Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι το facebook πιανει 150mb ram και τρεχει συνεχεια στο παρασκηνιο και τρωει πολυ μπαταρια ... εχει κανεις την lite εκδοση εχει διαφορα?

Δημοσ.

Κατέβασε την απο Link.png Site: εδώ

Την έβαλα σε τρία κινητά φίλων και μου την ζητάνε κι άλλοι. Για να δεις τις ειδοποιήσεις θα πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή.

Στα συν, πηγαίνει σφαίρα. 

Δημοσ.

και εγώ τη χρησιμοποιώ κανένα μήνα τώρα (ταυτόχρονα χρησιμοποιώ και την κανονική στο Xperia Z3C), εντάξει δεν τρελαίνομαι από το scrolling, την ποιότητα φωτό, το ότι πρέπει να πατήσεις τα comments για να τα διαβάσεις (νομίζω έτσι ήταν και στην αρχή;;) αλλά για το πόση ραμ σου σώζει και από πόσα unsolicited posts, δεν στο συζητώ.

Εγώ την εβαλα γιατί η κανονική μετά από κάποιο update πήρε κάποια system privileges και το δωρεάν greenify δεν μπορεί πλέον να την απενεργοποιήσει, οπότε με την lite έχεις και ουσιαστικό battery saving. Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν από που να την κατεβάσω για να μην έχει μέσα τίποτα περίεργο, οπότε έκανα search στο xda και την κατέβασα από εκεί.

• Moderators
Δημοσ.

Κατέβασε την απο Link.png Site: εδώ

Την έβαλα σε τρία κινητά φίλων και μου την ζητάνε κι άλλοι. Για να δεις τις ειδοποιήσεις θα πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή.

Στα συν, πηγαίνει σφαίρα. 

Oντως? Ειχα κατεβασει την πρωτη πρωτη εκδοση καποια στιγμη και τα notifications ερχονταν κανονικα.

Δημοσ.

Oντως? Ειχα κατεβασει την πρωτη πρωτη εκδοση καποια στιγμη και τα notifications ερχονταν κανονικα.

Σε αυτή την έκδοση τουλάχιστον δεν έρχονται notifications στην μπάρα ειδοποιήσεων. Εγώ δεν έχω facebook, αλλά το είδα με τα μάτια μου όταν το εγκατέστησα στους φίλους και παίξαμε λίγο με την εφαρμογή για να την δούμε.

Επίσης, αφού την χρησιμοποίησαν για λίγες μέρες, μου δήλωσαν αυτό το στοιχείο σαν μείον της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...