tyson96 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας για ενα καινούριο pc,το οποίο θα είναι για gaming/Ταινίες/Απλή χρήση Ιντερνέτ αλλα κυρίως για gaming. i) Το ποσό που διαθέτουμε:800ευρω ii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Οχι iii) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: Όχι iv) Αγορά απο διαφορετικά καταστήματα (Θεσσαλονίκη),χωρίς οθόνη,πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι. v) Το σύστημα θα στηθεί απο μενα. vi) Δεν θα γίνει oc στο CPU ή στη GPU. vii) Δεν θα χρησιμοποιήθει κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μαντσιος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μια δικη μου προταση με Amd βεβαια ειναι στα 828
DTsuras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Τι ειναι τα Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:?
Rude_R Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 1) Intel Core i5-4690K Box Site: CPU 250 Ευρω 2) Asus H97-Pro Gamer Site: Mobo 135 Ευρω 3) KINGSTON 8GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES Site: RAM 77.50 Ευρώ 4) Samsung 850 Evo 250GB Site: SSD 125 Ευρώ 5) Sapphire Radeon R9 270X 2GB Toxic Site: VGA 217 Ευρω Πιασάμε ταβανι. 804,50 ευρω περιπου. χωρις κουτι και τροφοδοτικο. και συνεχιζουμε..... 6) PSU COOLERMASTER ELITE SERIES 600W Site: PSU 46 Ευρω. 7) CASE AEROCOOL XPREDATOR X1 BLACK/ORANGE Site: Κουτί 67.50 Ευρω. ή http://www.skroutz.gr/s/6267147/OEM-Gamer-U1.htmlστα 60 κατι... 8) Site: DVDRW ASUS 16 Ευρω. Συνολο 934 ευρω......... παμε τωρα να το κανουμε 800αρι...... 1) Μπορεις για αρχη να παρεις ενα απλο δισκο αντι για ssd με 63.00( seagate baraguda 7200,14 1tera - μειον τα 125 ευρω 872 ευρω, οποτε στην συνεχεια μπορεις να προσθεσεις εναν SSD ως αναβαθμιση, ειτε τον samsung 850 evo στα 125 ή ακομα καλυτερα τον 850 pro sta 165 ευρω. 2) Μνημη....μπορεις για αρχη να βαλεις το ιδιο στικ μνημης στα 4 γιγα και στην συνεχεια να προσθεσεις αλλο ενα 4αρι (ακριβως το ιδιο)για να φτασεις στα 8 και θα παιζουν και σε dual channel. τα 4γιγα βγαινουν στα 40 ευρω και εξοικονομεις 37 ευρω.... και παμε στα 835 ευρω. 3) μητρικη μπορεις να πας στην αντιστοιχη με chipset B85 στα 107 ευρω και πεσαμε στα 807 ευρω!!!!! δεν ειναι κακο.....απλα εδω δεν υπαρχει αναβαθμιση.....και εγω προτιμω την Η97!!! http://www.skroutz.gr/s/4814973/Asus-B85-Pro-Gamer.html?keyphrase=asus+b85+gamer η σε αυτη http://www.skroutz.gr/s/5457633/Asus-Z97-P.html 4) Κουτι. αν τωρα ψαχτεις λιγο και δεις οτι χωραει η καρτα γραφικων που νομιζω οτι χωραει σε midi tower οπως το coolermaster που προτεινε ο φιλος στα 45 ευρω η το Site: bitfenix στα 48 ευρω... γλιτωνεις και ενα εικοσαευρο ακομα. ( ωστε να κρατησεις την αρχικη μητρικη ) τι νομιζες οτι ετσι ευκολα θα σου λεγα παρε αυτο........ εχεις τωρα τροφη για σκέψη..... αν θες δωσε καποιες πληροφοριες παραπανω,,,, πχ ποσα καναλια ηχου θες; εχεις καποιο συστημα ηχειων,, ποσες ωρες θα το χρησημοποιεις.......ποια παιχνιδια θες να παιζεις..... εδω θελω να αναφερω οτι το τροφοδοτικο που χρειαζετε το παραπανω συστημα ειναι γυρω στα 550watts σε υψηλη χρηση, και με καποια εχτρα περιφερειακα, οπως καταλαβαινεις το 600αρι που προτεινω ειναι οριακο.... παρολα αυτα δεν θα εχεις καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο γιατι βγαζει λιγο παραπανω απο τα specs του και ειναι αξιοπιστο, ειδικα αν η χρηση που κανεις ειναι κανενα 8ωρο την μερα δεν θα εχεις προβλημα για χρονια, Αν τωρα πας σε καποιο no name θες οπωσδηποτε 700αρι..... και μολις ειδα και αυτο σε crazy offer που σε καλυπτει απολυτως http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-rs700-acabb1-eu-b2-series-700w-p-PER.813304 οουφφ αυτά περιμενω εντυπωσεις...... παρατηρησεις...και καμια διευκρινηση να βρουμε ακριβως τι σου χρειάζετε και στο budget που θες.
sotiris920 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 1) Intel Core i5-4690K Box Site: CPU 250 Ευρω 2) Asus H97-Pro Gamer Site: Mobo 135 Ευρω 3) KINGSTON 8GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES Site: RAM 77.50 Ευρώ 4) Samsung 850 Evo 250GB Site: SSD 125 Ευρώ 5) Sapphire Radeon R9 270X 2GB Toxic Site: VGA 217 Ευρω Πιασάμε ταβανι. 804,50 ευρω περιπου. χωρις κουτι και τροφοδοτικο. και συνεχιζουμε..... 6) PSU COOLERMASTER ELITE SERIES 600W Site: PSU 46 Ευρω. 7) CASE AEROCOOL XPREDATOR X1 BLACK/ORANGE Site: Κουτί 67.50 Ευρω. ή http://www.skroutz.gr/s/6267147/OEM-Gamer-U1.htmlστα 60 κατι... 8) Site: DVDRW ASUS 16 Ευρω. Συνολο 934 ευρω......... παμε τωρα να το κανουμε 800αρι...... 1) Μπορεις για αρχη να παρεις ενα απλο δισκο αντι για ssd με 63.00( seagate baraguda 7200,14 1tera - μειον τα 125 ευρω 872 ευρω, οποτε στην συνεχεια μπορεις να προσθεσεις εναν SSD ως αναβαθμιση, ειτε τον samsung 850 evo στα 125 ή ακομα καλυτερα τον 850 pro sta 165 ευρω. 2) Μνημη....μπορεις για αρχη να βαλεις το ιδιο στικ μνημης στα 4 γιγα και στην συνεχεια να προσθεσεις αλλο ενα 4αρι (ακριβως το ιδιο)για να φτασεις στα 8 και θα παιζουν και σε dual channel. τα 4γιγα βγαινουν στα 40 ευρω και εξοικονομεις 37 ευρω.... και παμε στα 835 ευρω. 3) μητρικη μπορεις να πας στην αντιστοιχη με chipset B85 στα 107 ευρω και πεσαμε στα 807 ευρω!!!!! δεν ειναι κακο.....απλα εδω δεν υπαρχει αναβαθμιση.....και εγω προτιμω την Η97!!! http://www.skroutz.gr/s/4814973/Asus-B85-Pro-Gamer.html?keyphrase=asus+b85+gamer η σε αυτη http://www.skroutz.gr/s/5457633/Asus-Z97-P.html 4) Κουτι. αν τωρα ψαχτεις λιγο και δεις οτι χωραει η καρτα γραφικων που νομιζω οτι χωραει σε midi tower οπως το coolermaster που προτεινε ο φιλος στα 45 ευρω η το Site: bitfenix στα 48 ευρω... γλιτωνεις και ενα εικοσαευρο ακομα. ( ωστε να κρατησεις την αρχικη μητρικη ) τι νομιζες οτι ετσι ευκολα θα σου λεγα παρε αυτο........ εχεις τωρα τροφη για σκέψη..... αν θες δωσε καποιες πληροφοριες παραπανω,,,, πχ ποσα καναλια ηχου θες; εχεις καποιο συστημα ηχειων,, ποσες ωρες θα το χρησημοποιεις.......ποια παιχνιδια θες να παιζεις..... εδω θελω να αναφερω οτι το τροφοδοτικο που χρειαζετε το παραπανω συστημα ειναι γυρω στα 550watts σε υψηλη χρηση, και με καποια εχτρα περιφερειακα, οπως καταλαβαινεις το 600αρι που προτεινω ειναι οριακο.... παρολα αυτα δεν θα εχεις καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο γιατι βγαζει λιγο παραπανω απο τα specs του και ειναι αξιοπιστο, ειδικα αν η χρηση που κανεις ειναι κανενα 8ωρο την μερα δεν θα εχεις προβλημα για χρονια, Αν τωρα πας σε καποιο no name θες οπωσδηποτε 700αρι..... και μολις ειδα και αυτο σε crazy offer που σε καλυπτει απολυτως http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-rs700-acabb1-eu-b2-series-700w-p-PER.813304 οουφφ αυτά περιμενω εντυπωσεις...... παρατηρησεις...και καμια διευκρινηση να βρουμε ακριβως τι σου χρειάζετε και στο budget που θες. Καταρχάς, έχεις βάλει ξεκλείδωτο επεξεργαστή ενώ ο TS λέει ότι δεν θέλει να κάνει OC.... 1
Rude_R Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καταρχάς, έχεις βάλει ξεκλείδωτο επεξεργαστή ενώ ο TS λέει ότι δεν θέλει να κάνει OC και μάλιστα με μητρική που δεν είναι για OC.... οκ......καταρχάς.....και κατα δευτερον τι ; αστειευομαι...... Λοιπον καταρχας ναι ο επεξεργαστης ειναι ξεκλειδωτος. αλλα χωρις overclock σε single core thread ειναι πιο καλος και πιο δυνατος απο τον 4460. βεβαια και ο 4460 ειναι αρκετα καλος και αυτος και 50 ευρω κατω, ας επιλεξει ο TS τι θελει. και κατα δευτερον του προτεινα μητρικη η οποια δεν ειναι για overclock γιατι οπως αναφερε δεν θελει. παρολα αυτα στην εν λογω μητρικη μια χαρα overclock κανεις. Πλεον για oveclock δεν χρειαζετε Ζseries chipset ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ξεκλείδωτους επεξεργαστες. http://www.techpowerup.com/202196/asus-enables-overclocking-on-h97-h87-b85-and-h81-series-motherboards.html στην συγκεκριμενη μητρικη με auto tuning ή auto ρυθμισεις χωρις να εχεις ιδιαιτερες γνωσεις στο αθλημα με λιγα κλικς κανεις μια χαρα overclock...... βιαστικες λιγακι...να με κρινεις. απλα δεν εχεις τρομερες δυνατοτητες και επιλογες οπως θα ειχες σε μια σειρα Z97. παρολα αυτα μια χαρα overclock κανει. http://www.hardwaresecrets.com/article/ASUS-H97-PRO-GAMER-Motherboard/1866/6 Ελπιζω να μην βγουμε off topic. εγω προτιμω τον 4690Κ χωρις overclock απο τον 4460 1) γιατι single threaded ειναι πιο δυνατος. 2) οι θερμοκρασιες του ειναι χαμηλοτερες. και οπως ειπα ο 4460 ειναι μια χαρα και αναλογως την χρηση ισως ο χρηστης να μην μπορει να καταλαβει καν καποια διαφορα μεταξυ τους. εγω ομως που παιζω παιχνιδια με single core use. οπως το flight simulator μπορω να διακρινω διαφορες. και για αυτο ζητησα διευκρινηση στο ποια παιχνιδια θελει να παιζει. ελπιζω να σε καλυψα.
hyperionthetitan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ξεκλείδωτο επεκξεργαστή με κλειδωμένη μητρική... Και απλά ειδικά με τον 4690k έχουν αρκετές μητρικές θεματα συμβατότητας οπότε εγώ δεν θα πρότεινα ειδικά H97 με 4690k. εγώ θα σου προτείνω πάνω κάτω ότι πρότεινα και σε πιο κάτω θέμα: Κουτί: COOLERMASTER SILENCIO 650 PURE (45,00€ eshop) Τροφοδοτικό: Thermaltake Power Supply 630W ATX 24 pin Berlin W0393RE Active-PFC Retail (VisionStudio 58,74€) Μητρική: Gigabyte Socket 1150 GA-H97-HD3 GLan Audio Raid (VisionStudio 97,86€) Επεξεργαστής: Intel Core i5 4460 3.2 GHz Quad Core Socket 1150 84W Box (Plaisio 195,00€) Μνήμες: Kingston Hyper X Fury 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (VisionStudio 78,04€) Κάρτα γραφικών: ATI Radeon R9 280 Dual-X OC 3GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (VisionStudio 211,22€) Σκληρός δίσκος: Western Digital 1TB Caviar Black WD1002FAEX SATA III 7200rpm 64MB (VisionStudio 76,74€) ή αν θες SSD Samsung 250GB 850 Evo Series MZ-75E250B Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' (VisionStudio 126.09€) ή Crucial 256GB MX100 CT256MX100SSD1 Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' (VisionStudio 115.30€) Σύνολο: 762,60 € με SSD SAMSUNG 811,95€ με SSD CRICIAL 801,16€
Rude_R Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 τελικα ο αινσταιν ειχε τρομερο δικιο και θα συμφωνησω με το αβαταρ του Donalhioy ποια μητρικη ειναι κλειδωμενη hyperionthetitan ??? τουλαχιστον ο sotiris το εψαξε και πριν καν απαντησω διορθωσε το σχολιο; ελεος πια ......προτεινε εσυ το συστημα που λες και ασε τις εξυπναδες ειδικα οταν δεν ξερεις τις δυνατοτητες τις μητρικης. η τουλαχιστον ΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ. για να μην βγω απο το τοπικ να πω οτι και η μητρικη που προτεινεις ειναι αρκετα καλη και η 2ρη αγαπημενη μου. Gigabyte Socket 1150 GA-H97-HD3 GLan Audio Raid και αν εχετε ολοι τοσο θεμα με τον 4690κ στην συγκεκριμενη συνθεση ας παρει τον 4460 να ειναι και στο budget να τελειωνουμε. ξεκλείδωτο επεκξεργαστή με κλειδωμένη μητρική... Και απλά ειδικά με τον 4690k έχουν αρκετές μητρικές θεματα συμβατότητας οπότε εγώ δεν θα πρότεινα ειδικά H97 με 4690k. εγω δεν προτεινα Η97 με 4690Κ εγω προτεινα την asus H97 pro gamer με τον 4690Κ / η την αντιστοιχη με Β85 / και εναλακτικα αλλο series με Ζ97. το οποιο εχω στηση 4 φορες (Η97 και Β85) και δεν ειχα κανενα θεμα συμβατοτητας. (αστεια πραγματα) και το αστειο ειναι οτι οι χρηστες τα κανανε απο μονοι τους overclock και ως σημερα δεν εχει συμβει το παραμικρο. τωρα το θεμα συμβατοτητας chipset ειναι απλα αστειο......εκτος αν βαλουμε κανενα AMD σε Η97. εκει θα εχουμε προβληματα. επαναλβανω λοιπον οτι η επιλογη της CPU ειναι υποκειμενικη. για μενα. και οτι και o 4460 ειναι αντιστοιχα καλως. οποτε εφοσον δεν θα πειραξει τπτ σε overclock ας τον προτιμηση ειναι και 50 ευρω φθηνοτερος. τωρα οσον αφορα την ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ και την ασυμβατοτητα του 4690Κ με τα chipset tou 1150 δεν χρειαζετε να αναφερθω περαιτερω.ειναι αστειο για να μην πω γελοιο, (καλυτερη δικαιολογια δεν ειχες; ) εγω παντως την προταση που εκανα την εχω δοκιμασει και τα εχω ΔΕΙ απο κοντα πως δουλευουν, και το συστηνω ανεπιφιλακτα. εσυ hyperionthetitan τον caviar black που προτεινεις και το συστημα γενικοτερα το εχεις δοκιμασει;
Rude_R Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) update**** για να εισαι μεσα στο budget ----------------------------------------------------------------- 1) Intel Core i5-4590 Box 210 Ευρω / 2) Asus B85-Pro Gamer 110 Ευρω / Asus H97M-Plus στα 100 ευρω 3) KINGSTON 8GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES Site: RAM 77.50 Ευρώ4) Site: seagate baraguda 7200,14 1tera 53 Ευρώ 5) Sapphire Radeon R9 270X 2GB Toxic Site: VGA 217 Ευρω και η ATI Radeon R9 280 Dual-X OC 3GB DDR5 ειναι πολυ καλη στα 210 ευρω και πιο προσφατη απο την toxic 6) Τροφοδοτικό 630W Thermaltake Site: [link=http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html][/link] 70 Ευρω. 7) CASE bitfenix 48.00 Ευρω. 8) Site: DVDRW ASUS 16 Ευρω. Συνολο 801.ευρω Εναλλακτικες μητρικες που προτεινω ανεπιφυλαχτα.και τις εχω δοκιμασει. Asus H97-Pro Game στα 135 ευρω Asus H97M-Plus στα 100 ευρωAsus Z97-P στα 110 ευρω και την Gigabyte Socket 1150 GA-H97-HD3 GLan Audio Raid (VisionStudio 97,86€) που αναφερε ο hyperiontitan μολις βρω χρονο θα κοιταξω και μια λυση σε AMD να σου προτεινω, Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από Rude_R
hyperionthetitan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 βλέπω ότι παραληρείς. Χαλάρωσε λίγο ή αν δεν μπορείς, πιες κανά ψυχοφάρμακο να στανιάρεις. Εδώ συζήτηση κάνουμε. Δεν σε χαρακτήρισα, οπότε μην κάνεις και εσύ το ίδιο. Ούτε μάγκας πληκτρολογίου το παίζω ούτε τίποτα. Είπα την γνώμη μου για ένα σύστημα το οποίο ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου γιατί μου φαίνεται δύσκολο μιας και είσαι ακόμα σε στάδιο κοινωνικοποίησης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι γιατί βλέπω σου είναι δύσκολο να φερθείς ανθρώπινα και πολιτισμένα.
