alex_kwn10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται να βαλω ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες που εχω περασει στο κινητο μου. Το κινητο ειναι android εχω κατεβασει το bs player αλλα δεν μου βρισκει υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη να κατεβασω ή καποιος αλλος τροπος να βαλω υποτιτλους? Ευχαριστω Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2015 από alex_kwn10
aligato1000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Προφανως πρεπει να τους ανοιξεις με φακελο και να τους "συρεις μεσα" την ωρα που παιζουν.Παρενθεση η ταινια και ο υποτιτλος θα πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα αλλα για να μην μπερδευεσαι κατεβασε το MX Player
alex_kwn10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 απο που μπορω να κατεβασω μονο τους υποτιτλους ετσι ωστε να τους ''συρω'' μεσα στην ταινια?
maddoctor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 απο που μπορω να κατεβασω μονο τους υποτιτλους ετσι ωστε να τους ''συρω'' μεσα στην ταινια?Subs4free.com θα βρεις υπότιτλους
alex_kwn10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 παιδια τους βρησκω απο εκει μου ανοιγει ενα αρχειο πρεπει να κανω συμπειεση? ή τι να κανω αν μπορειτε να μου πειτε
maddoctor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 παιδια τους βρησκω απο εκει μου ανοιγει ενα αρχειο πρεπει να κανω συμπειεση? ή τι να κανω αν μπορειτε να μου πειτεΒάζεις το αρχείο srt στον ίδιο φάκελο με την ταινία με ακριβώς το ίδιο όνομα. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αποσυμπιεση θα κανεις οχι συμπιεση. Simple unrar η εφαρμογη σου αν δεν εχεις ηδη καποιον file manager που το υποστηριζει. Unrar και copy paste στον φακελο της ταινιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα