έβγαλε 12.000 και οταν ανέβασα το antialaising settings σε 8x κτλπ μου έβγαλε 8.000 μεγάλη διαφορά... Εσυ σε τι settings εχεις στο control panel? οταν μπορέσεις πες μου να βάλω τα ίδια να δω ποσό θα βγάλω. Gtx 970 έχεις σωστά?

άστα όλα στα default,μη πειράζεις τίποτα απλώς χάνεις απόδοση.

Δημοσ.

Και για το Dying που λετε δεν ειναι η vram που προκαλει το προβλημα αλλα η ram. Ειναι και τι αναλυση παιζεις. Με 8 gb ram ειχαν θεμα με το συγκεκριμενο game ολοι. Memory leak το προβλημα. Τα εχουμε πει και στο τοπικ του παιχνιδιου.

Τωρα με το τελευταιο patch δεν ξερω αν το εχουν διορθωσει.

Εδω δικο μου βιντεο στα 4Κ, (dsr) γεμισμενη η vram (4Gb) και δειτε και την ram. Δειτε που την φτανει το game. Πουθενα stuttering.

Δημοσ.

Καλησπερα σας, βλέποντας το dying light να μην ειναι σταθερά τα fps στο pc μου έβαλα να τρεξω το passmark στο σύστημα μου και όπως το περίμενα ειδα χαμηλά 3d scores, έβαλα και το firestrike και εκεί χαμηλή βαθμολογία σε σχέση με το σύστημα που βρήκα επίσης με gtx 970 αλλα χειρότερη cpu απο την δικιά μου. Ουσιαστικά έχω περίπου 30-40% χειρότερη απόδοση απο οτι θα έπρεπε να έχω, επειδή το pc είναι καινούργιο, εχω βάλει απο games το witcher 2 το οποίο τρέχει καλά δεν θέλω παραπάνω απο 60 fps, αλλά στο dying light που ειναι σαφώς ποιο βαρύ εχω frame drops και δεν τρέχει ομαλά το game. Τα specs ειναι: msi gtx 970-h 97 mobo- i5 4690k -8 gb ram - samsung ssd 250 gb. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? απο drivers σύμφωνα με το nvidia app εχω την τελευταία έκδοση.

Kαι για εσένα όροι χρήσης Β8: http://www.insomnia.gr/forum-24/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/

Πάνω από ένα πολυμέσο σε spoiler tags παρακαλώ.

Δημοσ.

Δεν ξερω απο ipad φαίνετε κανονικά... Οτι νανε απο desktop δν το βλέπω ούτε εγω.. Εννοώ στο control panel τι να επιλέξω ανέμελα σε

:let the 3d application decide

:use advanced 3d image settings

:use my preference/ quality or performance

Εσεις ποιο έχετε?

Δημοσ.

Δεν ξερω απο ipad φαίνετε κανονικά... Οτι νανε απο desktop δν το βλέπω ούτε εγω.. Εννοώ στο control panel τι να επιλέξω ανέμελα σε

:let the 3d application decide

:use advanced 3d image settings

:use my preference/ quality or performance

Εσεις ποιο έχετε?

Διαλέγεις το "use the advanced 3d image settings" , πάτα "take me there" μετά απο δίπλα και τέλος πάτα Restore και είσαι έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...