Rude_R Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 βλέπω ότι παραληρείς. Χαλάρωσε λίγο ή αν δεν μπορείς, πιες κανά ψυχοφάρμακο να στανιάρεις. Εδώ συζήτηση κάνουμε. Δεν σε χαρακτήρισα, οπότε μην κάνεις και εσύ το ίδιο. Ούτε μάγκας πληκτρολογίου το παίζω ούτε τίποτα. Είπα την γνώμη μου για ένα σύστημα το οποίο ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου γιατί μου φαίνεται δύσκολο μιας και είσαι ακόμα σε στάδιο κοινωνικοποίησης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι γιατί βλέπω σου είναι δύσκολο να φερθείς ανθρώπινα και πολιτισμένα. ισως να εχεις και δικιο, η σημερινη μερα ηταν καπως δυσκολη για μενα....αλλα χαλαρος ειμαι μην ανησυχεις. (αν δεν ειμουν θα το χε παρει γραμμη και ο admin και περισσοτερο εσυ.) Δεν σε χαρακτηρισα και δεν σε ειρωνευτικα οπως εκανες εσυ, και ναι εκνευριστικα που δεν μπηκες καν στον κοπο να απαντησεις σε αυτα που σε ρωτησα. (αυτο σημαινει το να εισαι κοινωνικος και να κανεις διαλογο); αν ειναι ετσι τοτε προτιμω να ειμαι ακοινωνητος οπως λες. τελος δεν ειχα σκοπο ουτε να σε προσβαλω ουτε να σε θίξω, αν προσβληθηκες να προσεξεις το θεμα με την Ειρωνια που εχεις ωστε να μην βρισκεσε σε τετοια θεση. Ισως ειμουν λιγο επιθετικος λαθος μου..... μολις εκπολιτιστο θα το διορθωσω, ΥΓ. Σε μια δημοσια συζητηση κανουμε παραθεση σε ποιον αναφερομαστε οπως εκανε και ο σωτηρης. δεν απανταμε αοριστα και δεν προτεινουμε ενα συστημα ξεκινώντας την ειρωνια προς τον αλλον, πες οτι εκανα λάθος γιατι δεν το αναφερες απλά; και στην συνεχεια παλι απαντησες αοριστα διορθωνοντας το ποστ σου με το θεμα συμβατοτητας. (τρομερος διαλογος). Δεν εισαι μαγκας του πληκτρολογιου συμφωνω.
hyperionthetitan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Όταν ξεκινάω με την φράση "ξεκλείδωτο επεξεργαστή με κλειδωμένη μητρική... Και απλά ειδικά με τον 4690k έχουν αρκετές μητρικές θεματα συμβατότητας οπότε εγώ δεν θα πρότεινα ειδικά H97 με 4690k." Πες μου που είναι η ειρωνεία; ενώ εσύ ξεκινάς λέγοντας ότι ο Αϊνστάιν είχε δίκαιο (φαντάζομαι δεν λες για την θεωρεία της σχετικότητας φυσικά) καθώς και συμφωνείς με το avatar που λέει ότι βλέπεις ηλίθιους ανθρώπους και απευθύνεσαι ονομαστικά σε μένα. Ας πάμε στο δια ταύτα τώρα που είναι το σύστημα που θέλει να στήσει ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα. Εγώ ποτέ δεν προτείνω σύστημα έτσι απλά γιατί το παίζω έξυπνος. Αν είχες δει παλιά μου θέματα θα είχες δει ότι το σύστημα μου πια είναι ένα σύστημα με Ι5 4690k και για αυτό απάντησα. Επειδή είχα καταλήξει σε αυτόν τον επεξεργαστή για την μητρική το έψαχνα πάνω από μήνα. Και είδα ότι έχει κάποια θεματάκια. Μερικές μητρικές έχουν θέμα με τον 4690k. Ακόμα και Ζ97 μητρική μπορεί να πρέπει πρώτα να κάνεις update το bios για να "δει" τον επεξεργαστή. Ή ακόμα και να το δει ίσως να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τον επεξεργαστή του σε ενδεχόμενο OC 100%. Γιαυτό και δεν του πρότεινα Η97 με 4690k. Οπότε το δικό μου σύστημα είναι ένας I5 4690k με την ASUS Z97 Pro Gamer και το σύστημα που έστησα στο γαμπρό μου είναι ένας 4460 με την Gigabyte Socket 1150 GA-H97-HD3 GLan Audio Raid και δουλεύουν άψογα. Τέλος στο pc μου τα τελευταία χρόνια έχω μόνο Black άντε και ένα Blue σκληρούς. Και ειδικά από τους black είμαι 100% ευχαριστημένος. Εσένα γιατί δεν σου αρέσουν οι Black;
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 @rude_r εφόσον ζηταει συγκεκριμένα πραγματα δεν χρειάζεται να απλώνεις σεντονια με οτι σου ερχετε στο μυαλο, σκεψου τι θες να προτείνεις, δεν φτανει το budget? κοψε κατι και βαλε το τελικο. μια απλη συνθεση ζηταει ο άνθρωπος, αυτη του donal ειναι αρκετα καλη, αλλα προσωπικά μιλώντας θα περιμενα να βγαλει η amd της καρτες της πρωτα και μετα θα εκανα αγορα (ή θα αγόραζα τα παντα χωρις την gpu προσωρινά) για το πρωτο με τον 6300 στα 130€ δεν το συζητάω καν, δεν αξιζει + οτι θελει oc για να παιξει καλα και ο φιλος λεει πως δεν θα κανει.
