manosj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τώρα είναι οκ άλλαξε καθόλου το 2300? ναι το cpu rpm εχιε πεσει στα μισα σε idle.περιπου 1300 στροφες.λες για κανα 15-20 ωρες που δουλευει με την παλια συνδεσμολογια να χω κανα θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 δεν νομίζω. απο θόρυβο βλέπεις διαφορά τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ναι μεγαλη διαφορα.σχεδον αθορυβο ειναι πλεον.να σε ρωτησω κατι αν ξερεις, κοιταω κατι ανεμιστηρες τωρα για να συμπληρωσω τις αλλες θεσεις του κουτιου.βλεπω κατι της corsair.για τη χρηση ειναι οι static pressure?καλυτερα να βαλω στο κουττι high airflow και στο ψυγειο static pressure? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 νομίζω οτι σωστά τα λες, αλλά καλύτερα να σου απαντήσει και κάποιος άλλος γιατί δεν το έχω ψάξει τόσο διεξοδικά το θέμα ανεμιστήρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα