Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Xperia Play . Με KitKat 2.3.7 rom , Lupus kernel . Λοιπόν κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα κρασάρει ... Πρέπει να κλείσω το κινητό πολλές φορές για να ανοίξει μια . Και πάλι πολλές φορές δεν θα ανοίξει η κάμερα ... Έχω προσπαθήσει να κατεβάσω εφαρμογές για κάμερα αλλά τζίφος .. Έχετε καμιά ιδέα ;

Δημοσ.

Στα καλά καθούμενα ξεκίνησε να το κάνει; δοκίμασε να πας Apps, βρες την κάμερα και κάνε Clear Data

Δημοσ.

Γράφεις lupus kernel, άρα να φανταστώ έχεις κάνει root. Το έκανε και πριν το root?

Φιλε ρουτ το εχει και με καστομ ρομ gingerbread σε ui κιτκατ. 2.3.7 λεει αρα gingerbread. Τι κιτκατ που λει ειναι απλα user interface

Δημοσ.

Γράφεις lupus kernel, άρα να φανταστώ έχεις κάνει root. Το έκανε και πριν το root?

Στο μαμίσιο rom θυμάμαι να δουλεύει κανονικά , έχω δοκιμάσει διαφορετικά roms και τα ξανα έχω κάνει flash αλλά κρατάει το πρόβλημα 

Δημοσ.

Πριν βάλεις τον kernel τι Rom είχες; Είναι βασισμένες σε CM, είναι AOSP; Για να στο κάνει με custom rom τότε φταίει ή η ROM ή ο kernel. Δοκίμασε Rom βασισμένη στην STOCK και μαμίσιο kernel.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν βάλεις τον kernel τι Rom είχες; Είναι βασισμένες σε CM, είναι AOSP; Για να στο κάνει με custom rom τότε φταίει ή η ROM ή ο kernel. Δοκίμασε Rom βασισμένη στην STOCK και μαμίσιο kernel.

Αν κατεβάσω απο το market μια εφαρμογή για κάμερα και την βάλω ως default , υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ;

Κάθε φορά που κάνω restart , clear cache και clear dalvik cache και ανοίγω το κινητό φτιάχνει ... Γενικά καμία ιδέα ;

Επίσης με το μαμίσιο ROM που η κάμερα δούλευε , όταν πήγαινα να γυρίσω την κάμερα (Να βάλω την μπροστινή ) κράσαρε επίσης . Καλά τώρα ούτε συζήτηση , η μπροστινή κάμερα (που κοιτάει τα μούτρα μου) δεν ανοίγει ποτέ

Δημοσ.

Εγω ξερω αν κανεις root στα xperia εχουνε μετα ενα θεμα με την καμερα.

Το γιατι δεν το ξερω.....

Απο τους 10 φιλους που εχουν xperia(root) και εχω ρωτηση η 8-9 μου λενε οτι εχουν προβλημα.

Τυχαιο!!!!

Δημοσ.

Αν κατεβάσω απο το market μια εφαρμογή για κάμερα και την βάλω ως default , υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ;

Κάθε φορά που κάνω restart , clear cache και clear dalvik cache και ανοίγω το κινητό φτιάχνει ... Γενικά καμία ιδέα ;

Επίσης με το μαμίσιο ROM που η κάμερα δούλευε , όταν πήγαινα να γυρίσω την κάμερα (Να βάλω την μπροστινή ) κράσαρε επίσης . Καλά τώρα ούτε συζήτηση , η μπροστινή κάμερα (που κοιτάει τα μούτρα μου) δεν ανοίγει ποτέ

Όχι γιατί όλες οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τους drivers του kernel. Πρέπει να του φλασάρεις μια stock rom με το Flash Tool της Sony.

Δημοσ.

Εγω ξερω αν κανεις root στα xperia εχουνε μετα ενα θεμα με την καμερα.

Το γιατι δεν το ξερω.....

Απο τους 10 φιλους που εχουν xperia(root) και εχω ρωτηση η 8-9 μου λενε οτι εχουν προβλημα.

Τυχαιο!!!!

Αυτό παίζει να μου το είχες στείλει εσύ απο dr android (Y) .

Μηπως εχεις εγκαταστησει τιποτε εφαρμογες για φακους , σκαννερς και αλλα τετοια που χρησιμοποιουν την καμερα;;

Τώρα δεν έχω τίποτα τέτοιο .

Όχι γιατί όλες οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τους drivers του kernel. Πρέπει να του φλασάρεις μια stock rom με το Flash Tool της Sony.

και αναγκαστικά θα πρέπει να κρατήσω την stock rom ;;;

Σας ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε :-D :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...