Προς το περιεχόμενο

ΑΣΧΕΤΑ email

vagnum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70-80 email ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΩ! 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να κάνεις ένα post στην κατηγορία "Internet" και να περιγράψεις πιό αναλυτικά το πρόβλημα (που έχεις λογαριασμό, τι είδους emails είναι αυτά που παίρνεις, που έχεις δώσει τη διεύθυνσή σου κλπ) ;)

ΥΓ. Και να μη χρησιμοποιείς κεφαλαία.

Ο λογαριασμός σου έχει ανιχνευθεί από μηχανή συλλογής διευθύνσεων και ότι και να κάνεις δεν θα γλιτώσεις τελείως από σπαμ. Την διεύθυνση αυτή κράτησέ την για πρόχειρη και απόκτησε μια νέα. Τη νέα διεύθυνση πρόσεχε που την δηλώνεις και που θα εμφανίζεται στο διαδίκτυο. Εάν λάβεις ανεπιθύμητο μήνυμα στο μέλλον σβήσε το πρίν καν το ανοίξεις. Απλοί κανόνες για καθαρά «Εισερχόμενα».

γράψου στο spamcop και καθε φορα που έχεις spam ανέφερε το και το κανονίζουν αυτοί...

Δουλεύει καλά (εμένα μου μειώθηκαν - δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο), αλλά απαιτεί τη βαβούρα του post κάθε φορά του spam mail...

To spamcon 8elei omos 25$ to elaxisto....Dhladh den ftanei pou mas erxontai spam 8a plhronoume kai olas [kai pali 8a mas erxontai spam??]..Tipota allo den yparxei?

Egw pantos xrhsimopoiw SPAMASSASIN + PROCMAIL sto FreeBSD mail server mou kai kata 95% briskontai ta spam...alla nomizw oti siga siga 8a broun tropous na xefeugoun apo auta ta filtra....kai psaxnw kai epipros8etous tropous na profylaxtw...

Rgz,

BB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...