soiratken88 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλησπεριζω τη παρεα!!!! Εχω μια μητρικη asus με επεξεργαστη i3..η καρτα γραφικων που φοαρω ειναι η asus EAH5750 formula 1g! εχω συνδεσει στην εξοδο vga την οθονη του υπολογιστη και στην hdmi την 42αρα τηλεοραση μου.. οταν παιζω το pes 2015 το οποιο επαιζε αριστα στον παλιο υπολογιστη που ειχε την nvedia g force 8800gt 512g,οταν λοιπον παιζω στην μικρη παιζει αριστα και στη μεγαλη κατεβαινει καθε τοσο μια οριζοντια γραμμη σα να μην αντεχει η καρτα.... αυτο οταν και οι δυο παιζουν ταυτοχρονα...αν παιξω μονο στη μια δεν εχουμε θεμα...υπαρχει τροπος να παιζουν και στις δυο ταυτοχρονα χωρις νερα???
Zergoulini Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ποσα hz ειναι η 42αρα? Αυτο μου φενετε οτι τρεχει σε χαμηλα HZ.
Zergoulini Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεξι κλικ επιφανεια εργασιας και αναλυση οθονης. Μετα για προχωρημενους αν θυμαμαι καλα. Επισεις για τσεκαρε απο την τηλεοραση να την βαλεις οτι ειναο συνδεδεμενη με υπολογιστη. Η τηλεοραση ποια ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα