Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα ένα iPhone 6 και παρατήρησα ότι όταν πατάω το κάτω δεξί μέρος της οθόνης (δίπλα από το κουμπί ) το πλαστικό μπαίνει ελάχιστα μέσα και κάνει ένα πολύ μικρό ήχο σαν τακ. Στην άλλη μεριά δεν συμβαίνει το ίδιο.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως μάλλον είναι στα επιτρεπόμενα όρια.

Τι μου προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εφόσον ελέγξεις ένα άλλο iphone 6 και διαπιστώσεις πως δεν συμβαίνει το ίδιο... τότε με τη μία αντικατάσταση! Το ελάχιστο όριο αντικατάστασης είναι 7 ημέρες, παίρνεις τηλέφωνο και απαιτείς αλλαγή εάν τους πάρεις με το καλό θα σε στείλουν στο service και καλό είναι να μην το συζητήσεις αυτό το ενδεχόμενο. 2 μηνιάτικα τηλέφωνο έχεις!

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον ειναι λειτουργικο το τηλ δεν υπαρχει περιπτωση να σου το αντικαταστησουνε

Η εγγυηση δεν ειναι μονο για την λειτουργια του τηλεφωνου.Ουτε το πρωτο ειναι που θα αντικαταστησουν για παρομοιο θεμα ουτε το τελευταιο.

Δημοσ.

Όπως είσαι αυριο πρωί πας αν έχεις doa στο κατάστημα που το πήρες για αντικατάσταση.

Αν σου αρνηθούν πες τους τώρα πάω για καταγγελία ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όπως είσαι αυριο πρωί πας αν έχεις doa στο κατάστημα που το πήρες για αντικατάσταση.

Αν σου αρνηθούν πες τους τώρα πάω για καταγγελία ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Το πρόβλημα ειναι πως το κινητό το αγόρασα απο αγγελία του insomnia και ειναι απο ευρωπαϊκό κατάστημα όποτε δεν μπορω να κανω doa.

Λέτε να πάω στο i storm (ειμαι απο θεσσαλονικη) και να απαιτήσω άμεση αντικατάσταση με καινουριο?

Θα δεχτούν κάτι τέτοιο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα ειναι πως το κινητό το αγόρασα απο αγγελία του insomnia και ειναι απο ευρωπαϊκό κατάστημα όποτε δεν μπορω να κανω doa.

Λέτε να πάω στο i storm (ειμαι απο θεσσαλονικη) και να απαιτήσω άμεση αντικατάσταση με καινουριο?

Θα δεχτούν κάτι τέτοιο?

Από την στιγμή που το αγόρασες από αλλού ,το istorm δεν έχει λόγο να δώσει αντικατάσταση λόγω doa. Εγώ λέω μην δίνεις σημασία,γιατί εμφανίζεται σε αρκετά κομμάτια αλλά δεν θα σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Εαν σε ενοχλεί πάντως πολύ,πήγαινε στο istorm και στείλτο (γιατί είναι σίγουρα εντός εγγύησης) και θα σου δώσει άλλο η ''apple'' αλλά refurbished.Δεν ξέρω κατά πόσο σε πειράζει να έχεις refurbished όμως μετά.

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

προφανος δεν ξερετε τι σημαινει doa.καμια σχεση με αυτό π περιγραφει ο φιλος.αυτό είναι ελαττωμα

Δημοσ.

προφανος δεν ξερετε τι σημαινει doa.καμια σχεση με αυτό π περιγραφει ο φιλος.αυτό είναι ελαττωμα

Dead on arrival μπορεί να μην είναι,αλλά κάθε είδους ελάττωμα περιλαμβάνεται εντός της εγγύησης (εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν προκλήθηκε από υπαιτιότητα του χρήστη). Και αυτό που αναφέρει συμβαίνει σε αρκετά iphone..Εαν ο χρήστης ενοχλείται και θέλει αλλαγή ειδικά στην αμερική στα επίσημα apple store (τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας ενός μοντέλου,λόγω έλλειψης refurbished) σου δίνουν άλλο χωρίς ''πολλά πολλά '' σαν να ήταν dead on arrival.

Δημοσ.

Εδώ ούτε ΗΠΑ ήμαστε, ούτε Apple Store έχουμε. Από τη στιγμή που δεν αγοράστηκε από το ίδιο κατάστημα δε βλέπω πως θα τους πείσεις να το αντικαταστήσουν. Σα να πας σε ένα ρουχάδικο π.χ. και να τους λες να, αγόρασα αυτό το πουκάμισο από ένα μαγαζί στη Γερμανία, αλλά δε μ' αρέσει, να κάνουμε αλλαγούλα; Θα σε κοιτάνε λες και είσαι μαστουρωμένος.

Δημοσ.

Εδώ ούτε ΗΠΑ ήμαστε, ούτε Apple Store έχουμε. Από τη στιγμή που δεν αγοράστηκε από το ίδιο κατάστημα δε βλέπω πως θα τους πείσεις να το αντικαταστήσουν. Σα να πας σε ένα ρουχάδικο π.χ. και να τους λες να, αγόρασα αυτό το πουκάμισο από ένα μαγαζί στη Γερμανία, αλλά δε μ' αρέσει, να κάνουμε αλλαγούλα; Θα σε κοιτάνε λες και είσαι μαστουρωμένος.

Αυτο το πρόβλημα νομίζω το έχει παραδεχτεί η apple και όσα έχουν αυτό το πρόβλημα τα αλλάζουν με ανακτασκευασμένα.

Δεν έχει σημασία απο που το πήρε.

Επίσης αν έχεις και την απόδειξη απο το αρχικό κατάστημα, έχεις δυο χρόνια εγγύηση.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα δεχτούν κάτι τέτοιο?

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ  ?? ΠΗΓΕΣ  ??   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...