stavros34 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Έχω ένα Android κινητό και θέλω να βλέπω τις κάμερες από το μαγαζί μου.Ποια εφαρμογή να εγκαταστήσω? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω? Υπάρχει ένα dvr στο μαγαζί όπου όλες οι κάμερες είναι εκεί πάνω κουμπωμενες. Τι να κάνω για να μπορώ να τις βλέπω από οπουδήποτε?
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καποια στιγμη που εψαχνα κατι τετοιο ειχα βολευτει πολυ με το UI του Net Eye GTV.
pavloa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Συνήθως κάθε καταγραφικό έχει δικό του πρόγραμμα για το pc και για smartophone .. Μπαίνεις στην επίσημη σελίδα του καταγραφικού και το κατεβάζεις..
stavros34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?εχω κανει port forward και ενω οταν συνδεομαι στο wifi που ειναι και οι καμερες τις βλεπω κανονικα οταν ειμαι σπιτι μου δεν μπορω να δω απο τις καμερες. Πρεπει να βαλω κατι αλλο στην εφαρμογη ip cam viewer εκει που λεει διευθυνση ιπ? τωρα γραφω την ιπ του καταγραφικου : και την πορτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα