multiportokali Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλησπερα προσφατα εκανα install το broken sword 3 το οποιο το κατεβασα με μορφη ISO, το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως το τωρα που θελω να το σβησω δεν βρισκω πουθενα το unistall του. Εχω δοκιμασει και απο programs files για να κανω καταργηση η επιδιορθωσει αλλα παλι τιποτα δεν μπορω να το βρω πουθενα. Ειναι ευκολο να με βοηθησει καποιος να μου πει αν του εχει συμβει καποιο παραμοιο περιστατικο, και σε αυτην τι περιπτωσει τι κανουμε?
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Πάνε στον φάκελο όπου πέρασες το παιχνίδι και ψάξε εκεί μέσα αν υπάρχει εικονίδιο για την απεγκατάσταση,αν δεν υπάρχει ούτε εκεί μέσα τότε απλά διέγραψε τον φάκελο όπως είναι και όλες της συντομεύσεις του.
multiportokali Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει ούτε εκεί κάποιο unistall το έσβησα ετσι όπως μου είπες, υπάρχει περίπτωση να μου κάνει κάποιο πρόβλημα αργότερα? Σε ευχαριστώ που ασχοληθηκες !!
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Στην χειρότερη να έχουν μείνει υπολείμματα στην registry,πρόβλημα δεν θα έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα