Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες !!!!

Μια μερα ανοιξα το PC μου και ο υπολογιστης δεν εβρισκε το Lan ...Τελικα συνδεθηκα με wirelles adaptor....Απο προχθες κανει σαν να βγαζει τα usb και να τα ξανα συνδεει,,εκανα format παλι τα ιδια ,κολλαει ο HDD που εχω και δεν χτυπαει δεν εχει καποιο προβλημα!!! Απο τι λετε να γινονται αυτα???Λετε να χαλασε η μητρικη ή ειναι κατι αλλο??Πιστευω παντως οτι ειναι μητρικη γιατι με το hddsentinel διχνει οτι ειναι μια χαρα οι δισκοι μου!!!

Το συστημα μου ειναι : 
Windows 8.1 64 bit
Gpu: Asus R9 290x oc edition
Cpu:AMD FX 8320
RAM : Kingston Hyper X Blu 8 gb
Τροφοδοτικο : Corsair GS 600

Δημοσ.

Ακριβώς τέτοιο πρόβλημα είχε πρόσφατα ένας φίλος (δεν λειτουργούσε η ethernet και όλα τα usb του τα έβγαζε σαν άγνωστη συσκευή), δεν αναφέρεις την μητρική αλλά έτσι και αλλιώς αυτός είχε intel. Άλλαξε τροφοδοτικό και τώρα είναι εντάξει

Δημοσ.

<p>Ακριβώς τέτοιο πρόβλημα είχε πρόσφατα ένας φίλος (δεν λειτουργούσε η ethernet και όλα τα usb του τα έβγαζε σαν άγνωστη συσκευή), δεν αναφέρεις την μητρική αλλά έτσι και αλλιώς αυτός είχε intel. Άλλαξε τροφοδοτικό και τώρα είναι εντάξει</p>

Καλησπέρα και πάλι όντως ξέχασα την μητρική χα χα χα Asus M5A97 r2...Σημερα μου ήρθε καινούργιο τροφοδοτικό θα το δοκιμάσω και θα σας πω

Δημοσ.

Λοιπον περασα το καινουργιο PSU Thermaltake Smart SE 730w και παλι το LAN δεν λειτουργει αλλα κατι καλο δεν μου εκλεισε τα usb!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...