Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που αλλου χρησιμευει το gps του κινητου ?

Σε εντοπισμους πχ?

EDIT Με προλαβες

Αυτα δε γινονται ετσι κι αλλιως μεσω wifi?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Που αλλου χρησιμευει το gps του κινητου ?

Σε εντοπισμους πχ?

EDIT Με προλαβες

Αυτα δε γινονται ετσι κι αλλιως μεσω wifi?

Όταν είσαι έξω, εκτός εάν συνδεθείς σε OTE WiFon, είσαι σε 3G/4G & GPS για τις υπηρεσίες που λέω. Πολλοί δεν έχουν σύνδεση με διαδίκτυο ή την κλείνουν, οπότε εκεί χρειάζεσαι gps.

Δημοσ.

Υπάρχουν gps apps που δε θέλουν ίντερνετ

λχ fitness trackers, location-aware applications για υπενθυμίσεις

και άλλες πολλές χρήσεις.

Δημοσ.

Υπάρχουν gps apps που δε θέλουν ίντερνετ

λχ fitness trackers, location-aware applications για υπενθυμίσεις

και άλλες πολλές χρήσεις.

Έτσι είναι. Για παράδειγμα εγώ για αυτόματη εναλλαγή profile μέσω τοποθεσίας αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ συνδυαστικά wifi+κωδικό κεραίας κινητής τηλεφωνίας για να καταλαβαίνει στο περίπου που βρίσκομαι. Για να είναι αποτελεσματικό αυτό το έχω προγραμματίσει με περίπλοκο τρόπο και βαραίνει το κινητό.

Κι όλα αυτά επειδή δεν πιάνει το gps μέσα στο σπίτι.

Δημοσ.

Ναι μου φαίνεται όντως απίστευτο.

Εν τω μεταξύ ήμουν από αυτούς που υποστήριζα τα κινεζοκινητά θεωρώντας ως κλέψιμο τις τιμές των κινητών των μεγάλων εταιριών αλλά μάλλον θα αρχίσω να αναθεωρώ. Η διαφορά ποιότητας τουλάχιστον στον συγκεκριμένο τομέα είναι χαοτική.

δεν ξέρω σε ποια κινητά αναφέρεσαι αλλά το δικό μου meizu mx4 με mediatek 6595 κλείδωνε γρηγορότερα απο lg g2,xiaomi mi3w,honor 6,lg g3,nexus 5,galaxy alpha μέσα στο σπίτι στο ίδιο σημείο 

Δημοσ.

Πρωτον τα κινεζικα κινητα με επεξεργαστες ΜΤΚ που δυσκολα πιανουν και κλειδωνουν και γενικα εχουν προβλημα με το GPS εκτος και εαν εχουν snapdragon επεξεργαστη αλλα για να ξερεται παιζει και η ποιοτητα του GPS δηλαδη να ειναι κεραμικη και οχι απλα ενα συρμα που εχουν τα κινεζικα εχω το inew i8000 και δεν πιανει με τιποτα  αλλα να να βοηθησω βρηκα ενα μαγικο το οποιο κλειδωνει σε 2 sec  και δεν επηρεαζεται ουτε απο καιρο ουτε κτιρια ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και ακριβεια μισο μετρο χωρις να ρουταρεις το κινητο χωρις GPS fix οπως ειναι για να ηρεμησεται και να μην ανχωνεστε με το σημα GPS επισης αυτο δεν χρειαζεται να οδηγας με το ενα χερι και να εχεις το κινητο κατω απο το μπαμπριζ για να βλεπει το GPS  του κινητου. Αυτο ειναι το εξης   (bluetooth GPS receiver) http://www.ebay.co.uk/itm/RoyalTek-RBT-2100-Bluetooth-GPS-Receiver-StarIII-inside-Original-Battery-NEW-/251686795648?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a99b3b980 

και μου ελυσε τα χερια ακομα και στη τσεπη να το εχεις πιανει  δεν καταναλωνει μπαταρια παρα ελαχιστη και γενικα ειναι γρηγορο ακριβες και δεν χανει σημα και κλειδωνει σε 2 sec 10-12 δορυφορους. Ελπιζω να βοηθησα......      https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mobilej.btgps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...