Hal9000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Η OnePlus, κατασκευάστρια εταιρεία ενός από τα πιο δημοφιλή android smartphone της χρονιάς που μας πέρασε, του OnePlus One, επιβεβαίωσε ότι η νέα έκδοση του Android 5.0 Lollipop για το συγκεκριμένο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου ή νωρίτερα.Μέχρι σήμερα, το OnePlus One στηρίζεται στη διανομή CyanogenMod, με την τελευταία έκδοση CM 12S, να αναμένεται και αυτή προς το τέλος του μήνα, μέσω OTA. Διάφορα προβλήματα νομικής φύσεως όμως που προέκυψαν με τη Cyanogen και τη Micromax στην Ινδία, είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέας ROM με την ονομασία OxygenOS από την ίδια την OnePlus, και η οποία θα είναι αυτή τελικά που θα φέρει το Android 5.0 Lollippop στο OnePlus One. Η εταιρεία αναφέρει ότι η αναβάθμιση καθυστέρησε εξαιτίας προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την πιστοποίηση του λειτουργικού συστήματος αλλά και προβλημάτων με τη λειτουργία της κάμερας, δύο θέματα τα οποία όμως έχουν λυθεί. Αναφέροντας τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του OxygenOS αλλά και του CM 12S, η OnePlus νοιώθει τόσο σίγουρη ότι δεν θα προχωρήσει σε νέα αναβολή των αναβαθμίσεων, έτσι ώστε να δίνει την υπόσχεση ότι αν αυτές οι ημερομηνίες δε τηρηθούν, θα προχωρήσει σε διαγωνισμό 5 συσκευών OnePlus One στους φίλους της εταιρείας. Site: OnePlus Forums
toxotis70 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 άντε να δούμε.... 1 χρόνο έχει βγει το Lollipop κι εμείς ακόμα να τ0 πάρουμε !
kosmasdel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 άντε να δούμε.... 1 χρόνο έχει βγει το Lollipop κι εμείς ακόμα να τ0 πάρουμε ! Καλά μην υπερβάλλεις, 1 χρόνο. Ούτε 6μηνο δεν έκλεισε καλά καλά. 1
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Οι nighlty της cm12 ήταν από την πρώτη ώρα πολύ σταθερές και την είχα βάλει από την αρχή. Να βγει και η oxygen rom όμως η οποία αν είναι κοντά σε stock μπορεί και να με κερδίσει
nickelodeon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Οι nighlty της cm12 ήταν από την πρώτη ώρα πολύ σταθερές και την είχα βάλει από την αρχή. Να βγει και η oxygen rom όμως η οποία αν είναι κοντά σε stock μπορεί και να με κερδίσει Το περίεργο είναι ότι σε nightlys cm12 χρησιμοποιώ Cyanogen Camera από cm11s και δουλεύει μια χαρά και στην ανακοίνωση γίνετε λόγος για προβλήματα στην κάμερα, προφανώς έχουν ετοιμάσει κάτι τελείως καινούριο, για να δούμε αξίζει η αναμονή.
mikroulis86 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 που δηλώνουμε συμμετοχή για μία από τις πέντε συσκευές!! και εγώ πάντως με nightly cm12 είμαι και μια χαρά σταθερή είναι
warlock9_0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 από την πρώτη μέρα που το πήρα έχω βάλει liquidsmooth lollipop τόσες rom έχει, απορώ τι κάνετε ακόμα με τη stock
nickelodeon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Από την στιγμή που η Oneplus στρατολόγησε τους κορυφαίους από paranoid, όλοι έχουν μια περιέργεια να δοκιμάσουν το Oxygen OS. Από την άλλη Cyanogen inc έχει και αυτή να παρουσιάσει κάποια νέα κολπάκια όπως app themer και στα μουλωχτά προσέλαβαν τον Dave Kover πιθανότατα για ανασχεδιασμό των εικονιδίων, γνωστός ως kovdev (google play link).
DragongavalasV2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 εγω ακομα το περιμενω στο g2 παντος... κανα χρονο τωρα το εχουν ανακοινωσει οτι στο μελλον θα το βγαλουν
TechnoState Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ακόμα και με την cm11s stock στην οποία έχω παραμείνει εγώ, είναι σταθερότατη κ χωρίς κανένα πρόβλημα, ο μέσος χρήστης (και όχι μόνο)...δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως θέμα!!! (7d/24hrs, εντελώς όμως) Περιμένω φυσικά και εγώ την cm12s, απο περιέργεια κυρίως. Η εταιρία έχει δείξει ότι ακούει την αγορά και κάνει άλματα εμπρός. Το greek community του oneplus.net/forums προσφέρει ουσιαστικές κ άμεσες λύσεις εαν υπάρξει ανάγκη κ επιτέλους η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες αποστολής... Επίσης αυτο με τις προσκλήσεις εξακολουθεί βέβαια να ισχύει (για όποιον θέλει να το παραγγείλει απευθείας απο oneplus.net) με την διαφορά ότι κάθε Τρίτη και για 24hrs ανοίγουν οι παραγγελίες globally! Όπως και να έχει, είναι μια vfm πρόταση για smartphone αν και παραμένει μελανό σημείο το θέμα service ...προς το παρόν
kostasfalcon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Διάβασα για αυξηση της τιμής του εν λόγω κινητού στην Ευρώπη λόγω και καλά διακύμανσης του ευρώ.... και δεν ειναι και μικρή η αύξηση.... άντε γεια λοιπόν one plus one.... Σκεφτόμουν να το χτυπήσω αλλά πλέον παίζει σε πιο ανεβασμένες κατηγορίες που εκεί υπάρχουν επώνυμοι κατασκευαστές....
TechnoState Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αυτό με την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου να πλησιάζει το ένα προς ένα, είναι γενικό πρόβλημα της αγοράς και όχι μόνο της συγκεκριμένης εταιρίας. Επηρεάζει τους πάντες.Επίσημα πάντως, και για την έκδοση των 64gb ,οι τιμές εντός επικράτειας,απο 437eur/ skroutz (χωρίς έξοδα αποστολής) και απο Oneplus.net περίπου 318-320eur(299eur+shipping).Αξιοσημείωτο δε είναι ότι ενω στο oneplus.net η τιμή αναφέρεται στα 349usd (330.11eur σημερινό rate απο ECB), η τιμή που αναφέρει το oneplus.net/gr είναι στα 299eur (τιμές πάντα για την έκδοση των 64gb και χωρίς έξοδα αποστολής).Όσον αφορά δασμούς κ εκτελωνιστικά έξοδα δεν ξέρω τι ισχύει κ αν ισχύει κάτι, το δικό μου ήρθε μέσω post forwarder (mailboxde) και δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω σε τέτοια εξοδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία.Οπότε βρίσκω αβάσιμη την παραπάνω άποψη (υπολογίζοντας πάντα ότι απο την πρώτη μέρα διάθεσής μέχρι σήμερα, η τιμή του είναι στα 349usd)
21century Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν και δεν το έχουμε δει ακόμα στην χώρα μας τι να πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα