Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω έναν σκληρό από laptop το οποίο πέταξε μπλε οθόνη και αφού τον συνέδεσα στον σταθερό και βεβαιώθηκα για την υγεία του με το HD Sentinel θέλω να ανακτήσω τα αρχεία του για να τον κάνω φορμάτ μετά. Ανοίγω τον "Υπολογιστή μου", κάνω διπλό κλικ στον δίσκο και μου πετάει παράθυρο που λέει ότι πρέπει να τον διαμορφώσω πριν τον χρησιμοποιήσω και μετά ότι παρουσιάστηκε σφάλμα. Βασικά δεν μπορώ να μπω καθόλου στα αρχεία του δίσκου. Τι μπορώ να κάνω?

image.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω έναν σκληρό από laptop το οποίο πέταξε μπλε οθόνη και αφού τον συνέδεσα στον σταθερό και βεβαιώθηκα για την υγεία του με το HD Sentinel θέλω να ανακτήσω τα αρχεία του για να τον κάνω φορμάτ μετά. Ανοίγω τον "Υπολογιστή μου", κάνω διπλό κλικ στον δίσκο και μου πετάει παράθυρο που λέει ότι πρέπει να τον διαμορφώσω πριν τον χρησιμοποιήσω και μετά ότι παρουσιάστηκε σφάλμα. Βασικά δεν μπορώ να μπω καθόλου στα αρχεία του δίσκου. Τι μπορώ να κάνω?

image.png

Από το στιγμιότυπο οθόνης, που επισύναψες, αν καταλαβαίνω καλά, φαίνεται το Hard Disk Sentinel να μην αναγνωρίζει το δίσκο Ε. Πώς βεβαιώθηκες για την υγεία του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...