Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εβγαλα το pc για να το καθαρισω και τωρα δεν αναβει καθολου.Τιποτα απολυτως εκτος απο το λαμπακι της ποδοχης του Dsl.Τι εχω κανει μεχρι στιγμης.Δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο αλλα τιποτα.Δοκιμασα μονο με mobo cpu και τροφοδοτικο.Δεν εχω αλλες ιδεες αν σκεφτεστε κατι αλλο θα σας ειμαι υποχρεος.Επισης εχω βγαλει και την μπαταρια αλλα τιποτα.

Edit:sorry για τους τονους αλλα χρησιμοποιω ταμπλετ ελαχιστα και ειμαι νουμπας

Δημοσ.

είπες ότι ανάβει το φως στο θύρα του LAN (εκτός κ αν εννοείς του ρούτερ σου γιατί θα γελάω). αν είναι έτσι σημαίνει ότι πάει ρεύμα στη μητρική. Πιθανών όπως πολλοί, μπορεί να έχεις μπερδέψει τα λεπτά καλωδιάκια που πάνε στο μπροστινό μέρος του Η/Υ και να τα έβαλες λάθος. Τσέκαρε τις ενδείξεις που έχουν πάνω και να τα συνδέσεις σωστά. πχ το HDD LED είναι το φωτάκι του δίσκου που αναβοσβήνει, PWR SW είναι το κουμπί που ανοίγει ο H/Y. (ελπίζω να τα ξέρεις αυτά). Δες το και πες μας τι έγινε.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εβγαλα το pc για να το καθαρισω και τωρα δεν αναβει καθολου.Τιποτα απολυτως εκτος απο το λαμπακι της ποδοχης του Dsl.Τι εχω κανει μεχρι στιγμης.Δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο αλλα τιποτα.Δοκιμασα μονο με mobo cpu και τροφοδοτικο.Δεν εχω αλλες ιδεες αν σκεφτεστε κατι αλλο θα σας ειμαι υποχρεος.Επισης εχω βγαλει και την μπαταρια αλλα τιποτα.

Edit:sorry για τους τονους αλλα χρησιμοποιω ταμπλετ ελαχιστα και ειμαι νουμπας

Aν το τροφοδοτικο σου εχει σκασμενους πυκνωτες στο εσωτερικο του,εσυ το καθαρισες,πραγμα που σημαινει οτι το ειχες αρκετη ωρα εκτος πριζας και οι πυκνωτες που χαζοδουλευαν σου εδειξαν το προβλημα τους.

Αν εχεις ευκαιρια,δοκιμασε ενα τροφοδοτικο ενος φιλου ,και αν αναψει αγοραζεις ενα καινουργιο.

Απαραιτητη προυποθεση να γινει ελεγχος και στο motherboard για καταπονημενους πυκνωτες,πολλες φορες προβλημα στο τροφοδοτικο μεταφερεται και στο motherboard. 

Δημοσ.

Aν το τροφοδοτικο σου εχει σκασμενους πυκνωτες στο εσωτερικο του,εσυ το καθαρισες,πραγμα που σημαινει οτι το ειχες αρκετη ωρα εκτος πριζας και οι πυκνωτες που χαζοδουλευαν σου εδειξαν το προβλημα τους.

Αν εχεις ευκαιρια,δοκιμασε ενα τροφοδοτικο ενος φιλου ,και αν αναψει αγοραζεις ενα καινουργιο.

Απαραιτητη προυποθεση να γινει ελεγχος και στο motherboard για καταπονημενους πυκνωτες,πολλες φορες προβλημα στο τροφοδοτικο μεταφερεται και στο motherboard. 

Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε.Είχαν ανοίξει δύο ίδια θέματα ταυτόχρονα καθώς μου έκανε κόλπα το tabletστην δημοσίευση τους συν το γεγονός ότι είμαι noubas στον χειρισμό του.Στο άλλο θέμα έχω δώσει ακριβής πληροφορίες για το τι συνέβη και ευχαριστώ και εδώ όπως και στο άλλο όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις τους.Κάποιος mode αν θέλει ας κλειδώσει και τα δύο.Και πάλι ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...