1kost1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Γεια σας! Εχω ένα κινητό xiaomi Redmi Note 3g και εχει την έκδοση android 4.2.2 JDQ39 Έκδοση MIUI MIUI- stable37- Hellas-GTV-4.11.14 Κάποιο φιλικό μου άτομο (που ασχολείται με αυτά γιατί εγώ τελείως ΑΡΧΑΡΙΟΣ) μου είπε ότι μπορεί να μου βάλει την έκδοση Αndroid 4.4.2 Kit-Kat με ελληνικά pure Android η οποία κάνει και αναβαθμίσεις μέσω wifi. Δεν με ενδιαφέρει αν αλλάξει περιβάλλον και γενικά το μενού του κινητού. Με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά και να είναι πιο λειτουργικό μιας και μου είπε ότι θα κάνει αναβαθμίσεις πιο εύκολα μέσω Wife. To θέμα μου είναι να έχει 160 χαρακτήρες το sms να δουλέψει το ADOBE FLASH και να μην χάσω κάποια προγραμματακια που έχω. Τώρα επαφές, φωτο κλπ δεν με απασχολούν γιατί δεν το έχω φορτώσει σχεδόν καθόλου! Τι να κάνω;;;; εσείς τι θα κάνατε;;;; κάποια γνώμη σας μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε;;;;;;
Athens44 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 και γιατι δε ρωτας αυτον που θα σου κανει την αναβαθμιση /αλλαγη κτλπ? υποτιθετε πως ξερει εκεινος...... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 για τους 160 χαρακτηρες απλα βαζεις αλλο προγραμμα για μηνυματα (νομιζω το Handcent κανει αυτη τη δουλεια) οσο για το adobe flash νομιζω ειναι θεμα browser αλλα δεν θυμαμαι ποιος υποστηριζει! Καποιος αλλος θα σου πει! γενικα για αυτα που θες δεν χρειαζεται να αλλαξεις ρομ
1kost1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Λένε ότι με την 4.4.2 Kit-Kat (έτσι λένε) υπάρχει καλύτερη διαχείριση και εξοικονόμηση των πόρων για τους 160 χαρακτήρες δοκίμασα αρκετά προγρματακια αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Meraklis56 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Λένε ότι με την 4.4.2 Kit-Kat (έτσι λένε) υπάρχει καλύτερη διαχείριση και εξοικονόμηση των πόρων για τους 160 χαρακτήρες δοκίμασα αρκετά προγρματακια αλλά ΤΙΠΟΤΑ!!!! Evolve και το Handcent έχουν τουλάχιστον. Απλά κάνε strip τους unicode χαρακτήρες
mylo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 και handsent sms και το go sms έχουν 160 χαρακτήρες απλά θέλει να κάνεις τις σωστές ^ ρυθμίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα