Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Xiaomi mi3 για τα καλά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του. Η πιο χαμηλή τιμή που το έχω βρει είναι http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-64gb-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri9614.htm?setCurrencyId=33#,αλλά φοβάμαι τη μεταφορά από Κίνα. Τι παίζει με φόρους-δασμούς και τέτοια.... Βεβαίως θα εκτιμούσα και κάποια καλή εναλλακτική. :-)  

Δημοσ.

Αυτό το κινητό έχω, από το Meri το είχα αγοράσει...δυστυχώς γιατί με κορόιδεψαν τότε λιγάκι και μου φάγανε κάποια λεφτά, ενώ ήξεραν ότι υπήρχε θέμα, τους το είχα πει στο myphone, το αναγνώρισαν, αλλά ως εκεί.

Το κινητό είναι πολύ καλό και πολύ δυνατό. Μάλιστα πρόσφατα είδα ότι εκτός όλων των άλλων, τραβάει βίντεο και 4Κ! Το έχω από τον μάιο και δεν το έχω μετανοιώσει. Η Xiaomi είναι αξιόπιστη εταιρεία, οπότε δεν έχεις θέμα. Εγώ πχ που κλείνω σχεδόν ένα χρόνο μαζί του, σαν μοναδικό αντικαταστάτη σκέφτομαι το Xiaomi Mi Note.

Όσο για την ερώτηση, αγορές από Κίνα τις κάνουμε με απλό ταχυδρομείο, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να περάσουν τελωνείο. Αλλιώς η τιμή είναι τελική και την κοιτάμε πάντα σε δολάριο, όπως ΠΑΝΤΑ κάνουμε τις αγορές μας μέσω paypal.

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω τόσο καλά νομίζω ότι τα πιο αξιοπιστα μαγαζιά για αγορές από κίνα είναι το to2c και το vickmall. Ίσως κάνω και λάθος.

Πάντως αρκετοί γνωστοι μου πήραν απο to2c χωρίς πρόβλημα. Περιμένω και εγώ κινητό απο κει τώρα!

Δημοσ.

Αξιόπιστα μαγαζιά 100% δεν υπάρχουν. Όλα τα μαγαζιά κάποια στιγμή μπορεί να σου κάνουν κάποια στραβή, κατά λάθος ή εξ επίτηδες. Αυτά που γενικώς θεωρούνται πιο ασφαλή αυτή την στιγμή είναι vickmall, reportspam και to2c. Από το πρώτο και το τρίτο δεν έχει τύχει να κάνω αγορές. Από το δεύτερο, μέχρι στιγμής, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Επίσης καλό είναι να μιλάμε πρώτα με το μαγαζί. Μου είχε τύχει με το gearbest, να αγοράσω κάτι φθηνό που φαινόταν στο site σε stock, όταν μετά από μερικές ημέρες δεν είδα κίνηση, τους έπιασα 2-3 φορές με email/ticket/στο θέμα τους στο Myphone και παραδέχτηκαν ότι δεν το είχαν σε stock και δεν είχαν ενημερώσει την σελίδα τους, αλλά ούτε και εμένα. Φυσικά ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και μου τα έβαλαν μετά από 1-2 ημέρες. Επίσης βασικό οι αγορές να γίνονται μέσω paypal, γιατί αλλιώς είναι δύσκολο σε περίπτωση προβλήματος να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα χάσουμε τα λεφτά μας, ενώ με το paypal, προστατευόμαστε για 180 ημέρες!

Δημοσ.

Ποσο καιρο κανει να ερθει η παραγγελια απο reportspam περιπου παιδες;

Απ' όλα τα μαγαζιά κάνει 20-30 ημέρες, ανάλογα με το εάν υπάρχει κάποια γιορτή ή όχι. Βέβαια έχει τύχει να μου έρθει σε 8 ημέρες ο ρούτερ συγκεκριμένα, που είχα παραγγείλει από το reportspam, αλλά όλες οι άλλες μου αογρές κάνανε κανά 20ήμερο τουλάχιστον να έρθουν.

Δημοσ.

Από ευρωπαικό stock έρχονται πιο γρήγορα από ό,τι έχω καταλάβει. Βέβαια,δεν ξέρω αν έρχονται ρουταρισμένα. Περιμένω απάντηση από το κατάστημα.

Δημοσ.

Από ευρωπαικό stock έρχονται πιο γρήγορα από ό,τι έχω καταλάβει. Βέβαια,δεν ξέρω αν έρχονται ρουταρισμένα. Περιμένω απάντηση από το κατάστημα.

Δεν σε ενδιαφέρει. Όταν έρθει βάζεις την ελληνική και είσαι root.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...