Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;

Το note ξεχωρίζει για τα καλούδια που έχει και τις λειτουργίες με το πενάκι.

Αν του φλασάρεις Windows θα έχεις απλά ένα Windows phone κινητό με άχρηστο πενάκι

Με τα 10αρια δεν θα εχει τετοιο προβλημα.....

Πρόσφατα αγόρασα για δώρο σε μια φίλη λόγω της λογικής τιμής του ένα lumia 530dual.  

Εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον και εξαιρετικό για τα λεφτά του. Δεν σας κρύβω ότι το τηλέφωνο μου άρεσε πάρα πολύ

και το περιβάλλον, ξαναλέω, εξαιρετικό !!

Στην συνέχεια μπαίνω στον πειρασμό να βάλω τον εαυτό μου στην θέση του κατόχου του και να αναρωτηθώ τι εφαρμογές χρειάζομαι.

Έχουμε και λέμε ... την εφαρμογή της vodafone (η wind η cosmote) χμμμ δεν υπάρχει.

Δεν πειράζει όμως ... την εφαρμογή της Τράπεζας. Πειραιώς στην προκειμένη. Ούτε αυτή υπάρχει για windows phone.

Για να μην σας κουράζω ούτε το ένα ούτε άλλο ούτε το ποιο πέρα ...

Αυτό που θέλω να πω ότι στο τέλος κατέληξα στο, σαφώς πολύ καλύτερο σαν τηλέφωνο, moto g μου. 

Το πρόβλημα μου όμως δεν ήταν η συσκευή. Ήμουν διατεθειμένος να συμβιβαστώ με το hardware. Άλλωστε είναι ομορφούλη το τηλέφωνο και πολύ καλή η χρήση των 2 sim. Σαφώς η ms με την κίνηση της αυτή θα το βελτιώσει και αυτό το θέμα και θα το γνωρίσει ο κόσμος το λειτουργικό της σε περισσότερες συσκευές. Μετά όμως ; Ποιος θα καθήσει χωρίς εφαρμογές ;

Ποιος έχει τις απαραίτητες γνώσεις να φλασάρει και του αρκεί απλά το fb και το viber σε ένα λειτουργικό ; 

Νομίζω πως η Microsoft κινείται σε λάθος δρόμο. Πρέπει να κάνει κάτι άμεσα να βελτιωθούν σε εφαρμογές τα windows phone.

Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα ... 

Και αυτος ειναι ο λογος οτι τα 10αρια θα ανοιξουν αρκετα το market... Δεν θα υπαρχουν προβληματα με διαφορες εφαρμογες οπως και ο dev θα εχει καλυτερα εργαλεια να δουλεψει.

Αυτά που λες θα είχαν νόημα αν ο κόσμος αγόραζε συσκευές smartphones χωρίς λειτουργικό,

όπως αγοράζει χωρίς λειτουργικό υπολογιστές 'free dos' .

Καλώς ή κακώς όμως, ο κόσμος έχει ανάγκη να αγοράζει smartphones με προεγκατεστημένο λειτουργικό.

Και επίσης καλώς ή κακώς ειδικά στο δυτικό κόσμο οι επώνυμοι κατασκευαστές επιλέγουν να λανσάρουν smartphones με Google Android και Google services,

γιατί έτσι πουλάνε καλύτερα στην αγορά.

Όσο λοιπόν αυτό συμβαίνει τώρα και στιο μέλλον,

η Google θα υπογράφει συμφωνίες με τους κατασκευαστές και θα επιβάλλει όρους στις συμφωνίες.

Οι όροι αυτοί θα αφορούν τα παντα και δεν θα έχουν ταβάνι, έχουν ήδη βγει στην επιφάνεια ανάλογες περιπτώσεις επιβολής όρων της Google στα συμβόλαια των ΟΕΜ.

Έδωσα ένα παράδειγμα παραπάνω,

με το πρόσφατο νέο που αφορούσε την απάιτηση της Google για έναν ελάχιστο αριθμό προεγκατηστημένων Google apps.

Δεν διαφωνω σε κατι..... Για να δουμε τωρα ομως....

Δημοσ.

Plot Twist : Θα είναι σε μορφή ιού και οποιος τον τσιμπάει θα βλεπει την Android  συσκευη του να μετατρεπεται σε WP αργα και βασανιστηκά

• Like 3
Δημοσ.

Η σκέψη είναι καλή. Ένα "παλιό" Android με 512 μνήμη και 4 GB RAM που είναι κολλημένο στο Gingerbread (για πέταμα) ή στο JB (και σέρνεται), θα μπορέσει να "ξαναζωντανέψει" με WP10 για 2η συσκευή. Το πρόβλημα είναι με τους κατασκευαστές hardware, που δεν πρόκειται να βγάλουν πια συσκευές WP. Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τη Microsoft, τώρα μπορεί να βγάζει τις δικές της συσκευές...

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα για δώρο σε μια φίλη λόγω της λογικής τιμής του ένα lumia 530dual.  

Εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον και εξαιρετικό για τα λεφτά του. Δεν σας κρύβω ότι το τηλέφωνο μου άρεσε πάρα πολύ

και το περιβάλλον, ξαναλέω, εξαιρετικό !!

Στην συνέχεια μπαίνω στον πειρασμό να βάλω τον εαυτό μου στην θέση του κατόχου του και να αναρωτηθώ τι εφαρμογές χρειάζομαι.

Έχουμε και λέμε ... την εφαρμογή της vodafone (η wind η cosmote) χμμμ δεν υπάρχει.

Δεν πειράζει όμως ... την εφαρμογή της Τράπεζας. Πειραιώς στην προκειμένη. Ούτε αυτή υπάρχει για windows phone.

Για να μην σας κουράζω ούτε το ένα ούτε άλλο ούτε το ποιο πέρα ...

Αυτό που θέλω να πω ότι στο τέλος κατέληξα στο, σαφώς πολύ καλύτερο σαν τηλέφωνο, moto g μου. 

Το πρόβλημα μου όμως δεν ήταν η συσκευή. Ήμουν διατεθειμένος να συμβιβαστώ με το hardware. Άλλωστε είναι ομορφούλη το τηλέφωνο και πολύ καλή η χρήση των 2 sim. Σαφώς η ms με την κίνηση της αυτή θα το βελτιώσει και αυτό το θέμα και θα το γνωρίσει ο κόσμος το λειτουργικό της σε περισσότερες συσκευές. Μετά όμως ; Ποιος θα καθήσει χωρίς εφαρμογές ;

Ποιος έχει τις απαραίτητες γνώσεις να φλασάρει και του αρκεί απλά το fb και το viber σε ένα λειτουργικό ; 

Νομίζω πως η Microsoft κινείται σε λάθος δρόμο. Πρέπει να κάνει κάτι άμεσα να βελτιωθούν σε εφαρμογές τα windows phone.

Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα ... 

Ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. Αυτη τη στιγμη η Ms δεν εχει αρκετα ευρυ κοινο, αρα και οι developers δεν ασχολουνται με το να κανουν εφαρμογες για windows οσο ασχολουνται να κανουν εφαρμογες για android. Με αυτη την κινηση λοιπον της MS μπορει να αυξησει κατα πολυ τον κοσμο της (χωρις η ιδια να καθεται να κατασκευαζει τηλεφωνα και να προσπαθει να τα πουλησει), οποτε και οι καθε λογης developers θα αρχισουν να καλοβλεπουν το app store της MS και να φτιαχνουν εφαρμογες και για αυτο.

Δημοσ.

κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει λογισμικο τηλεφωνου που μπορει να συγριθει με τα lolipop συμφωνει κανεις?

Δημοσ.

κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει λογισμικο τηλεφωνου που μπορει να συγριθει με τα lolipop συμφωνει κανεις?

Μπααααα.Τουλάχιστον μανίσιο σε Nexus 4. :-)

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δω το άθλιο Xpiera Psofa των 512 κουρασμένων Mb RAM μου να πάρει επιτέλους ένα αξιόλογο OS;

Υπέροχο σαν σκέψη. :-D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτα ειναι ,αιντε κ εχω ενα asus padfone που απλα την παλευει με το android κ δεν μιλαω για κανενα κινητο της φουτσας

αν το κανουν του χω βαλει windows phone 10 την ιδια στιγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...