Rude_R Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Όταν ξεκινάω με την φράση "ξεκλείδωτο επεξεργαστή με κλειδωμένη μητρική... Ετσι ξεκινησες.... και απευθυνθηκες αοριστα. σε μενα, και μολις σε ρωτησα ποια μητρικη ειναι κλειδωμενη; εκανες edit to post και το συνεχισες για συμβατότητα. anyway εληξε το θεμα πολυ το αναλυσαμε, οσον αφορα το bios update ετσι ειναι ναι. αν δεν ειναι προσφατη η μητρικη θελει Bios update. @rude_r εφόσον ζηταει συγκεκριμένα πραγματα δεν χρειάζεται να απλώνεις σεντονια με οτι σου ερχετε στο μυαλο, σκεψου τι θες να προτείνεις, δεν φτανει το budget? κοψε κατι και βαλε το τελικο. Έχεις δικιο για αυτο ξανα ποσταρα την σύνθεση, Οπότε το δικό μου σύστημα είναι ένας I5 4690k με την ASUS Z97 Pro Gamer και το σύστημα που έστησα στο γαμπρό μου είναι ένας 4460 με την Gigabyte Socket 1150 GA-H97-HD3 GLan Audio Raid και δουλεύουν άψογα. Είχες κανενα προβλημα με την δικη σου συνθεση; Εκανες overclock; Πως σου φαινετε η Gamer pro σαν μητρική; Σε καποια benchmark η σειρα pro νομιζω οτι ελαχιστα ειναι καλυτερη αλλά πιστευω οτι σε real world ειναι το ιδιο. Τελος απο την Η97 οι διαφορες μεταξυ τους νομιζω οτι ειναι καθαρα στις PCI express για quad crossfire και βεβαια η μεγαλυτερη παρεμετροποιηση σε θεματα overclock, Τέλος στο pc μου τα τελευταία χρόνια έχω μόνο Black άντε και ένα Blue σκληρούς. Και ειδικά από τους black είμαι 100% ευχαριστημένος. Εσένα γιατί δεν σου αρέσουν οι Black; Οτι μου εχει πεσει στα χερια WD δεν κρατησε χρονο, με την Black σειρα 8/8 100% failure απο DOA απο slow performance οτι μπορεις να φανταστεις..... ισως να επεσα σε ελατωματικη παρτιδα.... αλλα και παλι η εμπειρια που είχα ηταν δραματικη...... οποτε τους αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι. παντως ακομα δεν μας εχει πει τι παιχνιδια θελει να παιζει....... δεν ξερω πως θα ακουστει..... εχω στησει μηχανακι με τον Α10 7850 Kaveri ,δεν θυμαμε βεβαια αν ειχα βαλει 8 ή 16 GB ram αλλα ΧΩΡΙΣ καρτα γραφικων επαιζε τα παντα. Battlefield 4 se medium settings 40FPS Crysis 3 40 FPS Far cry, Hitman Absolution,,,, Ολα τα επαιζε χωρις lag μια χαρα.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα