Προς το περιεχόμενο

Galaxy Alpha από skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Galaxy alpha απο skroutz κυρίως απο τα kaiser, έχει αγορασει κανείς είτε απο εκεί είτε απο άλλο σκρουτζομαγαζο το εν λόγο κινητό χωρίς όμως όταν ανοίγει να εμφανίζει το λογότυπο απο κάποιον πάροχο cosmote wind T-Mobile κτλ. Θέλω ένα καθαρό. Και μια άλλη ερώτηση αν έχει τέτοιο λογότυπο εγώ που είμαι άσχετος είναι δυνατό να το αφαιρέσω χωρίς λαβή και να βγω εκτός εγγυηησης??

Δημοσ.

συνήθως όταν το κινητό ειναι vodafone (γιατί εγώ μόνο βονταφον έχω δει στο σκρουτζ) αντί για EU ή US γράφει vodafone και τα ανάλογα (π.χ. https://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.htmlτο τρίτο μαγαζί στην σειρά )
Αν έχει λογότυπο μπορεις να το rootάρεις..αλλα χάνεις την εγγύηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Galaxy alpha απο skroutz κυρίως απο τα kaiser, έχει αγορασει κανείς είτε απο εκεί είτε απο άλλο σκρουτζομαγαζο το εν λόγο κινητό χωρίς όμως όταν ανοίγει να εμφανίζει το λογότυπο απο κάποιον πάροχο cosmote wind T-Mobile κτλ. Θέλω ένα καθαρό. Και μια άλλη ερώτηση αν έχει τέτοιο λογότυπο εγώ που είμαι άσχετος είναι δυνατό να το αφαιρέσω χωρίς λαβή και να βγω εκτός εγγυηησης??

τα περισσότερα είναι branded σε κάποιον παροχο,πριν κάνεις την παραγγελία πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα αν είναι branded ή οχι,το δικό μου πριν 1.5 μήνα απο το i-buy ήταν γερμανικό unbraned,root δεν χρειάζεται για να το κάνεις unbranded,απλά περνάς μέσω odin unbranded rom με 99% πιθανότητες να μην χάσεις εγγύηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...