xstreamgamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια.Εβγαλα το pc για να το καθαρισω και τωρα δεν αναβει καθολου.Τιποτα απολυτως εκτος απο το λαμπακι της ποδοχης του Dsl.Τι εχω κανει μεχρι στιγμης.Δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο αλλα τιποτα.Δοκιμασα μονο με mobo cpu και τροφοδοτικο.Δεν εχω αλλες ιδεες αν σκεφτεστε κατι αλλο θα σας ειμαι υποχρεος.Επισης εχω βγαλει και την μπαταρια αλλα τιποτα. Edit:sorry για τους τονους αλλα χρησιμοποιω ταμπλετ ελαχιστα και ειμαι νουμπας
lefrouki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ο υπολογιστης δεν αναβει καθολου καθολου, η αναβει και δεν βλεπεις τιποτα στην οθονη???? :/
xstreamgamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εκτος απο το λαμπακι της υποδοχης dsl στο pc δεν αναβει τιποτα αλλο
Amix Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 εβγαλες τα παντα απο την μητρικη?δλδ τα usb power led κτλ?
xstreamgamer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εβγαλες τα παντα απο την μητρικη?δλδ τα usb power led κτλ? Τα παντα ολα ακομα ακομα εβγαλα στην τελευταια προσπαθεια και τον επεξεργαστη δεν γινεται τιποτα δεν αναβει τιποτα εκτος απο το ledακι του dsl.Δυστυχως μαλλον παω για μητρικη
xstreamgamer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Λοιπον αλανια καταφερα να τον αναψω αλλα δεν εχω εικονα ουτε με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων ουτε με μια nvidia gt 640 που εχω.Δυο ακομα ζητηματα.Μου βγαζει αλαρμ συνεχως οταν αναβω το pc αλλα μονο οταν το αναβω με το power οταν το αναβω με κατσαβιδι στις επαφες οχι.Επισης οταν τοποθετω το βυσμα system fan βραχυκυκλωνει ωστοσο δουλευουν ολοι οι ανεμιστηρες μονο με το βυσμα cpu fan.Αυτα ειναι ολα δεν εχω αλλες ιδεες τι να κανω.
looproll Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Mήπως αν αποσυνδέσεις το 4 ή 8πηνο 12ω του ρευματος του επεφεργαστή ανάβη το pc με τους ανεμιστήρες να γυρίζουν κανονικά??
xstreamgamer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Sorry που αργησα να απαντησω αλλα επεσα με τα μουτρα στην επιλυση του προβληματος.Οταν συνδεω το atx 12volt στην υποδοχη βγαζει συνεχομενο μπιπ.Εχω σαλταρει δυο μερες τωρα.Αν δεν βρω ακρη. παει κατευθειαν για τον τεχνικο.Και να πω οτι εχω ανοιξει πρωτη φορα pc παει στο διαλα μαλλον ειμαι πολυ γκαντεμης
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 βγάλε την μητρική από το κουτί. Βάλε πάνω από το PSU την κεντρική φύσα (20+4 pins) και του επεξεργαστή (4 ή 4+4pins). βάλε μόνο μια Ram και κούμπωσε την καλά. Δώσε έξοδο στην ενσωματωμένη κάρτα και άνοιξε τον (άγγιξε με ένα κατσαβίδι τα δύο pins του power). Αν δεν έχεις εικόνα, κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν ανάβει κανονικά (χωρίς εικόνα προφανώς) χωρίς το 12v στον επεξεργαστή, μπορεί να βραχυκυκλωνει κάτι στην περιοχή των vrm!
xstreamgamer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 σορρυ που άργησα να ενημερώσω problem solved ήταν οι μνήμες.Παρόλο που τις άλλαξα θέση 1.000.000 φορές δεν άνοιγε ώσπου τελικά τις πίεσα με εξαιρετικά μεγάλη δύναμη να κουμπώσουν σε σημείο που να φοβηθώ μην σπάσει η μητρική.Ένα ακόμα μικρό πρόβλημα υπάρχει αλλά δεν φαίνεται προς το παρόν μετά από μία μέρα συνεχόμενης λειτουργία να επηρεάζει το pc.Δεν λειτουργεί η υποδοχή system fun βραχυκυκλώνει ωστόσο όλα τα φανάκια δουλεύουν κανονικά!Εννοείτε ότι το cpu fun δουλεύει κανονικά.Ακόμα και στο sim city 5 με τέρμα όλα τα γραφικά ενώ παλιότερα μου πέταγε μπλε οθόνη τώρα δουλεύει νορμάλ.Αν μπορέσω να το διορθώσω και αυτό όλα καλά.Επίσης η πάστα του επεξεργαστή έχει ξεραθεί αλλά όλες οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές και τις παρακολουθώ όχι μόνο από software αλλά και από το BIOS.Τεσπα επειδή είμαι σε χωριό στη πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω Λάρισα θα αγοράσω θερμοαγώγιμη πάστα.Ευχαριστώ όλους σας που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα