Banero Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Πριν μια εβδομάδα περίπου πήρα το Lg G2 και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Η μνήμη ram που μου δείχνει πως είναι ελεύθερη στο κινητό κυμαίνεται μεταξύ των 400-700mb, ποσοστό πολύ μικρό πιστεύω για ένα κινητό με 2gb ram. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;Το κινητό το πλήρωσα ακριβά και δεν θέλω να μου βγει προβληματικό.Επίσης και κάτι σχετικά με το douple tap που κλειδώνει και ξεκλειδώνει, πιάνει μόνο στο κλείδωμα. Όταν το κινητό είναι με κλειστή την οθόνη δεν λειτουργεί, ανοιγεί μόνο με το knock code.Ευχαριστώ
Nistisimos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς πιάνει μόνο στο κλείδωμα; Αν πιάνει σημαίνει πως λειτουργεί το σύστημα, μήπως κάνεις κάτι λάθος; Αν όντως έχεις πρόβλημα βέβαια σε καλύπτει η εγγύηση.
kosegdit Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πρόβλημα με την Ram δεν έχεις, φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και τι έχεις φορτωμένο και τρέχει στο background. Πάντως σε φυσιολογικά επίπεδα κυμαίνεται. Τώρα για το knock on, δες αν κάνεις κάτι λάθος, γιατί για να πιάνει το knock code σημαίνει πως τα χτυπήματα στην οθόνη αναγνωρίζονται κανονικά. Ελπίζω στο screen lock να μην έχεις επιλεγμένο το knock code και να προσπαθείς να το ανοίξεις με knock on, γιατί προφανώς και κάτι τέτοιο δε γίνεται. Αν έχεις επιλεγμένο το knock code, τότε περιμένει να δει knock code και οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό χτυπημάτων, τον λαμβάνει ως λάθος είσοδο.
Sakel27 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 To g2 Δεν έχει knock code,το δικό μου τουλάχιστον
Sakel27 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Περίεργα πράγματα. Έψαξα στο internet Και όντως έχει άλλα το δικό μου γιατί δεν έχει;
Nistisimos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ρυθμίσεις - Προβολή - Κλείδωμα οθόνης - Διαλέξτε κλείδωμα οθόνης Βάζεις το μοτίβο που έχεις ορίσει και σου εμφανίζει την επιλογή
Sakel27 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 <p>Μήπως είσαι root;</p> Όχι. [ATTACH]910034[/ATTACH] Και Έχω και την τελευταία έκδοση.
leo06 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Όχι. : [ATTACH]910034[/ATTACH] Και Έχω και την τελευταία έκδοση. έχεις μείνει αρκετά updates πίσω,η τελευταία έκδοση είναι 20f εσύ έχεις την 20b,20h είναι η τελευταία open europe όπως και η τελευταία open greece
ougxar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 νομιζω σε καποιες εκδοσεις firmware δεν υπαρχει το knock code,για τη ραμ δεν υπαρχει θεμα,το κινητο σου ειναι μια χαρα
Sakel27 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 έχεις μείνει αρκετά updates πίσω,η τελευταία έκδοση είναι 20f εσύ έχεις την 20b,20h είναι η τελευταία open europe όπως και η τελευταία open greeceΌταν κάνω έλεγχο για αναβάθμισεις λέει ότι τρέχω την πιο καινούρια. Τι παίζει ;
leo06 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Όταν κάνω έλεγχο για αναβάθμισεις λέει ότι τρέχω την πιο καινούρια. Τι παίζει ; κατέβασε το lg pc suite και δοκίμασε απο το pc,ελληνικό είναι? 1
Sakel27 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 κατέβασε το lg pc suite και δοκίμασε απο το pc,ελληνικό είναι?Από Σκρουτζ το είχα πάρει. Ιταλικό πρέπει να είναι γιατί στην αρχή όλα ήταν στα ιταλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα