Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

για να βάλω μια static ip στον desktop στην εικόνα που επισυνάπτω

θα βάλω στο IP address: 192.168.1.1

Το τί θα βάλω στα άλλα τα κουτάκια μπορώ να το βρω κάπου;

post-139508-0-93562700-1426759468_thumb.png

Δημοσ.

Το 192.168.1.1 ειναι του μοντεμ σου? Τι ακριβως θες να κανεις? Αν ειναι του μοντεμ σου βαλε με τη σειρα......

192.168.1.2

255.255.255.0

192.168.1.1

192.168.1.1

Πριν το κανεις ομως επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι θες, ανοιξε το εκτελεση, γραψε cmd, πατα εντερ και στο μαυρο παραθυρο που θα σου ανοιξει γραψε ipconfig /all (και πατας εντερ) και κανε print screen και ποσταρε το εδω να το δουμε

Δημοσ.

απλώς διαβάζω για το port forwarding...

από ότι έχω καταλάβει όταν κάνει boot ο υπολογιστής παίρνει και μια διαφορετική ip

δηλαδή πάτησα στο cmd ipconfig και τώρα έχω την ip 192.168.1.4

αν τον κλείσω και τον ξαναανοίξω θα έχω μια διαφορετική ip π.χ. 192.168.1.6

Θέλω να έχω μια σταθερή π.χ. όπως μου είπες 192.168.1.2

Στα κουτάκια του DNS server τί θα πρέπει να βάλω;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου

Δημοσ.

192.168.1.2

255.255.255.0

Πρεπιλεγμενη πυλη  (Αυτο που σου γραφει το ipconfig σα προπιλεγμενη πυλη και ειναι το μοντεμ σου)

DNS To ιδιο με τη προεπιλεγμενη πυλη (δλδ παλι το μοντεμ σου)

το dns 2 αστο κενο

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε πρέπει να μας βγάλεις φώτο το ipconfig για να καταλάβουμε. Επίσης, Καλά θα είναι η ip που θα βάλεις να είναι έξω από το dhcp γτ αλλιώς μπορεί να σου πάρει την ip άλλη συσκευή στο δίκτυο και να μην μπορείς μετά εσύ να συνδεθείς.

Δημοσ.

Φίλε πρέπει να μας βγάλεις φώτο το ipconfig για να καταλάβουμε. Επίσης, Καλά θα είναι η ip που θα βάλεις να είναι έξω από το dhcp γτ αλλιώς μπορεί να σου πάρει την ip άλλη συσκευή στο δίκτυο και να μην μπορείς μετά εσύ να συνδεθείς.

συνηθως τα περισσοτερα ρουτερ αμα δουν καποια static ip στο δικτυο δεν την δινουν στον dhcp εκτος αν την δωσει ο dhcp και μετα ανοιξεις εσυ το Pc οποτε θα βαρεσει conflict.

dns βαζεις ειτε την ip του ρουτερ ειτε πχ του google 8.8.8.8 και 8.8.4.4 ειτε του παροχου σου αναλογως τον παροχο που εχεις.θα τους αναφερει στην σελιδα του ή στους λεμε εμεις.και με google search τους βρισκεις.αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 μπορεις να βαλεις στο Pc την 192.168.1.253.αν ειναι 192.168.1.1 τοτε βαλε κατι μακρινο οπως ειπε ο me3ikan δηλαδη 192.168.1.200 για παραδειγμα.και μετα κανεις port forward.αν εχεις οτενετ ισως χρειαστει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια οτενετ διοτι κοβει Ports.

ps.αν εχεις zte πεταξε το απο το παραθυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...