Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικα vfm τα windows phones.Oσα εχει τυχει να δω, η οσα εχουν περασει απο τα χερια μου, ηταν παρα πολυ καλα για τα λεφτα τους.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιλώντας ως χρήστης Νοκια Lumia 520 το οποιο ειχα παρει 130 ευρω περυσι, η Microsoft εχει καταφερει να με ενθουσιάσει όσο καμια λλη εταιρεια... Αν κ κατοχος πολλ΄ψν συσκευων, ακριβων κ φθηνων, η microsoft  με ότι έχει κανει τον τελευταιο χρόνο μου προσφέρει μια ευδαιμονία όσο καμια αλλη εταιρεία.. Καποιοι ίσως να με αποκαλέσουν fanboy, αλλά αν σκεφτουμε λογικά του τι δινει σε σχεση με τον ανταγωνισμο , νομίζω ότι κανει την διαφορα...

Περυσι το 520 ήταν η καλυτερη  πόρταση στα 130 ευρω, φετος με 110 παιρνεις το 535 , με  πολυ καλα χαρακτηριστικα, με 70 αυτο π έιναι ενα κλικ καλύτερο από το 520... Συν η υποστήριξη ότι θα παρουν ακόμη και το ταπεινό μου 520 την εκδοση 10 στο λογισμικο... μετα απο 1 χρόνο δεν κολάει, δεν μασαει.. Εχω 68 εφαρμογες και δεν έχει πεσει η απόδοσή του, συν τα tiles τα οποια μ ενημερώνουν γ τα Mail μου χωρίς κολήματα... ήταν λιγο περιεργο το λειττουργικο στηνα ρχη, αλλα το εμαθα και το συνηθισα γρήγορα κ ειμαι σιγουρος ότι κ η επόμενη συσκευη μ θαναι windows phone

• Like 6
Δημοσ.

Αρκετά με τα vfm WP κινητά.

Περιμένουμε το διάδοχο του 930, του 1020 και του 1520. Λέτε να τα έχουμε ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ το καλοκαίρι μαζί με τα WP10; (5,5'' FHD, 41mpx 1/2.3'' sensor, full metal body + SD);

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι και αυτό έχει 1ΜΒ μνήμη. Φαίνεται ότι τα παράθυρα 10 θέλουν ελάχιστη τόση μνημη

Δημοσ.

Θα βγάλει, απλώς περιμένει τα Windows 10 για να έχουμε νέα ναυαρχίδα. Επιπλέον, υπάρχουν και τώρα τηλέφωνα σε ανώτερες κατηγορίες (830, 930, 1520), τα οποία είναι απλά εκπληκτικά. Έχω το 930 και πραγματικά το κινητό είναι αλλού, και φθηνό για τα χαρακτηριστικά του.

Υπάρχου, λοιπόν, λύσεις για όποιον θέλει καλύτερο WP, αλλά το θέμα είναι πως οι άσχετοι νομίζουν ότι επειδή δεν είναι κινητά του 2015, δεν είναι τόσο δυνατά.

Δεν διαφωνώ αλλά εννοούσα να βγάλει ναυαρχίδες η microsoft με σκέτο Lumia πλέον.

Εγω που ειδα το 435 απο κοντα σε καταστημα δεν με ενθουσιασε. Πολυ χαμηλη ποιοτητα πλαστικων και η κατασκευη θυμιζει κινητο για παιδακια. Επισης ειχε αισθητο λαγκαρισμα σε οτι εφαρμογη ανοιξα (ΙΕ, καμερα, ημερολογιο κλπ).

Επισης μου εκανε εντυπωση οτι ενω ειναι 4ιντσο λογω της κατασκευης ειναι πολυ ογκωδες και παχυ.

Μαλλον προοριζοταν για το φτωχο λαο ινδιας, κινας, πακισταν.

Διαφωνώ κάθετα ως προς την απόδοση έχω το 535, χειρίζομαι καθημερινά και το 435 μπορείς να το κατηγορήσεις ότι δεν σ' αρέσει, ότι σου φαίνεται φτωχό στην εμφάνιση αλλά όχι ότι λαγκάρει. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν άψογα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά με τα vfm WP κινητά.

Περιμένουμε το διάδοχο του 930, του 1020 και του 1520. Λέτε να τα έχουμε ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ το καλοκαίρι μαζί με τα WP10; (5,5'' FHD, 41mpx 1/2.3'' sensor, full metal body + SD);

Κατ' αρχάς, τα 41MP είναι ΠΟΛΛΑ για έναν 1/2.3" αισθητήρα, διότι το μέγεθος των pixels θα είναι υπερβολικά μικρό. Ο διάδοχος του 1020 θα έχει, κατά τη γνώμη μου, 50MP σε 1/1.2" αισθητήρα (μακάρι να είχε 20MP σε 1/1.2").

Όσο για το άλλο που ρωτάς, αν θα τα έχουμε όλα σ' ένα, δε νομίζω. Πιστεύω πως θα έχουμε τρεις συσκευές, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για τα Windows 10.

Δημοσ.

Πάντως αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι και αυτό έχει 1ΜΒ μνήμη. Φαίνεται ότι τα παράθυρα 10 θέλουν ελάχιστη τόση μνημη

1gb εννοεις μαλλον. με 1ΜΒ ουτε ms-dos δε θα τρεχε

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είμαι ο μόνος τότε που δοκίμασα windows phone, όχι μία, αλλά δύο φορές (και με τα 7 αλλά και με τα 8), και μετά από μερικούς μήνες ήθελα να τα πετάξω απ' τα windows του σπιτιού μου. (see what I did there?).

Κάθε εφαρμογή που άνοιγα, ήτανε σαν να μην ήτανε μέρος του συστήματος, αλλά να έτρεχε από πάνω.

Χάρτες για κλάματα (εκτός αν είχες nokia και here maps) και άλλα διάφορα ζόρια.

Περισσότερος χρόνος να κάνεις κάποιες βασικές λειτουργίες (π.χ. άνοιγμα κλείσιμο WiFi ή GPS).

Εσείς που είστε ξετρελαμένοι, δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιείτε για παιχνίδια ή για τηλεφωνήματα μόνο, και ο λόγος που κάνω αυτό το ποστ δεν είναι για να προσβάλω κανέναν ή να το παίξω έξυπνος, αλλά για να μην νομίζουν κι άλλα μέλη που δεν έχουν εμπειρία πως τα WP κινητά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους 2 μεγάλους παίχτες λειτουργικού (Android,iOS), γιατί έχουν να ζηλέψουν. Πολλά.

</phew>

Δημοσ.

Το GPS και Wi-Fi, ανοίγουν ακαριαία! Το λειτουργικό διαχειρίζεται πολύ καλά τους πόρους της συσκευής και δεν έχω παρατηρήσει lag ούτε για δείγμα, όσες εφαρμογές και να ανοίξω.

Αυτά σε μια συσκευή των 100 ευρώ με 512 Mb ram.

• Like 1
Δημοσ.

Το GPS και Wi-Fi, ανοίγουν ακαριαία! Το λειτουργικό διαχειρίζεται πολύ καλά τους πόρους της συσκευής και δεν έχω παρατηρήσει lag ούτε για δείγμα, όσες εφαρμογές και να ανοίξω.

Αυτά σε μια συσκευή των 100 ευρώ με 512 Mb ram.

Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> WiFi ?

Δεν μιλάω για lag. Μιλάω για τον χρόνο που θέλεις να αλλάξεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Ανοίγεις την μπάρα ειδοποιήσεων και πατάς το εικονίδιο του Wi-Fi.Ποιο γρήγορα δεν γίνεται. Αυτό σε win 8.1.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είμαι ο μόνος τότε που δοκίμασα windows phone, όχι μία, αλλά δύο φορές (και με τα 7 αλλά και με τα 8)...

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως δεν πρέπει να μιλάς πολύ εμπεριστατωμένα και μάλλον έχεις χρονική απόσταση από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες WP. Αυτό συμπεραίνω, δεν το λέω κακοπροαίρετα.

Ούτε lag των εφαρμογών, ούτε κακοί χάρτες (όλα τα WP έχουν άλλωστε HEREmaps), ούτε κόπος για Wifi κλπ κλπ,

όπως σου τα λέει ο φίλος Gtr34

Δημοσ.

Well, μάλλον θα βελτίωσαν κάποια βασικά πράγματα. Μακάρι!

Όπως και να' χει να τα χαίρεστε παιδιά και μακάρι να δυναμώσει και το λειτουργικό.

(obi, HTC 8s ήταν το τελευταίο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...