xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Και εμενα μου εμφανιζε κατι τετοιο σε εναν ssd ενος λαπτοπ. Τελικα του περασα τον driver/firmware παιζει να ηταν, και τσουπ ..100%
conkal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 αν ειναι κανονικος σκληρος HDD παρε backup αν μπορεις και στην ανακυκλωση συσκευων. Αν ειναι ssd μπορει να μην τον βλεπει σωστα.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν είναι ανάγκη να τον πετάξεις,μπορείς να αποθηκεύεις αρχεία μέσα σε αυτόν γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τα χάσεις για αυτό καλύτερα backup ότι χρήσιμο έχεις μέσα του. Υ.Γ έχω και εγώ έναν με 0% υγεία και δουλεύει κανονικά εδώ και κανένα πεντάμηνο.
SPANK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Γενικά με τον δίσκο έχεις πρόβληματα ή απλα το hdsentinel τον δείχνει ετσι ? , μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και με το διαγνωστικό του κατασκευαστή να δείς τι θα σου βγάλει
pakis1979 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 δεν πρεπει να ειχε πιασει καλα στην θεση του με αποτελεσμα να μου εμφανιζει αυτο . Δηλαδη πριν κανω την τραμπα ειχε τσεκαριστει κ ηταν οκ επειτα που το εβαλα σε αλλο λαπτοπ δεν ειχε κατσει απο τι καταλαβα σωστα (πρεπει να κουνηθηκε) . Τωρα θα ψαξω για αλλο διαγνωστικο οπως λετε ,δειτε κ την φωτο κ πειτε μου .
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μην φεύγετε εκτός θέματος για οτιδήποτε θέλουμε ανοίγουμε αναφορά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα