Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να το αρχισω ξανα. ( To GT δε το εχω δει καθολου, ουτε τις ταινιες ). Απλα δε θελω καθολου fillers. Ξερω για το Z υπαρχει το Dragonball Kai. Τι γινεται ομως με το απλο Dragonball; Διαβαζω κατι για blue/orange bricks και dragonbox, αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι ολα αυτα.

Επισης αν υπαρχει καπου λιστα με την χρονολογικη σειρα για τις ταινιες για το dragonball Z. Διαβαζω οτι οι ταινιες για το απλο Dragonball ειναι οπως να'ναι οποτε θα τις δω ολες μαζι.

Δημοσ.

Ορίστε μια λίστα που βρήκα για τις ταινίες του Z.

Dragonball Z Dead Zone - Around the start of DragonBall Z.  

World's Strongest - Along side the end of Saiyan Saga. After Goku gets back from King KaI.  

Tree of Might - Same as above. (but everyone is stronger then they should be at that time. Like they are on Namek, but Goku isn't an Super Saiyan yet)  

Lord Slug - Same as above.  

Cooler's Revenge - After Frieza Saga.  

Return of Cooler - Along side the Android Saga. Before the Cell Saga.  

Super Android 13 - Same as above.  

Broly: Legendary Super Saiyan - During the Cell Saga.  

Bojack Unbound - After the Cell Saga.  

Broly: The Second Coming - Along side the Majin Buu Saga.  

Bio-Broly - Same as above. After the World Martial Arts Tournament ended.  

Fusion Reborn - After Goku beats Kid Buu.  

Wrath of the Dragon: - Same as above.  

Special 01: Bardock Father Of Goku - The Story play's before Dragoball begins but it's recommended to watch it after the Frieza Saga.  

Special 02: The History Of Trunks - Best to watch this after the Android Saga.  

Special 03: The Plan to Eradicate the Super Saiyans - Best to watch this after the Cell saga.  

Special 04: Yo! Son Goku and His Friends Return!! - Best to watch this after Dragonball Z.

Δημοσ.

To kai ακομα συνεχιζεται; Καλυτερα ειναι στα ιαπωνικα ή στα αγγλικα ο ηχος;

Δημοσ.

To Fusion Reborn ειναι απο τις καλυτερες DBZ ταινιες.

δεν εχω δει ακομη το τελευταιο SSJ God, αλλα λενε πως ειναι μαπα.

Δημοσ.

1) To Fusion Reborn ειναι απο τις καλυτερες DBZ ταινιες.

2) δεν εχω δει ακομη το τελευταιο SSJ God, αλλα λενε πως ειναι μαπα.

Για το 1) συμφωνώ, αλλά για το 2) έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο, ότι είναι πάρα πολύ καλή ταινία, αν και δεν την έχω δει ούτε εγώ ακόμα.

Δημοσ.

Παντως αρκετοι λενε οτι το original dragonball z ειναι κλασεις ανωτερο απο το z. Δε ξερω.. Το θεμα ειναι οτι τα εχω ξαναδει, απλα θελω να τα θυμηθω παλι. Βεβαια σκεφτομαι να το ξεκινησω με την κοπελα μου, η οποια δεν εχει ιδεα.

Δημοσ.

Παντως αρκετοι λενε οτι το original dragonball z ειναι κλασεις ανωτερο απο το z. Δε ξερω.. Το θεμα ειναι οτι τα εχω ξαναδει, απλα θελω να τα θυμηθω παλι. Βεβαια σκεφτομαι να το ξεκινησω με την κοπελα μου, η οποια δεν εχει ιδεα.

Η αρχική σειρά (Dragonball σκέτο, χωρίς το Z) είναι πιο πολύ παιδικό καρτούν, ενώ η σειρά Dragonball Z είναι κατά κύριο λόγο adult cartoon με την έννοια ότι έχει πάρα πολλή βία και διάφορα άλλα που δεν συνηθίζονται να βλέπονται στα παιδικά κινούμενα σχέδια.

Εμένα προσωπικά μου άρεσαν και οι δύο σειρές, αλλά όπως και να το κάνουμε η Z είναι που έχει μείνει στο μυαλό όλων μας ως το κλασσικό storyline.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μαλλον ηρθε η ωρα να ξεκινησω. Το θεμα ειναι οτι δε βρισκω ελληνικους υποτιτλους! Και ακομα και να τους βρω δε ξερω σε ποια εκδοση θα ειναι χρονισμενοι..

Υπαρχει καποιο site που να εχει τα παντα; Για Dragonball και Dragonball Z ενδιαφερομαι.

Και τελικα αξιζει το Kai; Εχουν βγει ολα τα επεισοδια, 159 ειναι. Τι να προτιμησω;

Δημοσ.

Γιατι όλες οι απαντήσεις που δίνετε είναι εκτός θέματος; Μίλησα καθόλου για απόψεις σχετικά με τις καινούργιες ταινίες; Επίτηδες το κάνετε;

Δημοσ.

Μαλλον θα τα ξαναδω ολα απο την αρχη. Δε βγαζω ακρη με τα fillers.

Βγηκε και το Dragonball Super που συνεχιζει μετα το Z.

Δημοσ.

Να προτιμήσεις το Kai.

Έχει νέο dub (πιο κοντά στους "κανονικούς" διαλόγους) και λείπουν τα περισσότερα φίλερ.

Το Buu Arc τέλειωσε πριν λίγους μήνες οπότε θα το βρεις μόνο στα Ιαπωνικά. Οπότε αν προτιμάς να το βλέπεις μόνο στα αγγλικά δες το Kai μέχρι το επεισόδιο 97 και συνεχίζεις με το 200 του Ζ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...