tsironick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Γειά σας! Με ενδιαφέρει να δημιουργήσω βίντεο mp4 ή mkv με διπλό ήχο (με επιλογή) καθώς και επιλογή υποτιτλων. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα όπου να μπορώ να το κάνω; Για τον ήχο θα ήθελα να μπορώ να κάνω και συγχρονισμό πάνω στην εικόνα. Δοκίμασα με το Final Cut Pro X, αλλά μάλλον δεν έχει αυτές τις επιλογές. Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Για να μπορείς να έχει επιλογές θα πρέπει να φτιάξεις παραπάνω από ένα αρχείο . Αυτό, έχω την εντύπωση ότι σε mp4 ή mkv δεν υπάρχει και είναι λογικό . Αν ανοίξεις ένα DVD να δεις τα αρχεία μέσα θα καταλάβεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsironick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Για να μπορείς να έχει επιλογές θα πρέπει να φτιάξεις παραπάνω από ένα αρχείο . Αυτό, έχω την εντύπωση ότι σε mp4 ή mkv δεν υπάρχει και είναι λογικό . Αν ανοίξεις ένα DVD να δεις τα αρχεία μέσα θα καταλάβεις . Έχω κάποια mkv και mp4 που έχουν ελληνικό και αγγλικό ήχο με επιλογή από το μενού. Πιο πολύ το θέλω για να προσαρμόσω σε καλή ποιότητα εικόνας τον ελληνικό ήχο από κινούμενα σχέδια της συλλογής μου, έχοντας παράλληλα την επιλογή να ακούγεται και ο πρωτότυπος ή κάποια δεύτερη ελληνική μεταγλώττιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 σε ένα αρχείο ή μεσα στον φάκελο έχει δυο αρχεία τυπου srt ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsironick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 σε ένα αρχείο ή μεσα στον φάκελο έχει δυο αρχεία τυπου srt ? Σε ένα αρχείο. Έχω πετύχει και αρχείο με 8 υπότιτλους ενσωματομένους. Σίγουρα γίνεται απλά δεν ξέρω τον τρόπο σε Mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τρέξε το mkvtoolnix,δεν υπάρχει επίσημη έκδοση για mac,αλλά μπορείς να δοκιμάσεις της μη-επίσημες που έχουν,ή να τρέξεις της έκδοση για unix/windows μέσου vm/bootstrap/wine. https://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html#macosx Τρέχοντας το mmg.exe μπορείς να προσθέσεις όσες ροές ήχου και υποτίτλων θες,και στης ρυθμίσεις έχει και επιλογές για τον συγχρονισμό του ήχου. Πατάς στην ροή ήχου πας στην καρτέλα foramt specific options και βάζεις όσο delay χρειάζεται,ένας εύκολος τρόπος για να βρεις το delay είναι να παίξεις την ταινία μέσα από το smplayer πατώντας το + ή το - συγχρονίζει τον ήχο και δείχνει και στην κάτω μπάρα πόσα ms καθυστέρηση έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsironick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τρέξε το mkvtoolnix,δεν υπάρχει επίσημη έκδοση για mac,αλλά μπορείς να δοκιμάσεις της μη-επίσημες που έχουν,ή να τρέξεις της έκδοση για unix/windows μέσου vm/bootstrap/wine. https://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html#macosx Τρέχοντας το mmg.exe μπορείς να προσθέσεις όσες ροές ήχου και υποτίτλων θες,και στης ρυθμίσεις έχει και επιλογές για τον συγχρονισμό του ήχου. Πατάς στην ροή ήχου πας στην καρτέλα foramt specific options και βάζεις όσο delay χρειάζεται,ένας εύκολος τρόπος για να βρεις το delay είναι να παίξεις την ταινία μέσα από το smplayer πατώντας το + ή το - συγχρονίζει τον ήχο και δείχνει και στην κάτω μπάρα πόσα ms καθυστέρηση έχει. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Για ενσωμάτωση πολλαπλών stream ήχου και υποτίτλων σε αρχεία MP4 σε Mac υπάρχει το δωρεάν subler. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsironick Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Για ενσωμάτωση πολλαπλών stream ήχου και υποτίτλων σε αρχεία MP4 σε Mac υπάρχει το δωρεάν subler. Σε ευχαριστώ και εσένα πάρα πολύ! Το βράδυ που θα έχω πιο πολύ χρόνο θα δοκιμάσω και τα 2 να δω πιο με βολεύει καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα