Erosa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδια. Αγορασα προσφατα το LG G3. Εκανα αλλαγη απο το OnePlus One. (παρακαλω ας μην συζητησουμε γιατι εκανα εκανα αυτη την αλλαγη.) χρησιμοποιω Lolipop 5.0 Τελος παντων με αυτη την αγορα εμεινα πολυ απογοητευμενος. Γιατί υπήρχαν καποια προβλήματα. Τα χρωματα και η ποιοτιτα της οθόνης δεν διχνουν καποια αλλαγη απο το παλιο μου κινιτο και υποτηθετε οτι υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Αντιθετα η οθονη μου τωρα ειναι τραγικα χειροτερη απο το παλιο μου κινιτο. πχ τα χρωματα δεν ειναι ζωντανα. Υπαρχει μεγαλο delay στις ρυθμησεις του κινιτου. πχ οταν ανοιγω μια ρυθμηση οπως το wifi και το bluetooth. αργουν να ανοιξουν οι ρυθμησεις 1 δευτερολεπτο το λιγοτερο. Αυτο συμβένει και στις υπολοιπες ρυθμησεις. Εχω μεινει πολυ απογοητευμενος με την αγορα αυτη και θα ήθελα να μου δεινατε καποιες λυσεις αν υπαρχουν ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και περιμενω απαντησεις. Ευχαριστω πολυ .
GianniSM Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Για το θέμα της οθόνης αν δεν υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα δεν μπορώ να σου πω κάτι, για το θέμα λαγκ κάνε factory reset και θα στρώσει.
Erosa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 το έκανα και παλι τίποτα. Το παραγγηλα απο το katanou.gr γιατι ειχε την χαμηλοτερη τιμη σχετικα με τα υπολοιπα. Διαβασα τις κριτικες και ηταν πολύ καλες. Δεν πιστευω να προκειτε για κανεναν κλονο ε?
GianniSM Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κατέβασε το Lg phone from και θα σου πει ότι πληροφορία θες για το κινητό σου. Κάποιο σχετικό μικρό λαγκ το έχει, αλλά για το θέμα χρώματα από όσα έχω διαβάσει και τις προσωπικές μου εντυπώσεις είναι υπέροχη οθόνη, άντε κάποιος να παραπονεθεί λίγο για την φωτεινότητα της κάτω από τον ήλιο
Erosa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ανησυχώ πολυ. Γενικα βρησκω καποια Bugs. Το προγραμμα ελεγε πως ειναι γνησιο. Τωρα δεν ξερω τι γινεται με τα χρωματα. και εγω ειχα διαβασει οτι ειναι πολυ καλα αλλα πραγματικα δεν ειναι ουτε λαμπερα και υπαρχουν καποια -πως να το πω?- γκριζαα χρωμματα γυρο γυρο απο τα γραμματα
GianniSM Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ανησυχώ πολυ. Γενικα βρησκω καποια Bugs. Το προγραμμα ελεγε πως ειναι γνησιο. Τωρα δεν ξερω τι γινεται με τα χρωματα. και εγω ειχα διαβασει οτι ειναι πολυ καλα αλλα πραγματικα δεν ειναι ουτε λαμπερα και υπαρχουν καποια -πως να το πω?- γκριζαα χρωμματα γυρο γυρο απο τα γραμματα Δεν είναι amoled η οθόνη, αν προέρχεσαι από τέτοια στην αρχή θα σου κακοφανεί. Θα εκτιμήσεις την οθόνη όταν πιάσεις τον εαυτό σου να την κοιτάς ώρες και τα μάτια σου να ναι ξεκούραστα.
Erosa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ισως να ειναι και αυτο. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου ευχομαι να ειναι ολα καλα. Και αν γνωριζει καποιος περισσοτερα ας μου γραψει.
MrLifeguard Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν θες να εξαληψεις σχεδον τελειως τα λαγκ που αναφερεσαι,τοτε ειναι μονοδρομος να το ρουταρεις και να περασεις καποια καλη Rom,οπως η Cloudy. Ημουν και εγω κατοχος,αλλα ξαναγυρισα στο G2 για πολλους λογους,και κυριως για την τρομερη μπαταρια του.
Erosa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν γνωριζω πολυ καλα πως να κανω ρουτ. Επισης δεν υπαρχουν και ΟΤΑ ενημερωσεις που αυτο το κανει ακομα πολυ πιο δυσκολο για εμενα αλλα αν ξερετε καποιον καλο οδηγο για να το κανω θα ημουν πολυ ευτυχισμενος(να υποστηριζει και ΟΤΑ updates) αν γινεται
Superuser Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια. Αγορασα προσφατα το LG G3. Εκανα αλλαγη απο το OnePlus One. (παρακαλω ας μην συζητησουμε γιατι εκανα εκανα αυτη την αλλαγη.) χρησιμοποιω Lolipop 5.0 Τελος παντων με αυτη την αγορα εμεινα πολυ απογοητευμενος. Γιατί υπήρχαν καποια προβλήματα. Τα χρωματα και η ποιοτιτα της οθόνης δεν διχνουν καποια αλλαγη απο το παλιο μου κινιτο και υποτηθετε οτι υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Αντιθετα η οθονη μου τωρα ειναι τραγικα χειροτερη απο το παλιο μου κινιτο. πχ τα χρωματα δεν ειναι ζωντανα. Υπαρχει μεγαλο delay στις ρυθμησεις του κινιτου. πχ οταν ανοιγω μια ρυθμηση οπως το wifi και το bluetooth. αργουν να ανοιξουν οι ρυθμησεις 1 δευτερολεπτο το λιγοτερο. Αυτο συμβένει και στις υπολοιπες ρυθμησεις. Εχω μεινει πολυ απογοητευμενος με την αγορα αυτη και θα ήθελα να μου δεινατε καποιες λυσεις αν υπαρχουν ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και περιμενω απαντησεις.Ευχαριστω πολυ . Επειδή είμαι και 'γω πρόσφατα κάτοχος ενός g3 32, όταν λες delay; τι εννοείς; ότι το icon αργεί ένα δευτερόλεπτο να φωτίσει;; Όταν λες γκρίζα χρώματα πίσω από τα γράμματα; τι εννοείς; Μήπως έχεις oversharpening;; Δηλαδή κάτι σαν την δεξιά εικόνα;; Εγώ,όταν μου ήρθε με kitkat, δεν το setαρα καν..Το άνοιξα, το rootαρα, του πέρασα recovery, και φλάσαρα μια official prerooted lollipop 20h(την crash) που είχε oversharpening fix.Ούτε που είχα καταλάβει τι ήταν αυτό μέχρι τώρα που το ανέφερες εσύ και το θυμήθηκα.. Το fix ΕΔΩ Full zoom σε μία σελίδα τα γράμματα από το δικό μου που έχω official lollipop prerooted με oversharpening fix Όσο για τα χρώματα ίσως σου φαίνεται έτσι επειδή το άσπρο της εργοστασιακής είναι θερμό.. Αν είσαι root μπορείς να κατεβάσεις την KCAL color control εφαρμογή και να ρυθμίσεις τα χρώματα από default(που είναι όλα σε 255) σε: RED = 229 GREEN = 216 BLUE = 256 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2015 από Superuser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα